- Konu Sahibi balbocegi35
Yok çektirmedim hiç kistlerim büyük olduğu için bunlar sanırsam sizin kistiniz kaç cmgeçmiş olsun rahim filmi çektirdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok çektirmedim hiç kistlerim büyük olduğu için bunlar sanırsam sizin kistiniz kaç cmgeçmiş olsun rahim filmi çektirdiniz mi
benim kistimde baya büyük benim tüp bebek ilk denem tutmuştu 6. haftalık kaybetmiştim ikinci deneme tutmadı rahim filminde tüpte sıvı birikmesi çıktı ondamış bence rahim filmi çektirin birde kanda pıhtılaşma da düşük nedeni olabiliyormuşğYok çektirmedim hiç kistlerim büyük olduğu için bunlar sanırsam sizin kistiniz kaç cm
zorlu bir ameliyat mı canım benim de histereskopi lapraskopi aynı anda olacak da korku bastıbenim iki arkadaşım oldu canm. birinin tek tüpü alındı sonra kendisi hamile kaldı diğerine tüp bebek yapılacak
yok değil laparoskopi zaten kolay, eğer tüplerin temizlenecek olsaydı zor diyebilirdim uğaştırmıştı bir arkadaşımı baya hatta ameliyat uzun sürmüştür normalinden. Bende narkozdan çok korkuyorum :)zorlu bir ameliyat mı canım benim de histereskopi lapraskopi aynı anda olacak da korku bastı
Çok geçmiş olsun sizin de karnınızda gaz ve şişkinlik şikayeti var mı kistiniz kaç cm acababenim kistimde baya büyük benim tüp bebek ilk denem tutmuştu 6. haftalık kaybetmiştim ikinci deneme tutmadı rahim filminde tüpte sıvı birikmesi çıktı ondamış bence rahim filmi çektirin birde kanda pıhtılaşma da düşük nedeni olabiliyormuşğ
o da ayrı bi dert zaten kürtaj olurken almıştım narkoz bi de yumurta toplamada ona alıştım artık :)yok değil laparoskopi zaten kolay, eğer tüplerin temizlenecek olsaydı zor diyebilirdim uğaştırmıştı bir arkadaşımı baya hatta ameliyat uzun sürmüştür normalinden. Bende narkozdan çok korkuyorum :)
çok oluyor özellikle adet dönemleri benim 9 cm ve 5 cmdi geçici menapozla küçüldü 5.5 cme düşmüştü transfer tutmadı adetle yine büyümeye başlamıştır en son kaç cm oldu bilmiyorım doktorlar almaya karşı ağrısı bi taraftan çok zor sizede çok geçmiş olsun hamile kalmadam kurtualamıcaz galibaÇok geçmiş olsun sizin de karnınızda gaz ve şişkinlik şikayeti var mı kistiniz kaç cm acaba
İnşaallah hamile kalırsınız çikolata kisti olamayan kadınlara çok özeniyorum beni çok yıprattı son dönemde sizin amh kaç acaba benim amh yıda bitirmiş 0.23 tü en sonçok oluyor özellikle adet dönemleri benim 9 cm ve 5 cmdi geçici menapozla küçüldü 5.5 cme düşmüştü transfer tutmadı adetle yine büyümeye başlamıştır en son kaç cm oldu bilmiyorım doktorlar almaya karşı ağrısı bi taraftan çok zor sizede çok geçmiş olsun hamile kalmadam kurtualamıcaz galiba
ee napıcaz peki biz, doktorlar almaya karşı ama onlar varkende bebek tutunamıyor napıcaz yaniçok oluyor özellikle adet dönemleri benim 9 cm ve 5 cmdi geçici menapozla küçüldü 5.5 cme düşmüştü transfer tutmadı adetle yine büyümeye başlamıştır en son kaç cm oldu bilmiyorım doktorlar almaya karşı ağrısı bi taraftan çok zor sizede çok geçmiş olsun hamile kalmadam kurtualamıcaz galiba
