Çikolata kisti için karbonat

[QUOanna85, post: 48926441, member: 668850"]Uzun zamandır kimse yazmamış topige. Neler yapıyorsunuz kızlar. Ben bugün aşılama için tedaviye başladım. Klomen verdi Dr ama bu ilacın kistleri buyutebildigini duydum. Peki bu klomeni karbonatla kullanabiliyor muyuz acaba. Bi zararı olur mu ki belki karbonat en azından bu süreçte kimlerin büyümesini engelleyebilir[/QUOTE]
Cnm bunyeden bünyeye değişir sanırım .ben ilk klomen den sonra öğrendim kistleri mi .2 kere 1 ay ara ile kullandirdi dr .Ins büyümez onun yerine kaliteli yumurtaların olur .çikolata kisti ile ilgili yeni konu accam oraya da yorumlarınızı beklerim

Kızlar konu açtım : çikolata kisti -civanperçemi - aslan pençesi - hayıt tohumu ile hamile kalanlar diye
eğer bunları kullanan varsa o konuta yazsinlar lütfen

Sabah kalkar kalkmaz agizda yağ çekme yaptim 15 dk sonrasinda su icip kefir ictim kefirin icine bir tatli kasigi kadar chia tohumu koydum. Sonrasinda gluten icermeyen, iki organik yumurta ve bol yesillik iceren kahvalti ve omega 3 koenzim q10 ve ben bir de reishi mantari kapsulu kullandim hepsini sabah aksam aldim. Bitki cayi sogan kürü yapmadim hic. D vitamini duzeyinizi 80 in üzerine çikarmak lazim bagisiklikta o da cok etkili. Meyveyi yeyip sebzeyi ise hem yeyip hem suyunu icmemiz lazim. Morlar da cok önemli sadece yesiller degil mor lahana bogurtlen pancar, hatta çiğ patlican kabugu (dikkat dişleri boyuyor)ne kadar mor o kadar anti oksidan. Pisirince etkisini yitiriyor, saglik icin yedigimiz sebzeleri ciğ tuketicez. Et ve süt ürünleri de kücük baş olmasi gerekio buyuk baslar asitligi arttiriyor kefir icin gecerli degil ama. Lutfen yaptiginiz sebze sulari ya da kefire zerdeçal katmayi ihmal etmeyin mucize besinlerden biri
Yazılarınızı sayfa aralarından bularak okudum baya bi emek vermişsiniz yaptıklarınızı ve nerelerden aldığınızı madde madde yazarmisniz kaç yıldır bu hastalikla uğraşıyorum lutfen yardım edin

Yazılarınızı sayfa aralarından bularak okudum baya bi emek vermişsiniz yaptıklarınızı ve nerelerden aldığınızı madde madde yazarmisniz kaç yıldır bu hastalikla uğraşıyorum lutfen yardım edin
Merhaba. Oil pulling yani agizda yag cekmek icin lifeco marka hindistan cevizi yagindan bir yemek kasigi kullandim. Omega 3 ve koenzimq10 solgar aldim farkli markalarin da var eczacinizla gorusebilirsiniz. Reishi mantari gonaderma firmasinin. Kefiri kendiniz mayalayabilirsiniz kefir danesi bulabilirseniz ya da hazir satilanlar var sutas mesela sevmezseniz probiyotik kapsuller var gnc firmasinin ornegin.chia tohumu zerdecal tozu aktardan bulunabilir. Zerdecal gunde bir tatli kasigi yemeklerinize iceceklerinize ekleyebilirsiniz yaninda az da olsa karabiber kullanmak gerekio icindeki curcumin maddesini aktive etmesi icin. Sebze suyu sıkmak icin ariston marka slow juicer aldim gunde bir bardak ciğ sebze suyu ictim ne bulursam yesillik olarak. Tuzumu himalaya tuzu kullandim marketlerde var. Ben biosalt marka aldim. Yediklerimiz kadar yemediklerimiz de onemli seker ve gluten iceren bulgur ekmek tam bugday ekmegi unlu gidalar kepekli de olsa yememek lazim makarna da dahil. Süt ürünleri acisindan en iyisi kefir ve evde mayalanmis yogurt. Süt önerilmiyor bulabilirseniz keci sütü.. protein acisindan koyun kuzu eti öneriliyor, buyuk baş marketlerde satilan etler ve tavuklar saglikli degil bence. Tabii bunlar hep emek motivasyon süreklilik isteyen seyler bunlari hayatiniza %60-70 bile soksaniz farkı bütün yaşamınızda psikolojiniz dahil hissediyorsunuz. Ben ne kadar anlatsam da arada açıklar kalıyor bunun için de instagramda pinoeatshealty hesabı var aysenur çoruhlu'nun kitapları var. Biraz ilgi duymak gerekiyor. Yapabildiğiniz kadar, hepsini uygulamak zor biliyorum ama iştahın bir süre sonra sorun olmayacagını goreceksiniz.

