Çikolata kisti için karbonat

[QUOayatmasal, post: 47358579, member: 571856"]Ve birinci sorunun beslenmemiz oldugunu soyleyebilirim. Endometrioziste genetik yatkinlik ve kötü hayat sartlari stres ön planda. Emin olun genetik yatkinlikta da kötü yaşam kosullari bu genleri tetikliyor.
Burada yapmamiz gereken ilk sey beslenmemize çiğ yesillikleri katmak ama boool miktarda yedigimiz proteinin yaninda bunun 4 kati kadar. İkincisi probiyotik alimi beslenmenize kefiri ekleyin arkadaslar cook onemli bagisikligimiz bozuk oldugu icin buyuyor kistler ve bebekler rahme tutunamiyor. Saglikli yaglari hayatimiza katicaz bunlar çig badem ceviz hindistan cevizi yagi balik yagi (omega 3). Tuzumuzu degistiricez rafine tuzlar yerine islenmemis kaya tuzu ya da himalaya tuzu kullanicaz ve dusuk tansiyonumuzu gunde 3 litre su ve bu tuzlari kullanarak yukselticez. Dusuk tansiyon da bizim ve rahmimizin dusmani cunku. Ve islenmis paketlenmis şekerli gidalardan ve ekmekten uzak durucaz; cavdar ekmegi yiyebilirsiniz. Bu tavsiyelerimin hepsini esime kismen ve kendime yogun olarak uyguladim esime ayrica 3 ay emodex takviyesi yaptik su an 5 haftalik hamileyim hic gebeligim gerceklesmemisti.[/QUOTE]

Cnm baska neler yedin içtin. Bitkisel otlar falan ıctin mi .başka neler önerirsin.

Sabah kalkar kalkmaz agizda yağ çekme yaptim 15 dk sonrasinda su icip kefir ictim kefirin icine bir tatli kasigi kadar chia tohumu koydum. Sonrasinda gluten icermeyen, iki organik yumurta ve bol yesillik iceren kahvalti ve omega 3 koenzim q10 ve ben bir de reishi mantari kapsulu kullandim hepsini sabah aksam aldim. Bitki cayi sogan kürü yapmadim hic. D vitamini duzeyinizi 80 in üzerine çikarmak lazim bagisiklikta o da cok etkili. Meyveyi yeyip sebzeyi ise hem yeyip hem suyunu icmemiz lazim. Morlar da cok önemli sadece yesiller degil mor lahana bogurtlen pancar, hatta çiğ patlican kabugu (dikkat dişleri boyuyor)ne kadar mor o kadar anti oksidan. Pisirince etkisini yitiriyor, saglik icin yedigimiz sebzeleri ciğ tuketicez. Et ve süt ürünleri de kücük baş olmasi gerekio buyuk baslar asitligi arttiriyor kefir icin gecerli degil ama. Lutfen yaptiginiz sebze sulari ya da kefire zerdeçal katmayi ihmal etmeyin mucize besinlerden biri

Doğum kontrol hapı kullanmadığım zaman ki ağrılarımda gerçekten psikolojimi bozmuştu benimde.Hergün her gece değişik değişik ağrılar sancılar...

Anksiyete bozukluğu var bende,antidepresan kullandım ve bu tedaviye başladığımda zor da olsa ilacı bıraktım.Bir süre de psikologa gittim,ameliyat olacağım diye ona da gitmeyi bıraktım...

Sürekli depresyondayım diyebilirim,evden çıkmam,gelen giden pek olmaz,sürekli halsiz yorgun,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor çoğu zaman...
Canm bnm ya okurken ayni benm yaşadıklarımı yazmışsın dedm vlla bende agrilardan piskoljm bozldu depresyona girdm ilac kullandm evden disari tek başıma cikamazdm hep hastanelrdydim en sonunda canima tak etti ameliyat oldum 20 gün önce daha adet olmadm korkuyla bekliyorum hala agrm olcak diye ama inşallah olmz artk :-(

Cnm seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendine gelmelisin. Evet bu hastalık yapio bunu.bende sürekli yorgun halsiz sürekli bi sızı bi ağrı bi bişey her ayın 10 günü max düzeyde ağrı .hayat kalitemiz düşüyor .böyle yapma güzel beslen spor yap giyin süslen dışarı çık guneslen .kafanı dağıt.boyle yaparak kendine daha çok zarar veriosun Ailene esinede vereceksin. Benim eşim dioki çocuk olmasın neyin varsa aldiralim yeter psikolojim bozuldu diyo bana . Çok acı bu laflar onlarida biktirioz
inancliysan dua et Allah büyük
çok geçmiş olsun cnm benim
Benm esimde o tür bi laf söyledi cok agirma gitti bi yandan agriyla kivraniyorum bide öyle laf dedi sonra hastaneye gidelim dedi gitmedim agriyla aglayarak ugrasmk zornda değilsin ayrilalim bile dedm hatta iyiyken bile dedm ayrilalm dye cok zor şeyler yasyrz ama biz güçlü olmk zorundayz dedgm gbi hersydn önce sağlık kimse umrumda değil Rabbm büyüktür sabr ve dua ile beklicez

