Çikolata kisti için karbonat

Hoşgeldin Rabbim şifa versin öncelikle derdi veren şifasını da verir inşallah şifa buluruz. Senin de çikolata kisti mi canım

İngiliz karbonatı kullanmalısın normal karbonatta katkı maddesi olabilirmiş eczacıya danıştım. Oruçluyken zorlanabilirsin çünkü en az 2 litre su içmen gerekiyor iftar ve sahur arası zor olabiliyo ben ramazana kadar düzenli içtim sonra su içemediğim için bıraktım yaklaşık 20 gün içtim. Çok su içilmezse böbreklere zarar verebilirmiş.

Hoşgeldin Rabbim şifa versin öncelikle derdi veren şifasını da verir inşallah şifa buluruz. Senin de çikolata kisti mi canım
Evet malesef çikolata kisti benimde.aldım ingiliz kkarbonatını 2 gündür iftardan sonra 1 sb suya 1 çay kaşığının 4/1 ini katıp içiyorum ama sakıncası olurmuki oruçluyken

Teşekkür ederim

Selam.. Yazdıklarınızı okuyunca cok umutlandim. Benimde 8cm lik kistim var. Iki tüp denemem de basarisiz oldu siz bu karbonati ne kadr sure kullandınız.

Selam.. Yazdıklarınızı okuyunca cok umutlandim. Benimde 8cm lik kistim var. Iki tüp denemem de basarisiz oldu siz bu karbonati ne kadr sure kullandınız.

Sizin tek yumurtalıkta mı var yaş kçtı bu arada. Bende de tek yumrtalıkta var 6 cm eylülde başlıyorum tedaviye hayırlısıyla

Ben karbonatı 1 yıl önce kullanmıştım 1 ya da 2 ay süreyle. Kistlerimde herhangi bir küçülme olmadı ama kendimi daha dirençli hissediyordum. Bir de ca125 değerim düşmüştü karbonat kullanırken. Hamile kalmak için hiç bir şey yapmadım kür filan kullanmadım. Her zaman söyledigim tek şey yumurtlama gününü takip etmedim meğersem adetim biter bitmez yumurtluyormusum. Zaten duymuşsundur bizim kistlerimizde zamanla adet döngüsü kısalır benim neredeyse 24 güne düşmüştü. Ama bizim bilmedigimiz bişey varmış hani bu kistler adet kanının içeri almasıyla oluşuyor ya işte o kan adet kanamasından bir kaç gün önce akmaya başlıyor içeri yani bizim adetimiz normalde 1 2 gün önce başlıyor ama biz içeri aktığı için farketmiyoruz. Bu yüzden de yumurtlama gününün 2 gun önce olabileceğini düşünmüyoruz. Bu söylediğimin hiç bir bilimsel yani yok bu tamamen benim tecrübemle yürüttüğüm bir fikir. Çünkü adetime 4gun kala eşimle ilişkiye girdim lekelenmem oldu 4 gun sonra adetim geldi. O ay adetim bitince hamile kaldım 22mart son adet tarihim normalde ama bebeğe bakarsak 18 martta adet olmuşum:)) bol bol dua edin ve hamileliği aklınızdan çıkarın belirti kollamayin. Her zaman dularimdasiniz

benim de büyümüş 7*3 olmuş doktor bana da istersen ca125 testini yaptır bir şey çıkmaz içini rahatlatsın dedi temmuzda tüp bebeğe başlıcam ben de

Darısı bizlere inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

İnşallah biz de buraya hamileyim kızlar yazarız hayırlısıyla tabii. Haftaya doktora gidicem bakalım karbonat işe yaradı mı bana pek yaramadı gibi geliyo ama yanılıyorumdur inşallah. bu ay ağrısız bir adet geçirdim uzun süredir ilk defa belki karbonatın etkisi

Ben yaptırdım canım 4.5 cm kistim ve ca125 düşük çıktı diğer hormon tahlillerimde normal birde yumurta rezervine bakıldı AMH testi ile o da normal çıktı
bu test allah korusun bi sıkıntı varsa ya da pko ,çikolata kisti olanlarda da yüksek çıkabiliyormuş haftasonu yaptırıcam bende biraz tedirginim açıkçası kist 7*3 olmuşhormon testi demişsiniz bunlar kadın doğumcuların istediği hormonlar mı yoksa farklı testler mi

Benim kürtaj sonrası çıktı bu kist daha önce yoktu onun için bütün hormon tahlilleri de yapılmıştı ca125 çikolata kıstı olanlarda yüksek çıkıyormuş bi de amh degerinize de baktırın kist yumurta rezervini etkilemiş mi öğrenmis olursunuz

Hayırlı bereketli geceler arkadaşlar. Yaklaşık 20 gün karbonatlı su içtim ve bugün kontrole gittim çok fazla değişikşik yok biri 2 diğeri 2.5 cm. Önceki ultrason sonuçları daha büyüktü sanırım adet döneminden kaynaklı. Yani karbonat belki yarım cm eritti. Doktorum önce hsg çekelim ardından tüp bebek dedi direk hiç bekleme ne soğan suyu ne de başka birşey bu Kistleri yok etmez dedi kesin konuştu. Açıkçası kafam karıştı şifa bulan nasıl buluyor madem hiçbir ilaç kür işe yaramıyor. Ameliyat 5 cm altındaki kistler için önermedi direk tüp bebek yapalım dedi.

Merhaba 21 yaşındayım sağ ve sol yumurtalığımda 7 cm çikolata kisti çıktı evli değilim ameliyat olmak istemiyorum şuan ilaç kullanıyorum bu karbonatlı su gerçekten işe yarıyor mu çok korkuyorum

malesef bu kistler cok inatci bu tarz yollarla gececegine inanmiyorum ben herseyi denedim faydasi olmadi ama sana tavsiyem doktor takibinde kal ve dogum kontrol hapi kullan en azindan evlenene kadar kistin buyumesini durdurursun ve bi tavsiyem daha evlenince çocuk icin fazla bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…