Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlıyım.. sanırım aldatıldım
- Konu Sahibi pofudukk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
sen simdi nisanliyken ayrilirsam ailemi düsünerekmi davranmaliyim diyorsun eger evlenince böyle seyler yasarsan dönecegin yer baba kapisi öyle dönmek daha kötü bence yalan söylüyor ve cok aptal davraniyor hic profösyonel degil ve seni kendinden saf buluyor ki gözüne soka soka yalan söylüyor.diyelim bir ihtimal söylemiyor dene onu baska hesap ac resim koy orjinale benzesin onu ekle sohbet et mrb naber falan filan sonra sor hayatinda biri varmi sevgilin mi falan filan diye sana elbetteki yazacaktir.o zaman hesap sorarsin ama eger nisanliyim evlenecegiz falan derse belki yalan söylememistir ama bence iyi düsün sonrasini cok iyi düsün
- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
- 363
sanırım değil düpedüz aldatılmışsın.
daha demin yazdım bir konuda bu erkekler arasında bi trend aldatıp suçu ya kuzeninin, ya arkadaşının falan üstüne atar.
salaklar çünkü, zekaları o kadar kıvırmaya yetiyor.
bazı saflarda buna inanıyor.
aldatıldım o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
basbaya aldatmış seni fantazileri uğruna.
devam edersen geleceğine, doğacak çocuklarına yazık edersin.
şerefi olmayan biriyle evlenmek istemezsin heralde.
daha demin yazdım bir konuda bu erkekler arasında bi trend aldatıp suçu ya kuzeninin, ya arkadaşının falan üstüne atar.
salaklar çünkü, zekaları o kadar kıvırmaya yetiyor.
bazı saflarda buna inanıyor.
aldatıldım o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
basbaya aldatmış seni fantazileri uğruna.
devam edersen geleceğine, doğacak çocuklarına yazık edersin.
şerefi olmayan biriyle evlenmek istemezsin heralde.
Merhaba, ben 13 yıllık evliyim. Nişanlıyken eşime, beni aldatırsan asla affetmem seni demiştim. Ban şunu söyledi; Eğer seni aldatırsam, mutlaka yatmama gerek yok, başka şekillerde de ve sen beni yakalarsan, ve sonra sırf evliliği kurtarmak için affedersen sana saygım kalmaz, ben böyle şerefsizsem beni asla affetme demişti. Lütfen sevgli arkadaşlar "onursuz olmasın aşk".
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
Ben de nişanlıyım canım, özellikle nişanlı olduğun bir dönemde bu tür olaylar yaşamak çok daha saygısızca diye düşünüyorum.
Ben olsam ayrılırdım. Ne diye uğraşayım, ondan başka seni seven bulamayacak mısın? Veya bir o mu var dünyada sevilecek? Sen nişanlıyım diye 5 kere düşünüyosun, o bir ayak üstünde 5 yalan söylüyor.
Bir de evli barklı adama gözünü bile kırpmadan iftira atabiliyor, bu da başka bir problem tabi. Çok kızdım valla.
Ben olsam ayrılırdım. Ne diye uğraşayım, ondan başka seni seven bulamayacak mısın? Veya bir o mu var dünyada sevilecek? Sen nişanlıyım diye 5 kere düşünüyosun, o bir ayak üstünde 5 yalan söylüyor.
Bir de evli barklı adama gözünü bile kırpmadan iftira atabiliyor, bu da başka bir problem tabi. Çok kızdım valla.
- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
Aileni üzmemek adına bu seviyesiz davranışlarından bahsetme, daha farklı bir şey söyle. Senin iyiliğine olduğunu anlarlarsa daha çok sevinirler diye düşünüyorum...
çok iyi düşünüyorum rüyalarıma giriyor artık kendi kendime ağlamaktan harap oldum.. ama tek kızkardeşim evden kaçmıştı bende ailem acısını unutsun diye 2yıllık sevgilimle nişanlandım.. şimdi biterse ailem yıkılır diye korkuyorum... yani ayrılmak kelimesi bile beni ürkütüyor... psikiyatrise gidip kendime olan özgüvenimi geri mi kazanmalıyım
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
nişanlı olunca çok mu zor oluyor ayrılmak
ay sesli güldüm
sanki 3 çocuklu evlilikten bahsediyosun
ver yüzüğü eline, yoluna bak arkadaşım
anneciğin seni kadir gecesi doğurmuş ki, şimdi görmüşsün yüzünü
evlenince kim bilir neler yapar bu musibet
bu arada, "tam şu an ne yapıyorsun" diye sorduğunda verdiğin tepki içi şapka çıkarıyorum
ay sesli güldüm
sanki 3 çocuklu evlilikten bahsediyosun
ver yüzüğü eline, yoluna bak arkadaşım
anneciğin seni kadir gecesi doğurmuş ki, şimdi görmüşsün yüzünü
evlenince kim bilir neler yapar bu musibet
bu arada, "tam şu an ne yapıyorsun" diye sorduğunda verdiğin tepki içi şapka çıkarıyorum
- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
Ayrılmaya karşı olan korkun ve onu kaybettiğinde sende oluşacak özgüven eksikliği tamamen normal bir süreç. Bunu her ayrılık sonrası herkes yaşar. Psikolojik danışman desteğiyle rahatça aşabilirsin bu süreci. Gelecekte arkadaşların olacak ve yeni birine aşık olacaksın. Dert etme.
