- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Ben tok karnına içiyorum iceceksen bence tok iç canım miden belki ondan agrimistirya özele gitcem saten bi doktor işbile ticarete çevirmişler benim 2 birindede 3 günde 1 sabah aç karınla içtim midem ağırdı bıraktım ama yine başlıycam
aynenya tok iççem bu sefer neyse gelişmeleri haber verelim birbirimizeBen tok karnına içiyorum iceceksen bence tok iç canım miden belki ondan agrimistir
Tatlım kist boyutlarımiz birbirine çok yakın. Benimkiler yarım cm daha büyük seninkilerden. Ben sana kendi doktorumu bana söylediklerini anlatacağım. 20 tane doktora gittim hamile kalamazsın önce ameliyat sonra tüp bebek dediler. Sonra eşim bu Prof.u buldu. Ona gittim ağlayarak kist boyutlarımi sordu 2bucuk 3bucuk iki tane deyince güldü. Bunlar hamile kalmana engel değil git hamile kalınca gel dedi. Gittim geldim hamile kalamadım. HerAy gidip ağladım her seferinde de sende bi sorun yok hamile kal öyle gel dedi Birgül sinirlendim ben hamile kalamıyorum. Ne yapılması gerekiyorsa yapın dedim. Sen kaşındın dedi rahim filmi istedi aynen dediği gibi tüpler açık çıktı hormonlar normal çıktı amh biraz düşük 1.51 çıktı. Sonra aşılama yaptı tabi negatif oldu çünkü stresten bebek tutunmazmis. Neyse ben pes ettim tüp bebeğe karar verdik. Bir de doktorum yumurta takibi yapma demişti. O ay teog sınavına az kaldığı için sürekli çocukları düşünüyordum. Ne yumurtlama ne hamilelik aklıma gelmemişti. Aşılamadan rica ay sonra a doğal yollarla hamile kaldım. Ne bir ilaç kullandım ne kür yaptım sadece bir yıl önce karbonatlı su içtim. Çok uzun yazdım farkındayım ama ben iki yıla yakın bir süre çok üzüldüm ağladım. O yüzden bu hastalıkla mücadele edenlerin hepsinin yüzü gülsün istiyorum. Kendinizı boşa üzmeyin her ay gün aşırı ilişki deneyin. Bu kistlerle hamile kalınıyor arkadaşlar. Sadece bizler sağlıklı kadınlar gibi her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da her ay yumurtalamarimiz kaliteli olmayabiliyor.o yüzden kaliteli yumurtaları yakalamak için gün aşırı ilişki dedi doktorum. Bir de yumurta takibini yasakladı ben onu dinlediğim ay hamile kaldım. Meğersem ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım. Adetim bittikten 2 gün sonda hamile kaldım. Allah ramazana girerken hepinizin dualarını kabul etsin kucaklarımızi boş bırakmasın yüce rabbimKimse yok muu ses verin arkadaşlar
Tatlım kist boyutlarımiz birbirine çok yakın. Benimkiler yarım cm daha büyük seninkilerden. Ben sana kendi doktorumu bana söylediklerini anlatacağım. 20 tane doktora gittim hamile kalamazsın önce ameliyat sonra tüp bebek dediler. Sonra eşim bu Prof.u buldu. Ona gittim ağlayarak kist boyutlarımi sordu 2bucuk 3bucuk iki tane deyince güldü. Bunlar hamile kalmana engel değil git hamile kalınca gel dedi. Gittim geldim hamile kalamadım. HerAy gidip ağladım her seferinde de sende bi sorun yok hamile kal öyle gel dedi Birgül sinirlendim ben hamile kalamıyorum. Ne yapılması gerekiyorsa yapın dedim. Sen kaşındın dedi rahim filmi istedi aynen dediği gibi tüpler açık çıktı hormonlar normal çıktı amh biraz düşük 1.51 çıktı. Sonra aşılama yaptı tabi negatif oldu çünkü stresten bebek tutunmazmis. Neyse ben pes ettim tüp bebeğe karar verdik. Bir de doktorum yumurta takibi yapma demişti. O ay teog sınavına az kaldığı için sürekli çocukları düşünüyordum. Ne yumurtlama ne hamilelik aklıma gelmemişti. Aşılamadan rica ay sonra a doğal yollarla hamile kaldım. Ne bir ilaç kullandım ne kür yaptım sadece bir yıl önce karbonatlı su içtim. Çok uzun yazdım farkındayım ama ben iki yıla yakın bir süre çok üzüldüm ağladım. O yüzden bu hastalıkla mücadele edenlerin hepsinin yüzü gülsün istiyorum. Kendinizı boşa üzmeyin her ay gün aşırı ilişki deneyin. Bu kistlerle hamile kalınıyor arkadaşlar. Sadece bizler sağlıklı kadınlar gibi her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da her ay yumurtalamarimiz kaliteli olmayabiliyor.o yüzden kaliteli yumurtaları yakalamak için gün aşırı ilişki dedi doktorum. Bir de yumurta takibini yasakladı ben onu dinlediğim ay hamile kaldım. Meğersem ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım. Adetim bittikten 2 gün sonda hamile kaldım. Allah ramazana girerken hepinizin dualarını kabul etsin kucaklarımızi boş bırakmasın yüce rabbim
Ben hepinizi hatirladim yaaa, sen naptin canim dogurdun mu?canım beni hatirladin mı bilmiyorum ama ben seni hatirladim hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah Mevlâ. :)
Ben hepinizi hatirladim yaaa, sen naptin canim dogurdun mu?
Ben hepinizi hatirladim yaaa, sen naptin canim dogurdun mu?
Allah bağışlasın ameliyat derken laparoskopi mi oldun ikizlerin doğal yollardan mı yoksa tüp bebek mi canımevet canim geçmiş yazılarıma baktiysa
Geçmiş yazılarımı biliyorsan bilirsin doktorlar benim için umutsuz vaka diyordu doğal yönden çocuğun olmaz diyordu ama çok şükür Rabbime ameliyat olduktan 6 ay sonrasonra hamile kaldım hem de ijizikiz .doğum da yaptim 7 ay oldu şuan 7 aylık ikizlerim var çok şükür. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin İnşaAllah tez vakitte hem de. Çocuklardan fırsat bulup bakamıyorum çok siteye o yüzden şimdi yazamadığım çok şey yaşadım, gecmis yazılarımı okuyun lütfen umut olsun size ve Asla umutsuz olmayın Ümitvar olun hep Rabbim çok çok büyük çünkü. Dualarım sizlerle
Hatırladım tabi ki canım senin manevi desteklerini unutur muyum hiç. Hem bu kistlerle tanıştığım ilk dönemlerde beni az yatistirmadin hem de hamile kalmak ile ilgili az motivasyon etmedin. Umarım bebeklerin de sen de çok iyisinizdir :))canım beni hatirladin mı bilmiyorum ama ben seni hatirladim hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah Mevlâ. :)
Canım ben doğal yollarla hamile kaldım. Herhangi bir tedavi ameliyat geçirmedim. Bir kez aşılama oldum negatif oldu tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile kaldım. Togretmen bir ameliyat geçirdi operasyondan sonra Kistleri tekrarladı karbonatlı su içti. O da tüp bebeğe karar verdiği ay hamile kaldı. Sanırım ümidi kesmeden biraz olacağına bırakmak gerekiyor :))Bütün sayfaları okudum ama kim hangi aşamalarla hamile kaldı hatırlamıyorum
Gecmis yazilarini hatirliyorum, hamile oldugunu biliyordum, ikiz oldugunu bilmiyordum bak. Allah bagislasin ikisinide, darisi olmayanlarin basinaevet canim geçmiş yazılarıma baktiysa
Geçmiş yazılarımı biliyorsan bilirsin doktorlar benim için umutsuz vaka diyordu doğal yönden çocuğun olmaz diyordu ama çok şükür Rabbime ameliyat olduktan 6 ay sonrasonra hamile kaldım hem de ijizikiz .doğum da yaptim 7 ay oldu şuan 7 aylık ikizlerim var çok şükür. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin İnşaAllah tez vakitte hem de. Çocuklardan fırsat bulup bakamıyorum çok siteye o yüzden şimdi yazamadığım çok şey yaşadım, gecmis yazılarımı okuyun lütfen umut olsun size ve Asla umutsuz olmayın Ümitvar olun hep Rabbim çok çok büyük çünkü. Dualarım sizlerle
Doğru söylüyorsun olacağına bırakmak en doğrusu ama bazen elde olmadan stres yapıyoruz. Çok sağol bilgilendirdiğin içinCanım ben doğal yollarla hamile kaldım. Herhangi bir tedavi ameliyat geçirmedim. Bir kez aşılama oldum negatif oldu tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile kaldım. Togretmen bir ameliyat geçirdi operasyondan sonra Kistleri tekrarladı karbonatlı su içti. O da tüp bebeğe karar verdiği ay hamile kaldı. Sanırım ümidi kesmeden biraz olacağına bırakmak gerekiyor :))
merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim.4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. 2 klomen .2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm ama sonuç olumsuz kendimi bildim bileli kistlerim var 27 yaşındayım 2.tüp bebegi de 1.5 ay sonra yapacagız ALLAH NASİP EDERSE. ilk tüp bebekten kalan 6 cmlik bir kistim var doğum kontrol hapı fayda etmiyor.bende bu bekleme sürecinde bu kistimi yok etmek için elimden geleni yapmak istiyorum. bu karbonat hamur işlerine kattığımız karbonat değilmi. inşallah banada şifa olur. soğan suyuyla beraber yapacagım . oruçlu olarak ne kadar yapabilirsem elimden geldiğince yapacagım .banada dua edin
tamam teşekkür ederim.Hayır değil, ingiliz karbonatı ecZanede satılir ingiliz karbonatı adıyla. Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah hepinize.