sormayın hayatımı mahvetti problemsiz çocuk sahibi olanlara özeniyorum bende çok yoruldum doktor kapılarında gezmekten benim de 0.95 di o yüzden doktorlar kisti almaya karşı tek çarem tüp bebek siz denediniz mi tüp bebekİnşaallah hamile kalırsınız çikolata kisti olamayan kadınlara çok özeniyorum beni çok yıprattı son dönemde sizin amh kaç acaba benim amh yıda bitirmiş 0.23 tü en son
canım benim en son gittiğim prof kistten dolayı tutunamama diye kanıtlanmış birşey yok dedi 10 cm kistle hamile kalıp doğuranlar var eğer olmuyorsa tüp ve rahimde illaki sıkıntı vardır dedi benim rahimde hafif çöküntü varmış birde tüpte sıvıee napıcaz peki biz, doktorlar almaya karşı ama onlar varkende bebek tutunamıyor napıcaz yani
3 kere denedim canım ikinci denediğim yer çok beceriksizdi Hacettepe yumurtalar büyüdü kistlerin arkasında diye toplayamadılar ilkinde 3 embriyo 3.denemede tek yumurta büyüdü ama ben toplatmadım tek yumurtayısormayın hayatımı mahvetti problemsiz çocuk sahibi olanlara özeniyorum bende çok yoruldum doktor kapılarında gezmekten benim de 0.95 di o yüzden doktorlar kisti almaya karşı tek çarem tüp bebek siz denediniz mi tüp bebek
aa çok kötü olmuş ya boşuna mı yumurta büyütüldü yazık ya benim 9cmin arkasından bile topladılar canım doktor demişti çok riskli em ufak iğne değse enfeksiyon riski var ama 1 yumurta bile önemli diye toplamıştı3 kere denedim canım ikinci denediğim yer çok beceriksizdi Hacettepe yumurtalar büyüdü kistlerin arkasında diye toplayamadılar ilkinde 3 embriyo 3.denemede tek yumurta büyüdü ama ben toplatmadım tek yumurtayı
aa çok kötü olmuş ya boşuna mı yumurta büyütüldü yazık ya benim 9cmin arkasından bile topladılar canım doktor demişti çok riskli em ufak iğne değse enfeksiyon riski var ama 1 yumurta bile önemli diye toplamıştı
[beceri çok önemli canım
Benim son gittiğim doktor çikolata kistlerinin bazı hastalarda kaliteyi bozabileceğini söylemişti bende de bu durumu düşündü ameliyat önerdi ama ben kabul etmedimaa çok kötü olmuş ya boşuna mı yumurta büyütüldü yazık ya benim 9cmin arkasından bile topladılar canım doktor demişti çok riskli em ufak iğne değse enfeksiyon riski var ama 1 yumurta bile önemli diye toplamıştı
olmayın bencede allahtan benim hiç bir gittiğim doktor önermedi yoksa çoktan olmuştum belki de rezervim sıfırlancaktı şu an donmuş embryo olmasına rağmen almıolarBenim son gittiğim doktor çikolata kistlerinin bazı hastalarda kaliteyi bozabileceğini söylemişti bende de bu durumu düşündü ameliyat önerdi ama ben kabul etmedim
benim 9 yıldır var 6 cmken öğrendim sonra diğer taraftada çıktı kullanmadığım macun bitkisel karışım kalmadı walla kaç doktora da gittiysem tek çözüm hamilelik diyor 5cm çok büyük değil bence direk tüp bebek deneyinKistleriniz kaç zamandır var ve ilk öğrendiğinizde kaç cm'di ? Benim soldaki içine kanama yapıyormuş bir 3 cm bir 5 cm olup duruyor
Her. Doktor bir şey diyor canım senin menepozdan önce mi yumurtan toplandı iyi embriyon olmuş maşaallahbenim 9 yıldır var 6 cmken öğrendim sonra diğer taraftada çıktı kullanmadığım macun bitkisel karışım kalmadı walla kaç doktora da gittiysem tek çözüm hamilelik diyor 5cm çok büyük değil bence direk tüp bebek deneyin