- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
Herkese hayırlı günler bi kaç şeyden bahsedeceğim ve sizden akıl alıcam lütfen yadırgamayın kötü eleştiri yapmayın öncelikle bahsedeceğim karakter yoksunu eniştem benim babam diye bilip sevdiğim bi insandı ellerinde büyüdüm annemin olamadığı her anda onlar vardı yanımda ölen kızlarının yerine koyduklarını söylüyorlardı küçük eminemiz diye severlerdi hep baba yokluğunu yaşatmadı bana ben böyle biliyormuşum tabi 5 gün önce teyzem ve annem Ankara’ya gitti ben evde 2 tane kuzenim ve eniştemle beraber kaldım ilk defa yalnız kalmadık ama hiç bir zaman bir kötülük görmemiştim o geceye kadar evde kalma sebebim 4 yaşında küçük bir kız çocuğu vardı onu tek bırakmamak için gitmedim Ankara’ya da önemli bir konu için gittiler adliye vs eski konumu bilenler bilir anneannemin dosyasından dolayı o gün bana yaklaşmaya çalıştı anlamam biraz geç sürdü yada toz konduramadım kızı gibi görüyor ondan sarılıyor öpüyor felan artık titremeye başladım kaçtım elinin altından küçük kuzenimi aldım erkek arkadaşım beni aldı Ankara’ya götürdü gece çok geö saatte gidince teyzem şüphelendi ama söyleyemedim teyzeme anneme anlattım durumu dün akşam anlatma kararı aldım keşkr anlatmasamıydım diyorum teyzem kendini arabanın önüne attı araba çarptı çok şükür şuan da iyi o an neler oldu hatırlamıyorum o panikle tek hissettiğim duygu teyzemi kaybetme korkusu oldu anlattığım zaman elini tuttum elimi bıraktı tutma şimdi dedi hastahane de zira aynı şekilde yanlış anlamışssındır o seni ölen kızının yerine koydu olmaz öyle güveniyorum ben vs vs dedi teyzem defteri de benim için kapanmıştır orası ayrı bir konu ama herkesin bu konuyu kapatmaya çalışması çok özür diyorum o karakter yoksununun inkar etmesi bana iftira atması vs çok zoruma gidiyor haykırmak istiyorum ne yapacağımı şaştım teyzemin bana inanmayışı çıkmaz bir haldeyim benle konuşmak istiyor teyzem ben istemiyorum ben nasıl konuşayım ki daha sen zaten son sözünü söylemişssin bana inanmayarak şunuda belirteyim asla ama asla babam gibi seviyorum diye onu tahrik edicek bir şekilde de davranmadım gerek giyim gerek hareket tesettürlü bir insanım zaten sadece saçımı görmüştür kısa kolluyla bile görmemiştir eniştem bildiğim insan
Güncelleme yapmak istiyorum ablalarım kardeşlerim öncelikle burda bana verdiğiniz akıllardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim teyzemle olaydan sonra konuştuk şerefsiz kocası gidip itiraf etmiş tabi beni suçlayarak yapsa da gerçeği anlatmış teyzem benimle görüşmek istediğini söyledi önce kabul etmedim daha sonra gelsin konuşalım dedim helallik istedi benlik bir durum yok Allah görüyor içimi o sorucak hesabını dedim hediye almıştı birde gelirken tunik çok sinirlenmiştim gittiği gibi attım çöpe zaten anneme … bana neden bu kadar soğuk davranıyor demiş annemde sen yaptığının farkındamısın demiş 2 3 gün öncesinde çok ağır mesajlar atmıştım beni ölen kızı eminenurun yerine koymuştu bahsetmiştim emine 2. Kez öldü birisinde hastalıktan 2. Sinde sen öldürdün emineni dedim kendini öldğrmeye felan çalışmış bi kaç gün annemle soğuk bir şekilde görüştüler sonra bir gün kocasını savundu bize karşı o da zaten sizi görmek istemiyor diye annem aradı bundan sonra sakın bi ablam var deme dedi kapattı dağ gibi arkamda durdu haşa da duruyor görüşmüyoruz numarası var telefonumda durumlar paylaşıyor çok pişman ama iş işten geçti şu saatten sonra ne ben ne de annem var psikolojik olarak tedavi sürecine başlasam da hala etkisindeyim zaten son zamanlarda anneannemin öldürülmesi 17 yaşında cahilce yaptığım evliliğim bitmesi vs derken tuz biber oldu üstüne güzellik uzmanlığı eğitimine başlıyorum ehliyetimi aldıktan sonra direksiyon sınavım var duanıza ihtiyacım var hamd olsun dğzelicek inşallah herşey
Güncelleme yapmak istiyorum ablalarım kardeşlerim öncelikle burda bana verdiğiniz akıllardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim teyzemle olaydan sonra konuştuk şerefsiz kocası gidip itiraf etmiş tabi beni suçlayarak yapsa da gerçeği anlatmış teyzem benimle görüşmek istediğini söyledi önce kabul etmedim daha sonra gelsin konuşalım dedim helallik istedi benlik bir durum yok Allah görüyor içimi o sorucak hesabını dedim hediye almıştı birde gelirken tunik çok sinirlenmiştim gittiği gibi attım çöpe zaten anneme … bana neden bu kadar soğuk davranıyor demiş annemde sen yaptığının farkındamısın demiş 2 3 gün öncesinde çok ağır mesajlar atmıştım beni ölen kızı eminenurun yerine koymuştu bahsetmiştim emine 2. Kez öldü birisinde hastalıktan 2. Sinde sen öldürdün emineni dedim kendini öldğrmeye felan çalışmış bi kaç gün annemle soğuk bir şekilde görüştüler sonra bir gün kocasını savundu bize karşı o da zaten sizi görmek istemiyor diye annem aradı bundan sonra sakın bi ablam var deme dedi kapattı dağ gibi arkamda durdu haşa da duruyor görüşmüyoruz numarası var telefonumda durumlar paylaşıyor çok pişman ama iş işten geçti şu saatten sonra ne ben ne de annem var psikolojik olarak tedavi sürecine başlasam da hala etkisindeyim zaten son zamanlarda anneannemin öldürülmesi 17 yaşında cahilce yaptığım evliliğim bitmesi vs derken tuz biber oldu üstüne güzellik uzmanlığı eğitimine başlıyorum ehliyetimi aldıktan sonra direksiyon sınavım var duanıza ihtiyacım var hamd olsun dğzelicek inşallah herşey
Son düzenleme: