Neden ki? Ne yazıyor? Acıbadem'in de başarısı iyi diye biliyordum ben.poyrazya Dün çok rahatladım,kendimi iyi hissettim demiştim ya,orayla ilgili yorumları okuyunca moralim bozuldu şimdi de Ne yapacağım hiç bilmiyorum...
Cnm hg. Kist kac cm ? Tüp filmi cekildin miSelam kızlar benimde 6 yıldır çocuğum olmuyor önceki kontrollerimde bişey yoktu ama son kontrolümde çikolata kisti var dedi doktorum geçtiğimiz ay klomen kullandım şimdi adet bekliyorum son adet 4 eylül adet olunca ilk işim karbonat almak olacak burayı okudum umutlandım biraz bide soğan kürüne başlıcam Can'ım çok sıkkın koskoca 6 sene kucağım bomboş
Ne yaptın cnm amh sonucun bellimi tüp bebek baslicakmisinNeden ki? Ne yazıyor? Acıbadem'in de başarısı iyi diye biliyordum ben.
Bende işler karıştı arkadaşım. Moralim bozuk biraz. Bende çikolata kisti ve rahim dışında miyom vardı. Dr bunlar tüp bebeğe engel değil ama rahim filmi ve amh istemişti. Amh iyi geldi ama rahim filminde 1 tane polip çıktı. Tüplerinin durumu iyi değilmiş. Göllenme yapmış ilaç. Rahim t şeklindeymiş. Istersen önce tüp tedavisine başlayıp yumurta geliştirelim. Havuz sistemi yapacak . 1 tane yumurtam var çünkü. Sonra laparoskopi ve histereskopi operasyonu olacak aynı anda. Polip Alınacak, rahim Şekli düzeltilecek, tüplerin rahimle bağlantısı kesilecek yada gerekli görülürse tüpler çıkarılacak. Sonrada transfer işlemi yapılacak. Baya bir maddiyat gerekiyor yani. Birkaç yere daha gideyim diyorum Görüşmeye ama kararsızım. Zaten tüp konusunda en başarılı yerler Bahçeci ve Memorial. Memorialda da her aşamada farklı bir Dr ilgileniyormuş. Devlet hastanesi gibi. Gerçi orda yaptıran arkadaşlar memnunlar ama bilemiyorum.Ne yaptın cnm amh sonucun bellimi tüp bebek baslicakmisin
Cnm benm bi arkadaş da senin gibi rahim tek şeklindeydi bide polip vardı amlyt oldu hiç zor değilmiş histeroskopi sen bide kistler için laporoskopi olcan düzelir hepsi sadce özelde çok pahalı ben özelde olmadım ama doktr un iyi olması önemli dediğin gibi cnm inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsnBende işler karıştı arkadaşım. Moralim bozuk biraz. Bende çikolata kisti ve rahim dışında miyom vardı. Dr bunlar tüp bebeğe engel değil ama rahim filmi ve amh istemişti. Amh iyi geldi ama rahim filminde 1 tane polip çıktı. Tüplerinin durumu iyi değilmiş. Göllenme yapmış ilaç. Rahim t şeklindeymiş. Istersen önce tüp tedavisine başlayıp yumurta geliştirelim. Havuz sistemi yapacak . 1 tane yumurtam var çünkü. Sonra laparoskopi ve histereskopi operasyonu olacak aynı anda. Polip Alınacak, rahim Şekli düzeltilecek, tüplerin rahimle bağlantısı kesilecek yada gerekli görülürse tüpler çıkarılacak. Sonrada transfer işlemi yapılacak. Baya bir maddiyat gerekiyor yani. Birkaç yere daha gideyim diyorum Görüşmeye ama kararsızım. Zaten tüp konusunda en başarılı yerler Bahçeci ve Memorial. Memorialda da her aşamada farklı bir Dr ilgileniyormuş. Devlet hastanesi gibi. Gerçi orda yaptıran arkadaşlar memnunlar ama bilemiyorum.
Sağol canım.Cnm benm bi arkadaş da senin gibi rahim tek şeklindeydi bide polip vardı amlyt oldu hiç zor değilmiş histeroskopi sen bide kistler için laporoskopi olcan düzelir hepsi sadce özelde çok pahalı ben özelde olmadım ama doktr un iyi olması önemli dediğin gibi cnm inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsn
Can'ım kaç cm olduğunu söylemedi Dr bende o an akıl edemedim sormayı üzüntüden Bi kaç yıl önce çektirmiştim Rahim filmi Bi sorun yoktuCnm hg. Kist kac cm ? Tüp filmi cekildin mi
İhmal etme sakın gene git boyutu küçükse sorun değil ama genede ihmal etme cnmKaç cm olduğunu söylemedi bende o an akıl edemedim sormayı
Can'ım kaç cm olduğunu söylemedi Dr bende o an akıl edemedim sormayı üzüntüden Bi kaç yıl önce çektirmiştim Rahim filmi Bi sorun yoktu
Cnm baska sorununuz yoksa bence bi daha tüp filmi cekil. Çikolata kisti tıkayabilio tupleri ve kistler in boyutlarını öğren ihmal etme bencede. Ins bişey çıkmaz normal yolla hamilekkalırsınbsrhsn .!.:Kaç cm olduğunu söylemedi bende o an akıl edemedim sormayı
Can'ım kaç cm olduğunu söylemedi Dr bende o an akıl edemedim sormayı üzüntüden Bi kaç yıl önce çektirmiştim Rahim filmi Bi sorun yoktu
aslında benim araştırdığıma göre ishal oluyorsan eğer karbonat içtikten sonra bir takım mikrop bakteri toksin atıldığına işaret ettiğini gösterir diyordu yurtdışında bir doktorun anlattığına göre.bende ishal filan olmadı ama kist olan tarafta çok hafif batma hissi oldu dedimki kistler büyüyor eyvah meğer yok oluyormuş. ben o kadar istiyorumki bir faydam dokuınsun insanlara. benim tavsiyem eşine söylemeden yinede kullanman. ben istersen sana kistlerimin olduğunu tarihleriyle birlikte ca değerlerim dahil karbonatı alıp içtikten sonra ki tüm değerlerimi raporlarımı paylaşırım. yeter ki inanıp kullanın ve iyileşin.
mesajınızın üerinden çok geçti ama bir sorum olacak.ben ph seviyesi 8,22 olan bir su içmeye başladım.buna karbonat miktarı ne olmalı? yani suyun ph seviyesine göre kullanacağım karbonat miktarı değişir mi? cevaplarsanız çok sevinirim.bana ve herkese de umut ve şifa olur inşallahkemal bey selamlar, karbonatlı suyu içip sonuclarını da yazacagımı soylemıstım. polikistik over sendromluyum adetlerım fecı sekılde duzensızdı. 2 ay olmayabılıyordum. doktora gittiğimde doğum kontrol hapı verdı -yasmin- ancak ben sadece 4 gun kullanabıldım hem yan etkılerı hem de ılac kullanımından uzak durmak ıstediğimden. yanı bu yolla duzene girmesi ve ömür boyu hapları kullanmak zorunda olmak fikri acayip canımı sıkıyordu. ve kullanmadım. bir sekilde sizinle karsılastım. ılk ay cok duzenlı olarak karbonatlı su içmememe rağmen 17 gun gecıktı adetım. kı bu bıle benım ıcın önemlı bir gelısmeydı. sonrakı ay daha duzenlı içtim sadece 4 gun gecıktı ve bu ay 3 gune düştü. yanı ne dıyeyım bılemıyorum :) çok kucuk bir sey gibi görünüyor hatta ınsanlara anlattıgımda ınanmıyorlar bıle karbonatlı suyla bunların olabıldıgıne. ama ben iyi hissediyorum. biraz daha tadını çıkarıp testlerımı yaptıracagım. tiroid de oldugu ıcın asıl o ne durumda çok merak edıyorum. ve sıze çok çok tesekkur edıyorum. sızınle karsılasabıldıgım ıcın şanslı hıssedıyorum kendımı. varolun.
Ben de iğne verir sandım ama klomen hap verdi 5 günlük sonra hergün geleceksin dedi. Bir de çatlama iğnesi verdi onu da yumurtlar büyüyünce vurucam herhalde. 5 günlük klomen le kistler buyur mu bilmiyorum ama bu tedavi uzun sürebilir. Acaba karbonatla bu ilaç kullanılır miBende aşılama icin dun basladim ama igne verdi bana