Çıkmazın içindeyim

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
25
Herkese hayırlı günler bi kaç şeyden bahsedeceğim ve sizden akıl alıcam lütfen yadırgamayın kötü eleştiri yapmayın öncelikle bahsedeceğim karakter yoksunu eniştem benim babam diye bilip sevdiğim bi insandı ellerinde büyüdüm annemin olamadığı her anda onlar vardı yanımda ölen kızlarının yerine koyduklarını söylüyorlardı küçük eminemiz diye severlerdi hep baba yokluğunu yaşatmadı bana ben böyle biliyormuşum tabi 5 gün önce teyzem ve annem Ankara’ya gitti ben evde 2 tane kuzenim ve eniştemle beraber kaldım ilk defa yalnız kalmadık ama hiç bir zaman bir kötülük görmemiştim o geceye kadar evde kalma sebebim 4 yaşında küçük bir kız çocuğu vardı onu tek bırakmamak için gitmedim Ankara’ya da önemli bir konu için gittiler adliye vs eski konumu bilenler bilir anneannemin dosyasından dolayı o gün bana yaklaşmaya çalıştı anlamam biraz geç sürdü yada toz konduramadım kızı gibi görüyor ondan sarılıyor öpüyor felan artık titremeye başladım kaçtım elinin altından küçük kuzenimi aldım erkek arkadaşım beni aldı Ankara’ya götürdü gece çok geö saatte gidince teyzem şüphelendi ama söyleyemedim teyzeme anneme anlattım durumu dün akşam anlatma kararı aldım keşkr anlatmasamıydım diyorum teyzem kendini arabanın önüne attı araba çarptı çok şükür şuan da iyi o an neler oldu hatırlamıyorum o panikle tek hissettiğim duygu teyzemi kaybetme korkusu oldu anlattığım zaman elini tuttum elimi bıraktı tutma şimdi dedi hastahane de zira aynı şekilde yanlış anlamışssındır o seni ölen kızının yerine koydu olmaz öyle güveniyorum ben vs vs dedi teyzem defteri de benim için kapanmıştır orası ayrı bir konu ama herkesin bu konuyu kapatmaya çalışması çok özür diyorum o karakter yoksununun inkar etmesi bana iftira atması vs çok zoruma gidiyor haykırmak istiyorum ne yapacağımı şaştım teyzemin bana inanmayışı çıkmaz bir haldeyim benle konuşmak istiyor teyzem ben istemiyorum ben nasıl konuşayım ki daha sen zaten son sözünü söylemişssin bana inanmayarak şunuda belirteyim asla ama asla babam gibi seviyorum diye onu tahrik edicek bir şekilde de davranmadım gerek giyim gerek hareket tesettürlü bir insanım zaten sadece saçımı görmüştür kısa kolluyla bile görmemiştir eniştem bildiğim insan 😟

Güncelleme yapmak istiyorum ablalarım kardeşlerim öncelikle burda bana verdiğiniz akıllardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim teyzemle olaydan sonra konuştuk şerefsiz kocası gidip itiraf etmiş tabi beni suçlayarak yapsa da gerçeği anlatmış teyzem benimle görüşmek istediğini söyledi önce kabul etmedim daha sonra gelsin konuşalım dedim helallik istedi benlik bir durum yok Allah görüyor içimi o sorucak hesabını dedim hediye almıştı birde gelirken tunik çok sinirlenmiştim gittiği gibi attım çöpe zaten anneme … bana neden bu kadar soğuk davranıyor demiş annemde sen yaptığının farkındamısın demiş 2 3 gün öncesinde çok ağır mesajlar atmıştım beni ölen kızı eminenurun yerine koymuştu bahsetmiştim emine 2. Kez öldü birisinde hastalıktan 2. Sinde sen öldürdün emineni dedim kendini öldğrmeye felan çalışmış bi kaç gün annemle soğuk bir şekilde görüştüler sonra bir gün kocasını savundu bize karşı o da zaten sizi görmek istemiyor diye annem aradı bundan sonra sakın bi ablam var deme dedi kapattı dağ gibi arkamda durdu haşa da duruyor görüşmüyoruz numarası var telefonumda durumlar paylaşıyor çok pişman ama iş işten geçti şu saatten sonra ne ben ne de annem var psikolojik olarak tedavi sürecine başlasam da hala etkisindeyim zaten son zamanlarda anneannemin öldürülmesi 17 yaşında cahilce yaptığım evliliğim bitmesi vs derken tuz biber oldu üstüne güzellik uzmanlığı eğitimine başlıyorum ehliyetimi aldıktan sonra direksiyon sınavım var duanıza ihtiyacım var hamd olsun dğzelicek inşallah herşey 😊

