- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.701
bengazel anestezi derken????????? anlamadim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silgicim ameliyat olmadan tüp bebek çok riskli tutmayabilir.bu sefer daha çok yıkılırsın.bu benim düşüncem canım.çoğu kişi lapdan sonra hamile kalıyor 4 yada 6.ayında olmazsa ki çoğunlukda oluyor olmazsa tüp deniyolar o zaman tutuyor.sen şu anda ne yapıyorsun monitör falan almıştınç.
Arkadaşlar ben tüm yazılanları okuyamadım ama okuduğum kadarıyla büyük çoğunlukta karamsarlık hakim,lütfen rahat olun benimde çikolata kistim vardı ve şu an bir çocuğum var tüp bebekle oldu ama biz hiç doğal denemedik çünkü sperm sayımız çok düşüktü.tüpte başarıyı etkilemediğini söyledi dr öylede oldu 2 kez denedik ikisindede tuttu ilkini başka nedenlerden hamileliğimin ortasında kaybettim ama kistten değil zaten hamilelikte kist otomatikman küçülüyor.tüp tedavisi sırasında alınan ilaçlardan biraz büyüme oluyor kistte ama onuda dr yumurta toplarken boşaltıyor,şu an yine kistim var vedoğum kontrol hapı ile küçülüyor size tavsiyem ameliyat kararı almadan önce mutlak güvenebilceğiniz bir tüpbebek merkezine gidin ve onların fikrini alın derim ben ve mümkünse laparaskopiyi trcih edin çünkü diğer türlü yapışıklıklar olabiliyor demişti benim dr bu arada benim yaşımda 37 hepinize umut olsun.
silgi merhaba. doktorum bana ameliyat. tahlilleri anesteziyi yaptır gel dedi. anestezi için bu ay sonuna gün verdiler. sanırım anestezi ameliyattan önce narkoz denemesi gibi birşeymiş. benimle tam anlamıyla konuşmadı doktor. sonuçları bekliyor oda. ameliyat derse yaptırmalımıyım? laparaskopi de olabilir dedi. anlayacağınız kafam çok karışık. kendimce bazı şeyleri araştırmaya çalışıyorum. tabi sizin bilgilerinize de ihtiyacım var.
Teşekkür ederim bilgilerin için, aslında ben epey korkuyorum silgiye de hak veriyorum netice de ameliyat narkoz yiyorsun, doktorlar nedense tüp bebekten önce alınmasını istiyorlar. Çevremde iki kişi biliyorum onlar kistlerini aldırmadan direkt tüp bebek yaptırdılar ilk denemelerinde tuttu. Benim kafam karışıyor galiba bu gidişle ameliyattan vazgeçeceğim, senin kist kaç cm di?