Çikolata kisti için karbonat

Adetin 20.günü gel demişti 4 ocakta gidicem cnm. Ben aktardan bi karışım alıcam tüp bebeğe bi zararı olmaz dedi ama karar veremedim belki tedavi esnasında kullanmam. Evet ilk denemem de biraz kabız olmuştum cnm iyi hatrlattn:) amin cnm inşallah bu son olur.

Kaliteli embriyolarin olsun inşallah canım .

Kızlar yaklaşık 2 saatir bu topiği okuyorum. Biyandan da çalışıyorum :) Ben 2 sene önce aşırı sancı ile acile gittim ve öğrendim kistlerimi. Sağda ve solda 3cm ve 3.5 cm olmak üzere bilateral kistlerim var. Sağlık çalışanıyım bu yüzden sürekli boyutlarına bakıyoruz 1mm kadar küçülme oldu kendiliğinden ama çok şükür ki büyüme yok. Sancımda olmuyor benim zaten. Ama amh hormon 0.50 . 15 gün'dür karbonat içiyorum. Araştırdım fikir alışverişi yaptım ve savaş başlattım. Temmuzda düğünüm var o zamana kadar onu yenemesemde korkuturum inşallah :) Beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Krill yağı , b vitaminleri, yeşil çay , kefir ve karbonat benim yardımcılarım. Cİvanperçemi hayıt otu v.s içmiyorum çünkü oströjen yönünden daha zengin oldukları için kistimi sevindireceğini düşünüyorum. İnşallah bu yolda ben ve savaşan herkes mutlu sona ulaşır. Hepimize geçmiş olsun. Tek tek sırayla iyi haberler yazalım inşallah canlar.

Kac yasindasin peki cnm

Kac yasindasin peki cnm
33 yaşındayım.. Tabi yaşımda etkiliyor olabilir. Yasmin kullanıyorum 2 senedir. Bakalım beni neler bekliyor Antioksidan ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ama bu AMH beni ümitsizleştiriyor

Umitsiz olma ben 3 yilda yuzlerce kez umidimi kaybettim yine toparlandim. Onemli olan biziz hayatimiz :)

Umitsiz olma ben 3 yilda yuzlerce kez umidimi kaybettim yine toparlandim. Onemli olan biziz hayatimiz :)
sen neler yaptın. Son durumun ne canım ? Buarada ben radyolojide çalışıyorum bir sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. MR, Tomografi, HSG, USG çekim ve raporları ile ilgili :)

sen neler yaptın. Son durumun ne canım ? Buarada ben radyolojide çalışıyorum bir sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. MR, Tomografi, HSG, USG çekim ve raporları ile ilgili :)
Mr ve hsg cekildim :) ahhh durumum pek parlak deil. Yumurtaliklarim rahmin arkasinda birleşip yapismislar sag tup kapali falan.. bunu ogrenince aglama krizlerine girmistim boyle kolay yaziyorum kabullendim :) ameliyat rezerv azaltiyomus yapmiyolar bu yüzden care bebek :) anneyi kurtarmasi lazim gelip ama gelmio iste.. bekliorum

Arkadaslar bu karbonat yapsiklik içinde etkili oluyor mu
Sodyum bicarbonat vucudumuzun alkali olmasına yardımcı oluyor sadece. Dolayısıyla bağışıklığımız güçleniyor ve hastalıklarla ( çikolata kisti bağışıklık zayıflığına bağlı bir hastalık ) daha iyi savaşabiliyoruz. Yapışıklıklar ve kronik rahim iltihabı için antioksidan ağırlıklı beslenmen lazım cnm. Rahim duvarı güçlensin diye. Özellikle sarımsak , soğan, yeşil çay, krill yağı v.b

Çok teşekür ederim cevabınız için..

merhabalar bende de kist var, 5.5 cm hangi tür bitkileri kullandin sogan suyunun yaninda??

sodyumu ne için kullandınız acaba?

merhaba kızlar bende çikolata kisti ilacı visaane kullandım faydasını gördüm şimdi bıraktım tüp bebeğe başlayacağım korksamda acaba regl olana kadarda karbonat suyunu içsemmi etkilimi gerçekten daha fazla küçülmesinin bi sakıncası olmaz heralde

Regl olana kadar ic bence bisey olmaz. Ama tedaviye basladiktan sonra tedaviyi kotu etkileyebilir bir bilgim yok

Canım kistin kaç cm di şimdi kaç cm e düştü ve kaç ay kullandın. Benim kistler de büyüyor galiba acaba visanne ye mi başlasam diye düşünüyorum

Canım kistin kaç cm di şimdi kaç cm e düştü ve kaç ay kullandın. Benim kistler de büyüyor galiba acaba visanne ye mi başlasam diye düşünüyorum
kistlerm her iki trafta sağ ve solda 3,5 ar cm ti. şimdi bi tarafta 1tane kaldı diğernde 3 tane ama 2 şer cnm oldu doktor yazması gerekiyor tabi bi danış

kistlerm her iki trafta sağ ve solda 3,5 ar cm ti. şimdi bi tarafta 1tane kaldı diğernde 3 tane ama 2 şer cnm oldu doktor yazması gerekiyor tabi bi danış
Teşekkürler canım bana Dr visanne yazmıştı hatta eczaneden aldım ama sonra doğal yollardan hamile kalmak istediğim için icmemistim. Ama bir yıldır hamile kalamadım demekki boşuna beklemişim. Tüp bebeğe yaza geçmeye karar verdik o zamana kadar ne kadar küçülme kardır diyorum. Benim de hemen hemen aynı kist boyutlarım seninkiyle

yanlış yapmışsın aynı benm gibi ama bana visaanne yazan eden olmadığı için tüp bebeğe girişmedm normal olurum diye sonra rapor aldım bi sürü aksilik zeynep kamilden sonra bir doktora gittim saolsun visanne yazdı kistlerim biraz küçüldü şimdi 10 gn oldu bıraktm ytüp bebeğe başlicam ama nerde başlicam stresten kafayı sıyırıcam gerçekten karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…