Son düzenleme:
Herkese hayırlı günler bi kaç şeyden bahsedeceğim ve sizden akıl alıcam lütfen yadırgamayın kötü eleştiri yapmayın öncelikle bahsedeceğim karakter yoksunu eniştem benim babam diye bilip sevdiğim bi insandı ellerinde büyüdüm annemin olamadığı her anda onlar vardı yanımda ölen kızlarının yerine koyduklarını söylüyorlardı küçük eminemiz diye severlerdi hep baba yokluğunu yaşatmadı bana ben böyle biliyormuşum tabi 5 gün önce teyzem ve annem Ankara’ya gitti ben evde 2 tane kuzenim ve eniştemle beraber kaldım ilk defa yalnız kalmadık ama hiç bir zaman bir kötülük görmemiştim o geceye kadar evde kalma sebebim 4 yaşında küçük bir kız çocuğu vardı onu tek bırakmamak için gitmedim Ankara’ya da önemli bir konu için gittiler adliye vs eski konumu bilenler bilir anneannemin dosyasından dolayı o gün bana yaklaşmaya çalıştı anlamam biraz geç sürdü yada toz konduramadım kızı gibi görüyor ondan sarılıyor öpüyor felan artık titremeye başladım kaçtım elinin altından küçük kuzenimi aldım erkek arkadaşım beni aldı Ankara’ya götürdü gece çok geö saatte gidince teyzem şüphelendi ama söyleyemedim teyzeme anneme anlattım durumu dün akşam anlatma kararı aldım keşkr anlatmasamıydım diyorum teyzem kendini arabanın önüne attı araba çarptı çok şükür şuan da iyi o an neler oldu hatırlamıyorum o panikle tek hissettiğim duygu teyzemi kaybetme korkusu oldu anlattığım zaman elini tuttum elimi bıraktı tutma şimdi dedi hastahane de zira aynı şekilde yanlış anlamışssındır o seni ölen kızının yerine koydu olmaz öyle güveniyorum ben vs vs dedi teyzem defteri de benim için kapanmıştır orası ayrı bir konu ama herkesin bu konuyu kapatmaya çalışması çok özür diyorum o karakter yoksununun inkar etmesi bana iftira atması vs çok zoruma gidiyor haykırmak istiyorum ne yapacağımı şaştım teyzemin bana inanmayışı çıkmaz bir haldeyim benle konuşmak istiyor teyzem ben istemiyorum ben nasıl konuşayım ki daha sen zaten son sözünü söylemişssin bana inanmayarak şunuda belirteyim asla ama asla babam gibi seviyorum diye onu tahrik edicek bir şekilde de davranmadım gerek giyim gerek hareket tesettürlü bir insanım zaten sadece saçımı görmüştür kısa kolluyla bile görmemiştir eniştem bildiğim insan 😟
Allah belasını versin haysiyetsiz ... Delirdim burada ! Anneniz size inanıyor mu , lütfen egilmeyin lütfen ezilmeyin o mikrop adam ve eşi karşısında

Teyzeniz tam anlamıyla Kemal’im yapmaz düşüncesinde. Bence konuşmayı deneyebilirsiniz
Ne diye konuşucam bugün annem oraya gitti ben gitmedim …. neden gelmedi demiş annemde gelir mi buraya demiş annem de teyzeme çok kızgın ama bir tek kız kardeşi var ve ben onun yanında olmasını istiyorum

Kim der ki ayranım kara. Pislik herif, bildiğin istifade etmeye çalışmış. Başınız dik olsun, ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz; alsın ırz düşmanı kocasını başına çalsın. Sizden uzak olsunlar da. Teyzenizle de konuşmayın. En az enişteniz kadar suçlu.

Hepsiyle iletişimi kes. Annen yanındaysa gerisini boşver teyzene de konuyu uzatmaları halinde eniştenden şikayetçi olacağını söyle gözleri korksun sussunlar. sen neden rezil olacakmışsın.
Ahlaksız karşısında açık ya da kapalı olman kadın ya da erkek olman fark etmez. Sapığın bahanesi olmaz

Uzak durun ne halleri varsa ikisi de görsün hem o pislik namussuz adam hemde dengesiz eşi . Arabanın önüne niye atiyo kendini 😬😬 deli mi ? Sizin yanınızda olması gerekirken o pislik kocasını boşamasi gerekirken
Evet bende bunu diyorum madem gerçekten beni seviyordu teyzem orda beni kolunun altına alıp o karaktersize resti çekmesini bekledim vallahi öyle bir durumda ne annem ne de ben teyzemi yalnız bırakırdık çalışırdım çalışırdık yine bir yolunu bulurduk daha dün sabah bana dedi ki birşey varsa bana anlat kızım değil bir tane 40 tane Ertuğrul gelse saçının teline değişmem hani merde değiştin ama

Kim der ki ayranım kara. Pislik herif, bildiğin istifade etmeye çalışmış. Başınız dik olsun, ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz; alsın ırz düşmanı kocasını başına çalsın. Sizden uzak olsunlar da. Teyzenizle de konuşmayın. En az enişteniz kadar suçlu.
Evet o insan kadar suçlu benim gözümde de öyle

