Evet kullandım bu verdiği şeyleri. Arı sütüne bana eğriçayır diye bir site var. Ordan al dedi. Ordan alıp kullandım. Küçük bir kavanoz. 40 grbenkime sorsam aynı listeyi vermiş arısürü aldınmı araştırıyorumda aldıysan işe yaradımı ne marka aldın
inğiliz karbonatı canımArkadaslar bu karbonat bildigimiz karbonatmi yoksa ingiliz karbonatimi.
Nerden temin ediyosunuz canim ve nasil kullaniyosunuzinğiliz karbonatı canım
canım ben eşime dedim eczaneden almıştı ben sabah akşam aç karınla içtim ama midem ağırdı geceleri bende sabah sadece içiyom bakalım salıya randüvüm bar ne olmuş görcez senin şikayatin ne ?Nerden temin ediyosunuz canim ve nasil kullaniyosunuz
canım ben eşime dedim eczaneden almıştı ben sabah akşam aç karınla içtim ama midem ağırdı geceleri bende sabah sadece içiyom bakalım salıya randüvüm bar ne olmuş görcez senin şikayatin ne ?Nerden temin ediyosunuz canim ve nasil kullaniyosunuz
Benimde malum cikolata kisti canim.ben 7 yil once ameliyat oldum 5 yil dogum kontrol hapi kullandim.2 yillik evliyim suan kist yok ama odaklari lezyonlari var muhakkak cunku kahverengi akintilarim var gebe kalamiyorum.bende denemek istiyorum belki bi faydasi olur.olcusu nedir canimcanım ben eşime dedim eczaneden almıştı ben sabah akşam aç karınla içtim ama midem ağırdı geceleri bende sabah sadece içiyom bakalım salıya randüvüm bar ne olmuş görcez senin şikayatin ne ?
yacanım ya çok soru sordum bwlki ama fikir edinmwk için soruyom kistin kaç santimdi amalyat oldunBenimde malum cikolata kisti canim.ben 7 yil once ameliyat oldum 5 yil dogum kontrol hapi kullandim.2 yillik evliyim suan kist yok ama odaklari lezyonlari var muhakkak cunku kahverengi akintilarim var gebe kalamiyorum.bende denemek istiyorum belki bi faydasi olur.olcusu nedir canim
Tesekkur ederim canim cevabin icin.ne demek yaa sora sora buralardan ogreniyoruz estagfurullah.8 cm ve 3 cm sol tarafimdaydi.hala sol tarafim pasif yani ordan yumurtlayamiyorum yumurtam alinmadigi halde islevini yitirmis ameliyattan dolayi.rahim filmim cekildi temiz cikti.amh de 1.79.iki yildir olmuyo ama bebegimiz.bir asilama birde klomen arti catlatma tedavim var baska tedavi olmadim yazin tup bebek deniycez iste.bende sunu sorayim ne kadar sure kullanilacak bu karbonat.birde cok fazla sonuc alan varmi yani bayagi etkilimi bu karbonatyacanım ya çok soru sordum bwlki ama fikir edinmwk için soruyom kistin kaç santimdi amalyat oldun
Tamaam canim insallah iyi sonuc alirsinvalla canım bende senin gibiyim buralarda araştırıp kullan dım
benyediğün kullanıp doktora gittim 3 san timlik kistim içi boşalmıl 1 santim olmuş dedi şimdi4 gündürtekrar başladım haftaya randuvüm var bakalım nw olmuş sapdakiler sapdada biri3 biri 4 santim vardı bakıcam işte deneyip işe yRaduğını söyleyen çık kişi var sonuç ları yazaeım sana
kaç gündür içiyon kistlerin santimleri kaç canım hadi inşallah işe yararArkadaslar ingiliz karbonatı içiyorum çikolata kisti icin bakalım sonuç ne olcak
Daha yeni başladım 3 gündür içiyorum günde 1 kere sağda 2.5 cm solda 1.5 cm di en son. İnşallah yarar canımkaç gündür içiyon kistlerin santimleri kaç canım hadi inşallah işe yarar
inşallah yarar ben içtim bitaraftaki küçüldü ikinci taraftaki duruyo onun içinde içtim ama doktor muane etmedi öğrenemedim malesefDaha yeni başladım 3 gündür içiyorum günde 1 kere sağda 2.5 cm solda 1.5 cm di en son. İnşallah yarar canım
Devlet hastanesine başka bir yere tekrar gitseydin bi canım. Bend devlette öğrendim kaç cm olduğunu özele gittim sadece kist var dedi günde kaç defa iciyordun ben sadece yarım çay kaşığı tüketiyoruminşallah yarar ben içtim bitaraftaki küçüldü ikinci taraftaki duruyo onun içinde içtim ama doktor muane etmedi öğrenemedim malesef
cnm ben bu kist için çok dolandım özel devlet sen nerde oturuyprsun ona göre yardımcı olmaya çalışayımya özele gitcem saten bi doktor işbile ticarete çevirmişler benim 2 birindede 3 günde 1 sabah aç karınla içtim midem ağırdı bıraktım ama yine başlıycam