- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi kirmizisilgi
PONARAN TESTLER 1-FSH 2-LN 3-PROGESTERON ÜÇ TANE TEST YAZDI ARAŞTIRAMADIM NE OLDUKLARINI.ANGEL KEÇİBOYNUZU İYİ BİŞEY KERDERDE DEVA sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah olumsuz olmaz, bir an once doktora git bence, hic zaman kaybetme. en azindan birseyler yapiyorumla teselli olur ve ins. kisa surede sonuc alirsin..Günaydın kızlar,
Benimde bugün regl günüm ve sancılarım başladı bile.Bu ayda oluyorum.Öbür aya kaldı benim yine kesin gelecek bugün.senağlama
Bu hafta testler başlıycak hayırlısı bakalım.Dua edin lütfen olumsuz olmasın
olabilir aslinda, bu arada ben de fert.friend sitesine uye oldum, orada da bakicaktim senin charta ama henuz bakmadim.Kızlar Merhaba,
Ben artık öğleden sonraları giremiyorum, ya sayfa yoğunluğundan ya bizim burdan kaynaklı bir sorundan, çözemedim. Sayfa açılmıyor hiç. neyse...
Silgicim, ısı farklılıkları olabilir, BBT dereceleri çok daha hassas bir de... Bu ay ölçüm yapmaya devam et. İstersen sana kendi chartlarımı da gönderirim. (Mail olarak)
olabilir aslinda, bu arada ben de fert.friend sitesine uye oldum, orada da bakicaktim senin charta ama henuz bakmadim.
iyi gunler herkese...