- 7 Mart 2017
- 84
- 59
Merhaba arkadaslar ben bu topige yazmistim cikolata kisti hastasiydim cocugum olmuyordu olursa bir gun yazarim demiştim ve yaziyorum 22 haftalik hamileyim hemde kendiliginden.allahim hepinize nasip etsin.neler yaptigimi yazdim baska biyere mesajlarimdan takip edebilirsiniz.ben hep buralardan fikir aldimda yaptim umarim bende bi yol gosteririm.allah yardimciniz olsun saglik versin hepimize
Cok tesekkur ederim canim.amin allahim herkese nasip etsin.seninde kendiliginden olmustu sanki oyle hatirliyorum.benim bebegimde bi sorun cikti ama ona biraz ulzuluyorum.bobreklerinde genisleme var dedi dr biri 5mm biri 5.3 mm down olabilird dedi.ona sikildi canim.yeterki saglikli dogsun allah herkse saglikli evlat nasip etsin insallahgözünüz aydin olsun, coook sevindim gerçketen. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda inşaallah.
Cok tesekkur ederim canim.amin allahim herkese nasip etsin.seninde kendiliginden olmustu sanki oyle hatirliyorum.benim bebegimde bi sorun cikti ama ona biraz ulzuluyorum.bobreklerinde genisleme var dedi dr biri 5mm biri 5.3 mm down olabilird dedi.ona sikildi canim.yeterki saglikli dogsun allah herkse saglikli evlat nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canim.amin insallahh.dua etmezmiyim duayla geldi melegim.insallah sapasaglam diye yazarim burayaBen ameliyet oldum kistten sonrasında kendiliğinden oldu evet ve 1 yaşımız bile geldi çok şükür bin şükür Rabbime. İsteyen herkese nasip etsin inşaallah. Sen moralini bozma birçok insanın canını sıkıyorlar bazı bulgularla ama bebek doğuyor ki sapasağlam, seni de öyle olacak inşaallah yeter ki sen duanı eksik etme
Maşallah ne güzel bir haber bu. Sağlıcakla yavrunuza kavusursunuz inşallah. Darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına. Insallah bizlerinde yüzü gülerMerhaba arkadaslar ben bu topige yazmistim cikolata kisti hastasiydim cocugum olmuyordu olursa bir gun yazarim demiştim ve yaziyorum 22 haftalik hamileyim hemde kendiliginden.allahim hepinize nasip etsin.neler yaptigimi yazdim baska biyere mesajlarimdan takip edebilirsiniz.ben hep buralardan fikir aldimda yaptim umarim bende bi yol gosteririm.allah yardimciniz olsun saglik versin hepimize
Amin canim insallah. Saglikli sihhatli isteyin allahtan herseyden once.dualarim sizlerle neler cektiginizi okdar iyi biliyirumki.hepinizin olacak inanin dua edinMaşallah ne güzel bir haber bu. Sağlıcakla yavrunuza kavusursunuz inşallah. Darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına. Insallah bizlerinde yüzü güler
hayırlı olsun cnm sana tavsiyem yumurta rezervi arttırıcı bişeyler yap bende denedm yumurta rezervim düşük olduğu için kimyasal gebelik oluştu..kızlar uzun süredir girmiyordum düşünmemeye başlamıştım ama 36 yaşında olduğum için çok az bir yumurtlama rezervelerim kalmış bu ay tüp bebeğe başladık
Siz olumlu sonuç aldınız mı pekihayırlı olsun cnm sana tavsiyem yumurta rezervi arttırıcı bişeyler yap bende denedm yumurta rezervim düşük olduğu için kimyasal gebelik oluştu..
ben hanımlara özel macun diye bi sayfa var instagramda yumurta rezerviğni arttırmaya diğer kadınsal sorunlara iyi gleiyor bakmanı tavsiye ederim
birde tüp bebek zamanı akapunktur tutunmasına yardımcı oluyor mutlaka dene boş geçme bebişin sana tutunsun..
ben tüp bebek dönemimde bunları yapmamıştım kimyasal gebelik oluştu yumurta rezervi azlıpğından dolayıSiz olumlu sonuç aldınız mı peki
Henüz denemediniz yani anladımben tüp bebek dönemimde bunları yapmamıştım kimyasal gebelik oluştu yumurta rezervi azlıpğından dolayı
Siz benim yazdıklarımı dikkatli okunneyi denemedim ???
tüp bebek yaptrıdım kimyasal gebelik olştu yazdıklarımı dikkatli okumuyorsunuz sanırım
ne yazdınız henüz denemediniz mi? diye sorduğunuzda ben ilk yazdığımda zaten denediğimizi söylemiştim..Siz benim yazdıklarımı dikkatli okun
cnm birsürü ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı bakayım o sayfayahayırlı olsun cnm sana tavsiyem yumurta rezervi arttırıcı bişeyler yap bende denedm yumurta rezervim düşük olduğu için kimyasal gebelik oluştu..
ben hanımlara özel macun diye bi sayfa var instagramda yumurta rezerviğni arttırmaya diğer kadınsal sorunlara iyi gleiyor bakmanı tavsiye ederim
birde tüp bebek zamanı akapunktur tutunmasına yardımcı oluyor mutlaka dene boş geçme bebişin sana tutunsun..
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BEBEĞİN SANA TUTUNBUR BOL BOL DUA ETcnm birsürü ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı bakayım o sayfaya
sağol canım Allah isteyen dileyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş koymasınHAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BEBEĞİN SANA TUTUNBUR BOL BOL DUA ET
amin cnm inşallahsağol canım Allah isteyen dileyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın