Çikolata kisti için karbonat

Bende öyle biliyordum,doktorda ünlü bir doktor ama son zamanlarda yazılan yorumlara bakılırsa Bülent beyi çok fazla göremiyorlar,başka doktorlar muayene edip Bülent beye bilgi veriyor oda onların demesine göre yol izliyormuş.İşin içine henüz girmediğimden kullanılan bazı tetimleti de anlamıyorum ama işin içine girince yeni yöntemler vs... öneriliyormuş,tabii ekstra yüksek meblağlar falan...

Sen şimdi memorialda mı karar kıldın?

Oooo,Erbil beyi çikolata kisti olanlar şiddetke tavsiye ediyorlar öyle mii?

Ben orada Müstecep beyle ön görüşme yapmıştım,gayet konuşkan ve ilgili gelmişti bana ama sonra onunla ilgili de olumsuz yorumlar okuyunca direkt Bahçeciyi de elemiştim.Ama anladımki önemli olan klinik değil doktor...

Selam kızlar benimde 6 yıldır çocuğum olmuyor önceki kontrollerimde bişey yoktu ama son kontrolümde çikolata kisti var dedi doktorum geçtiğimiz ay klomen kullandım şimdi adet bekliyorum son adet 4 eylül adet olunca ilk işim karbonat almak olacak burayı okudum umutlandım biraz bide soğan kürüne başlıcam Can'ım çok sıkkın koskoca 6 sene kucağım bomboş

Cnm hg. Kist kac cm ? Tüp filmi cekildin mi

Ne yaptın cnm amh sonucun bellimi tüp bebek baslicakmisin
Bende işler karıştı arkadaşım. Moralim bozuk biraz. Bende çikolata kisti ve rahim dışında miyom vardı. Dr bunlar tüp bebeğe engel değil ama rahim filmi ve amh istemişti. Amh iyi geldi ama rahim filminde 1 tane polip çıktı. Tüplerinin durumu iyi değilmiş. Göllenme yapmış ilaç. Rahim t şeklindeymiş. Istersen önce tüp tedavisine başlayıp yumurta geliştirelim. Havuz sistemi yapacak . 1 tane yumurtam var çünkü. Sonra laparoskopi ve histereskopi operasyonu olacak aynı anda. Polip Alınacak, rahim Şekli düzeltilecek, tüplerin rahimle bağlantısı kesilecek yada gerekli görülürse tüpler çıkarılacak. Sonrada transfer işlemi yapılacak. Baya bir maddiyat gerekiyor yani. Birkaç yere daha gideyim diyorum Görüşmeye ama kararsızım. Zaten tüp konusunda en başarılı yerler Bahçeci ve Memorial. Memorialda da her aşamada farklı bir Dr ilgileniyormuş. Devlet hastanesi gibi. Gerçi orda yaptıran arkadaşlar memnunlar ama bilemiyorum.

Cnm benm bi arkadaş da senin gibi rahim tek şeklindeydi bide polip vardı amlyt oldu hiç zor değilmiş histeroskopi sen bide kistler için laporoskopi olcan düzelir hepsi sadce özelde çok pahalı ben özelde olmadım ama doktr un iyi olması önemli dediğin gibi cnm inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsn

Sağol canım.

İhmal etme sakın gene git boyutu küçükse sorun değil ama genede ihmal etme cnm

Cnm baska sorununuz yoksa bence bi daha tüp filmi cekil. Çikolata kisti tıkayabilio tupleri ve kistler in boyutlarını öğren ihmal etme bencede. Ins bişey çıkmaz normal yolla hamilekkalırsın

mesajınızın üerinden çok geçti ama bir sorum olacak.ben ph seviyesi 8,22 olan bir su içmeye başladım.buna karbonat miktarı ne olmalı? yani suyun ph seviyesine göre kullanacağım karbonat miktarı değişir mi? cevaplarsanız çok sevinirim.bana ve herkese de umut ve şifa olur inşallah

[QUOmgzntp89, post: 48104063, member: 784569"]mesajınızın üerinden çok geçti ama bir sorum olacak.ben ph seviyesi 8,22 olan bir su içmeye başladım.buna karbonat miktarı ne olmalı? yani suyun ph seviyesine göre kullanacağım karbonat miktarı değişir mi? cevaplarsanız çok sevinirim.bana ve herkese de umut ve şifa olur inşallah[/QUOTE]
Cnm bastan okuduysan ph ı yüksek suya yapanda var yapmayanda. Ama ph ı yüksek suya yapın diyor kemal milar sayfasında .1bardak suya 1 çay kaşığı karbonat ac karnina sabah akşam icio sun
zaten karbonatı içine atınca suyun ph ı yukseliyormus.

Uzun zamandır kimse yazmamış topige. Neler yapıyorsunuz kızlar. Ben bugün aşılama için tedaviye başladım. Klomen verdi Dr ama bu ilacın kistleri buyutebildigini duydum. Peki bu klomeni karbonatla kullanabiliyor muyuz acaba. Bi zararı olur mu ki belki karbonat en azından bu süreçte kimlerin büyümesini engelleyebilir

Bende aşılama icin dun basladim ama igne verdi bana
Ben de iğne verir sandım ama klomen hap verdi 5 günlük sonra hergün geleceksin dedi. Bir de çatlama iğnesi verdi onu da yumurtlar büyüyünce vurucam herhalde. 5 günlük klomen le kistler buyur mu bilmiyorum ama bu tedavi uzun sürebilir. Acaba karbonatla bu ilaç kullanılır mi

Hic bilmiyorum bunu canim ben daha once 4- 5 defa kullanmistim klomeni. tabiki sonuc alamadim ki yine alacagimi dusunmuyorum igne ile de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…