- 5 Mart 2008
- 255
- 4
- Konu Sahibi kirmizisilgi
Oncelikle herkese merhabalar.
Ben her adet donemim yaklastiginda bu sitedeki hamilelik belirtilerini okuyarak kendime uyarlamaya calisan ve adet olunca belkide benimle ayni problemi yasayan cogu kisi gibi oturup aglayan biriyim. Biliyorum aglamak beni anne yapmaz ya da hastaligima care olmaz ama iste.. ve bu istelerle mutsuzlastirdigim esim..8 ay once cikolata kisti oldugumu ukala bir doktorun suratindan ve o suratin alt kisminda bulunan ve ukalaca gulumseyen dudaklarindan dokulen pat diye cikmis sozlerden ogrendim ve aglayarak odasindan ciktim..O gunden beri her ay duzenli olarak agliyorum, yok bu ay aglamamaliyim diye karar aliyorum ama bu defa da karin agrim ve bebeksizlik ikilemi birlesince sonuc cok vahim oluyor. Herneyseki evde yalniz oluyorum ve kimse beni o halde gormuyor..Esim sagolsun benden daha serin kanli ve cocugumuzun olacagina cok inaniyor, keza annemde oyle ama sorun su ki ben normal yollarla bunun olacagina artik inanmiyorum. 2. Gittigim dr. olumsuz birsey soylemedi, sevgili cikolata kistimde ufakmis ve tek yumurtaliktaymis ama ne biliyim iste ruh halimden midir, sabirsizligimdan midir bir turlu iyi olamiyorum. Internette cok arastirdim ve bu endometriosis denilen seyin infertilite ile cok hasir nesir oldugunu gordum..Bebegimin olmasini cok istiyorum ve su an sadece Allah'tan istiyorum..Adetime yine 5 gun var ve artik umutlanmak istemiyorum, cunku sonu yikim biliyorum..Zaten karnimda agrimaya basladi, midem bulanmiyor, basim donmuyor.. Yani yine ayni ben..Var mi cikolata kisti olupta cocuguna kavusan buralarda merak ediyorum? Bana dua edin olur mu..? Tesekkur ediyorum..
canım hiç morelini bozma olmuyacak diye önce morelini yükset tutan gerek en samimi arkadaşım hemde alt komşum 7 senedir evliler hiç korunmamışlar ama bebekleri olmuyormuş o kadar çok doktara gitmişler ki işte çocuğunuz olmuyor diyor ama sebeb göstermiyor 2 sene önce arabalarını sattılara aşılama yaptırdılar çok paraları gitti yani doktorlar acayip paracı çıktı onların şansına olmadı bebekleri
aradan 4 ay geçti tavsiye üzerine bir doktara gittiler ve çikolata kisti olduğu anlaşıldı acayip derce de küçükmüş diğer doktarlar sanırm bu yüzden anlayamadılar.sonra apar topar hastaneye yattı doktor acil alınsın dediği için hemen kist alındı...ve doktorun dediği tek şey kızım yarından iibaren bebek çalışmlarına başlayın bu ay olur çünkü şu an hiç bir sorun yok demiş ameliyat olmasına rağmen ertesi günü başlamışlar bunlar tabi ve o ay hamile kaldı şimdi 4 aylık erkek bebeği var ve doktorun ismini koydular yani sakın umudunu kaybetme canım....