E="hayatmasal, post: 47364876, member: 571856"]Sabah kalkar kalkmaz agizda yağ çekme yaptim 15 dk sonrasinda su icip kefir ictim kefirin icine bir tatli kasigi kadar chia tohumu koydum. Sonrasinda gluten icermeyen, iki organik yumurta ve bol yesillik iceren kahvalti ve omega 3 koenzim q10 ve ben bir de reishi mantari kapsulu kullandim hepsini sabah aksam aldim. Bitki cayi sogan kürü yapmadim hic. D vitamini duzeyinizi 80 in üzerine çikarmak lazim bagisiklikta o da cok etkili. Meyveyi yeyip sebzeyi ise hem yeyip hem suyunu icmemiz lazim. Morlar da cok önemli sadece yesiller degil mor lahana bogurtlen pancar, hatta çiğ patlican kabugu (dikkat dişleri boyuyor)ne kadar mor o kadar anti oksidan. Pisirince etkisini yitiriyor, saglik icin yedigimiz sebzeleri ciğ tuketicez. Et ve süt ürünleri de kücük baş olmasi gerekio buyuk baslar asitligi arttiriyor kefir icin gecerli degil ama. Lutfen yaptiginiz sebze sulari ya da kefire zerdeçal katmayi ihmal etmeyin mucize besinlerden biri[/QUOTE]
Sagol cnm. Kefiri ben günlük sütten mayaliyorum daha sık tüketicem. Bugün zerdeçal aldım. Omega , qoenzim , ace selenyum kullanıyorum
nasıl d vitamini 80 üstü . Benim en son min 17 olması lazımmış benim 22 idi . Güneşe çıkmaya çalışıyorum . Sağım dolum vitamin bilmem ne .iştah kaçtı zaten bişey zorla yiyorum
bide yaz şimdi yesillik mevsimi değil ama yinede tüketicez artık
sen bu şekilde ne kadar süre beslendin de bebeğin oldu
bence en az 3 -4 ay bu şekilde beslenmek gerek

bebegim-ge 47365526 .!.:
Canm bnm ya okurken ayni benm yaşadıklarımı yazmışsın dedm vlla bende agrilardan piskoljm bozldu depresyona girdm ilac kullandm evden disari tek başıma cikamazdm hep hastanelrdydim en sonunda canima tak etti ameliyat oldum 20 gün önce daha adet olmadm korkuyla bekliyorum hala agrm olcak diye ama inşallah olmz artk :-(
Cnm ameliyatta ne yaptılar? Kistin i alıp , odakları yaktilarsa ağrın olmaz .
Arkadaşlar biraz pozitif enerji lütfen .iyi düşününce iyi oluyo .lütfen iyimser olalım bizimde olcak inşallah
biliyorum anlıyorum yaşıyorum bende .değişik enteresan ağrılar .iyilik sadece 1 -2 saat iyi yapıyor sonra yine başlıo. Adet Öncesi sonrası devam edio. Bizi bizden başkası anlayamaz. Kötü bi hastalık .Rabbim yardımcımız olsun
iyi olcaz inş.
buraya hamile kalanlar yazdıklarını bize umut olcak . Onlardan bişeyler öğreneceğiz uygulayacağız.
Lütfen bu illetle uğraşıp kurtulan veya hamile kalan detaylı yazsinlar

Cnm ameliyatta ne yaptılar? Kistin i alıp , odakları yaktilarsa ağrın olmaz .
Arkadaşlar biraz pozitif enerji lütfen .iyi düşününce iyi oluyo .lütfen iyimser olalım bizimde olcak inşallah
biliyorum anlıyorum yaşıyorum bende .değişik enteresan ağrılar .iyilik sadece 1 -2 saat iyi yapıyor sonra yine başlıo. Adet Öncesi sonrası devam edio. Bizi bizden başkası anlayamaz. Kötü bi hastalık .Rabbim yardımcımız olsun
iyi olcaz inş.
buraya hamile kalanlar yazdıklarını bize umut olcak . Onlardan bişeyler öğreneceğiz uygulayacağız.
Lütfen bu illetle uğraşıp kurtulan veya hamile kalan detaylı yazsinlar
Kistleri aldık tertemiz hic kist kalmadi dedi agrinda olmucak dedi doktr senin gbi beslenmeme dikkat edicem bende artk cnku bağışıklık sistemim zayf önce kilo almam şart

Kistleri aldık tertemiz hic kist kalmadi dedi agrinda olmucak dedi doktr senin gbi beslenmeme dikkat edicem bende artk cnku bağışıklık sistemim zayf önce kilo almam şart
Tmm cnm korkma iste. Guzel beslen lutfen .agrin olmaz korkma .Tüplerin açık tahliller iyi. Eşinde de sıkıntı yoksa hamile kalma ihtimalin yüksek ameliyattan sonra
Allah yar ve yardimcin olsun