Hepsiyle iletişimi kes. Annen yanındaysa gerisini boşver teyzene de konuyu uzatmaları halinde eniştenden şikayetçi olacağını söyle gözleri korksun sussunlar. sen neden rezil olacakmışsın.
Ahlaksız karşısında açık ya da kapalı olman kadın ya da erkek olman fark etmez. Sapığın bahanesi olmaz
Olmaz tabiki dün karakolda ifademi verdim bütün hastahaneye rezil ettim yüzüne tükürdüm maalesef şikayetimi geri çektim annem kızım ben sana inanıyorum güveniyorum boşver Allah görüyor dedi o durdurdu beni

teyzenizin ne hali varsa görsün kocasının ne mal olduğunu biliyordur emin olun , boşanmamak için size haksızlık yapmış, kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz bunun ispatı zaten nasıl olur ki ...anneniz de inanıyormuş ,görüşmeyin teyzeniz ve o mahlukatdan uzak durun , güvendiğiniz insanın size bunu yapması travma anlıyorum ,bu acı tecrübeyle teyzenizin ve kocasının ne kadar uzak durulması gerektiğini öğrenmiş oldunuz ...

Tesettürlü olup olmaman, saçının görünüp görünmemesi bir şey ifade etmez. Şort giysen de fark etmez. Bu durum senin sebep olduğun bir şey değil. Kendini böyle ifade etmek zorunda kalmana ve yaşadığın duruma çok üzüldüm. Teyzenle iletişimi kes ve şikayetçi ol. Olayı örtbas etmek isteyecekler, çok da yıpranacaksın ama bunu yapmalısın.

Evet o insan kadar suçlu benim gözümde de öyle
Kendini camdan mı atıyor, bayırdan mı yuvarlanıyor bırakın ne yapıyorsa yapsın, vicdan yapmayın. Edepsizin gözünün yaşı da çok olur, ona da kanmayın. İyi ki anlatmışsınız, o enişteniz bir daha yeltenirdi duyulmasaydı. Ne geliyorsa böylelerinden geliyor; kızı gibi seviyormuş da bilmem neymiş de. İnsanlar öz kızını bile istismar ederken, bunla aklanamazlar. Siz korkmayın o korksun, sizi elâleme rezil kepaze ederim diyin.

Olmaz tabiki dün karakolda ifademi verdim bütün hastahaneye rezil ettim yüzüne tükürdüm maalesef şikayetimi geri çektim annem kızım ben sana inanıyorum güveniyorum boşver Allah görüyor dedi o durdurdu beni
Bu saatten sonra yapacağın tek şey uzak durmak. Keşke şikayetini geri çekmeseydin. Annen şikayetini geri çektirerek aslında onlara hak verdiğin hissettirdi bana. Bilemiyorum

teyzenizin ne hali varsa görsün kocasının ne mal olduğunu biliyordur emin olun , boşanmamak için size haksızlık yapmış, kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz bunun ispatı zaten nasıl olur ki ...anneniz de inanıyormuş ,görüşmeyin teyzeniz ve o mahlukatdan uzak durun , güvendiğiniz insanın size bunu yapması travma anlıyorum ,bu acı tecrübeyle teyzenizin ve kocasının ne kadar uzak durulması gerektiğini öğrenmiş oldunuz ...
Biliyor aslında sadece kabullenirsen boşanırım düşüncesinde

Kendini camdan mı atıyor, bayırdan mı yuvarlanıyor bırakın ne yapıyorsa yapsın, vicdan yapmayın. Edepsizin gözünün yaşı da çok olur, ona da kanmayın. İyi ki anlatmışsınız, o enişteniz bir daha yeltenirdi duyulmasaydı. Ne geliyorsa böylelerinden geliyor; kızı gibi seviyormuş da bilmem neymiş de. İnsanlar öz kızını bile istismar ederken, bunla aklanamazlar. Siz korkmayın o korksun, sizi elâleme rezil kepaze ederim diyin.
Ettim zaten erkek arkadaşım da oradaydı herkesi arayıp koluna bi it takıp geldi o itle yatıp kalkmak için bana iftira attı demiş tabi beni herkes bilir herkes tanır bir tek teyzem inanmadı

Bu saatten sonra yapacağın tek şey uzak durmak. Keşke şikayetini geri çekmeseydin. Annen şikayetini geri çektirerek aslında onlara hak verdiğin hissettirdi bana. Bilemiyorum
Benim anneannem dayılarım yüzünden öldü birisi öldürdü birisi akıl verdi ve bir tek teyzem var annemin emaneti diyor anneme kızamıyorum o yüzden

Allahın cezası pislik herif. Lütfen kendini sorgulama, burda bile açıklama yapma gereği duyma. Tacizci için bi sebep gerekmiyor. Açık da giyiniyor olabilirdin bu farketmez, adam sapık olmasa karısının yeğenini her türlü kendi yeğeni gibi görür. Şikayetçi ol muhakkak. Teyzen de kocasının yanında mı durur, bu sapıkla evli kalmaya devam mı eder kendi düşünsün, sonuçlarına kendi katlansın. Ama olayın üstünü kimsenin kapatmasına izin verme. Şikayetini yap.

Ay ka ım dondu resmen. Çok şükür ki anneniz yanınızda. Herkes söylemiş ama bende söylemek istiyorum dik dur ve sakın kendinde suç arama ahlaksızlığın bahanesi olmaz şortla da dursan çarşaf da giysen namussuz ahlaksiz insan yapacağını yapıyor.

X