Merhaba. Oil pulling yani agizda yag cekmek icin lifeco marka hindistan cevizi yagindan bir yemek kasigi kullandim. Omega 3 ve koenzimq10 solgar aldim farkli markalarin da var eczacinizla gorusebilirsiniz. Reishi mantari gonaderma firmasinin. Kefiri kendiniz mayalayabilirsiniz kefir danesi bulabilirseniz ya da hazir satilanlar var sutas mesela sevmezseniz probiyotik kapsuller var gnc firmasinin ornegin.chia tohumu zerdecal tozu aktardan bulunabilir. Zerdecal gunde bir tatli kasigi yemeklerinize iceceklerinize ekleyebilirsiniz yaninda az da olsa karabiber kullanmak gerekio icindeki curcumin maddesini aktive etmesi icin. Sebze suyu sıkmak icin ariston marka slow juicer aldim gunde bir bardak ciğ sebze suyu ictim ne bulursam yesillik olarak. Tuzumu himalaya tuzu kullandim marketlerde var. Ben biosalt marka aldim. Yediklerimiz kadar yemediklerimiz de onemli seker ve gluten iceren bulgur ekmek tam bugday ekmegi unlu gidalar kepekli de olsa yememek lazim makarna da dahil. Süt ürünleri acisindan en iyisi kefir ve evde mayalanmis yogurt. Süt önerilmiyor bulabilirseniz keci sütü.. protein acisindan koyun kuzu eti öneriliyor, buyuk baş marketlerde satilan etler ve tavuklar saglikli degil bence. Tabii bunlar hep emek motivasyon süreklilik isteyen seyler bunlari hayatiniza %60-70 bile soksaniz farkı bütün yaşamınızda psikolojiniz dahil hissediyorsunuz. Ben ne kadar anlatsam da arada açıklar kalıyor bunun için de instagramda pinoeatshealty hesabı var aysenur çoruhlu'nun kitapları var. Biraz ilgi duymak gerekiyor. Yapabildiğiniz kadar, hepsini uygulamak zor biliyorum ama iştahın bir süre sonra sorun olmayacagını goreceksiniz.
teşekkür ederim uzun uzunn yazmissiniz.hakikatten özveri ve emek isteyen bi süreç ama sonucunda bebek varsa yada hastalığa iyi gelecekse uğraşmaya değer. Ben iki kez ameliyat oldum tüp bebek tedavisi görmem gerekiyor ama cesaretin yok ondan öncesinde de eşimle problemimiz vardı yeni düzeldi aramız .bu hastalik beni hem fiziken hem ruhen yordu .yazdiklarinizi uygulamaya çalışacağım.tekrar teşekkür ederim bebeginizi sağlıcakla alın kucaginiza.

Yer gök dua öncelikle rabbim isteye. Herkese nasip etsin bende de çikolata kisti dört cm olmuştu diğer yumurtalık pko vardı yaptırdığım kür ve içtiğim civan perçemi ekstrası allahın izni ile hamile kaldım şimdi bir kızım oldu bir buçuk aylık ilgilenen olursa aktarın numarasını verebilirim rabbim yar ve yardımcınız olsu

Yer gök dua öncelikle rabbim isteye. Herkese nasip etsin bende de çikolata kisti dört cm olmuştu diğer yumurtalık pko vardı yaptırdığım kür ve içtiğim civan perçemi ekstrası allahın izni ile hamile kaldım şimdi bir kızım oldu bir buçuk aylık ilgilenen olursa aktarın numarasını verebilirim rabbim yar ve yardımcınız olsu
Çok şükür sevindim valla bnde de cikolata kisti vardı amelyt oldum ama kist tekrarladı bende aktardan bi karışım alıcam inş banada fayda eder Allahn izniyle senin kist kaybolmuşmuydu cnm

Çok şükür sevindim valla bnde de cikolata kisti vardı amelyt oldum ama kist tekrarladı bende aktardan bi karışım alıcam inş banada fayda eder Allahn izniyle senin kist kaybolmuşmuydu cnm
Mrb cnm bende amelıyat oldm 1.5ay once..nerde oldun amelıyatı hangi yontemle oldun cnm?kaç ay sonra tekrarladı kist?

Mrb cnm bende amelıyat oldm 1.5ay once..nerde oldun amelıyatı hangi yontemle oldun cnm?kaç ay sonra tekrarladı kist?
Bursa uludağ ünv oldum cnm 6 ay oldu amelyt olalı 5. Ayda solda 1.5 cm kist olduğunu öğrendim cnm bnde kist büyümeden tedavi olmak istediğimi söyledim adeyin 20. Günü çağırdılar tüp bebek tedavisine başlamak için

Hadi ya ozamn içmeyım smdi tüp bebek yaptırcam ya
Adetli misin şimdi ne zaman başliyorsun . Tüp bebek tedavisi esnasında kur yapılması ne kadar doğru bilemiyorum ama ben olsam yapmam. Sağlıklı beslen bol ceviz ye. Transferden sonra kabız olmamaya dikkat et . Hadi inşallah canım gonlundeki hakkında hayirli olur .

X