Tmm cnm korkma iste. Guzel beslen lutfen .agrin olmaz korkma .Tüplerin açık tahliller iyi. Eşinde de sıkıntı yoksa hamile kalma ihtimalin yüksek ameliyattan sonra
Allah yar ve yardimcin olsun
Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm

Ben 4 ay bu şekilde beslendim tabii arada kaçaklar da oldu. İnanin başka bir motivasyonla beslendim açlik tokluk istah umrumda degildi zaten iştahli biri degilimdir 50 kiloyum suanda da. Her yediginizi şifa olarak düsünün gidalar asit ve alkali olarak ayriliyor. İnfertilite merkezlerine gidip herkese anlatmak istiyorum kendinize en fazla 6 ay sans taniyin demek istiyorum o standart tedavileri herrkese ayni sekilde fabrika gibi uyguluyorlar kendilerini gelistirmek icin bi nedenleri yok insanlar caresizce basvuruyor zaten denetleme mekanizmalari da zayif. Devlet kurumlarini bilerek guclendirmiyorlar insanlar mecbur ozellere yoneliyor. Kendiniz icin iyi bisey yapin bu sadece endometriozis icin degil tum vucut sagliginiz icin

Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm
Cnm ameliyat yeni olduysan omega kullanman iyi olmayabilir. 20 gün önce mi ameliyat oldun
onu bi araştır .ben o kadar çok şey arastirdim ki bişey için diodu ameliyat olduysanız kullanmayin diye .hangisi için bilemedim suan .du arastiralim hemen
dediğim gibi tahliller fsh th estradiol amh LH tahliller ıyiyse ve eşinde sıkıntı yoksa kalırsın Allah in izniyle ins

[QUgel, post: 47366106, member: 722234"]Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm[/QUOTE]
Cnm ameliyatttan önce kesilirmis vitamin kullanimi. Bilemedim şimdi. Sen yine dr una danis vitamin kullandığını . Antibiyotik kullanıyormusun etkilesimleri olabilir bi sor dr a

Cnm ameliyat yeni olduysan omega kullanman iyi olmayabilir. 20 gün önce mi ameliyat oldun
onu bi araştır .ben o kadar çok şey arastirdim ki bişey için diodu ameliyat olduysanız kullanmayin diye .hangisi için bilemedim suan .du arastiralim hemen
dediğim gibi tahliller fsh th estradiol amh LH tahliller ıyiyse ve eşinde sıkıntı yoksa kalırsın Allah in izniyle ins
Aa neden iyi olmayabilir nasl ogrencem cnm evet 20 gün önce oldum tahliller normal dedi doktor esimdede sıkıntı yok inş hamile kalirim desteğin icin cok ckk Sağol

[QUgel, post: 47366106, member: 722234"]Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm
Cnm ameliyatttan önce kesilirmis vitamin kullanimi. Bilemedim şimdi. Sen yine dr una danis vitamin kullandığını . Antibiyotik kullanıyormusun etkilesimleri olabilir bi sor dr a[/QUOTE]
Antibiyotik kullaniyodum disime kanl tedavisi yaptrmaya basladm doktra sordm dişin yapılınca antibiyotige devam et dedi. Ben gene 29 unda kontrle gidicem ozamn ictigim vitaminleri sorayım doktra

Ben de önümüzde ki ay aşılama yaptıracaktim ama beslenme şeklimi değiştirip bir süre daha doğal yollardan denesem mi acaba diye düşünürken burda yazılanları okudum. Çok iştahsız bir insanım ama bunları yapamayan calisicam

Ben de önümüzde ki ay aşılama yaptıracaktim ama beslenme şeklimi değiştirip bir süre daha doğal yollardan denesem mi acaba diye düşünürken burda yazılanları okudum. Çok iştahsız bir insanım ama bunları yapamayan calisicam
Bencede dene canm inşallah faydasını görürüz görenler varmış zatn

_eftelya_, post: 47422578, member: 244710"]Bağışıklık sistemi için "ligone" kullanan var mı?[/QUOTE]
Hayircnm. Immuneks betaglukan kullandım ben.bu ligone karışık vitamin mi? Baktım simdi

Evet G gurbetgurbetgurbet içinde bir çok vitamin var...

Amaa,eczacı bir arkadaşım var,almadan önce ona sorayım dedim.Aradım açmadı ama tam eczaneye yaklaşmışken konuşabildim.Allahtan ilacı almadan konuştuk,çünkü hata yapacakmışım...

Sakın alma dedi,içeriğini bilmiyorum,yeni bir ilaç olmalı ama bazı vitaminler kistini büyütebilir dedi.Yani kist olmasa tamam,multivitamin yararlı birşey ama bilemezsin dedi.İmmunexi sordum,oda sadece kışın soğuk algınlığını gribi önlemek için dedi...

Bana ayrı ayrı kullan vitaminleri dedi...

C vitamini
Folik asit
Balık yağı hapı
Coraspin

Aldım bakalım...

X