merhaba kızlar.. artık aklımı kullanamadığım için size anlatayım siz karar verin ben aldatıldım mı ne yapmalıyım nişanlı olunca herşey daha farklı oluyormuş..
aylar önce onun bilgisayarında sahte bir face hesabı görmüştüm açık kız resimleri yabancı açık saçık kızlar ekliydi.. benim değil dayımın dedi atlattık.. bu arada ben ona sürekli dayın ne şerefsiz bir adam insan karısına bunu yapar mı vs deyip duruyordum sonra aylar geçti bu arada sürekli o face sayfası kullanılıyor yani ben arada bakıyordum sayfaya neyse 3 gün önce birden o facen şifresini kırmak aklıma geldi.. ve kırdım.. artık o sahte face benim elimdeydi ve tam kırdığım esnada aynı anda 3 5 kıza birden kanka çok tatlısın ya konuşalım mı tarzı birşeyler yazıyordu birisi hemen dayının eşini aradaım nerdesiniz ne yapıyorsunuz dayı nasıl dedim eşi evde tv izliyoruz dayın yanımda al konuş demesin mi dünya başıma yıkıldı sonra nişanlıma mesaj atmıştım ne yapıyorsun diye odada anneannemle muhabbet ediyorum demişti.. ve birden bire face kapandı yani şifrenin kırıldığını anladı.. hemen ardından nişanlım mesaj attı tam şuan ne yapıyorsun sen dedi bende tam şuan bir o.. cocuğun kızlara nasıl sulandığını izliyorum dedim yarım saat cevap yazamadı.. sonra bana mıydı bu aşkım ddi ve ben telefonu kapattım 3 saat sonra açtım aradı beni ve aynen şöyle dedi... Aşkım sen kafayı kırmışsın ben hiç öyle şey yapar mıyım.. dayımda kullanmıyor artık arkadaşıma verdim o kullanıyor.. ve bana gel giremiyorum face deyince geldim baktım tam o anda sende şifreyi kırdık denk geldik vs dedi.. ben ağladım o güldü.. ben itiraf et dedim o saçmalıyorsun dedi... seni sevmesem seninle nişan yapar mıyım evlenelim diye uğraşıyorum dedi.. ama büyün oklar onu gösteriyor.. çünkü şifreyi kırdığım anda msnde sık görüşülenlerdeki kız aylar öncede orda vardı ve kırdığım anda kızı sildi diğer kızları silmedi sadece onu sildi.. ve sahte msn profil resmindenişamlın tek resmi vardı nicki de nişanlımın baş harfiydi.. nişanlı olunca ayrılmak çok çok zor olur o aldatamz yapmaz diye kendimi kandırıyor olabilir mym. siz nişanlı olunca bu durumda yaşasaydınız ailenizi düşünüpte mi davranırdınız..
belki yargılayan olabilir ama bende yasadım bunu aynen öle bi adres buLdm şifreyi kırdım ve ısrarla onun bunun dedi itiraf etmedi çok ağladm çok üzüldüm sonra itiraf etti ama baya gçti aradan . ben bi türlü aaffedemedm ailelere yanstmadm ama hergn saatlerce ağladm işyerme gldi ağladı pişman oldunu söledi neler neler yaptı ama 3 ay ilşkme ara verdm grüşmedm sadece tlfnda knşuodum oda çok souk ismiyle hitp ediordm sürekli ağlıodurdu oda nolr ypma pişmanm diye. ama sewdiğm içn affttm ben ve şuan herşy daha farklı ayrıntıya girmeym ama çok güzel herşy .. iyi düşün derim
huylu huyundan vazgecmez,evlenırsın aldatır,kucağına çocuğunu alırsın aldatır
hangısınde daha çok üzülürsün düşün,ömrunu her gun mahfederken mı,yüzüğü eline verıp onu yollarken mı?
her ınsan hayatına sil baştan yapacak kadar güçlüdür,sen de öyle,kullandırma kendını,enayı sanmasın senı..
yoksa ne o uzmek ıstediğin ailen ne de bir başkası gerı verebılır sana en guzel yıllarını.....
hangısınde daha çok üzülürsün düşün,ömrunu her gun mahfederken mı,yüzüğü eline verıp onu yollarken mı?
her ınsan hayatına sil baştan yapacak kadar güçlüdür,sen de öyle,kullandırma kendını,enayı sanmasın senı..
yoksa ne o uzmek ıstediğin ailen ne de bir başkası gerı verebılır sana en guzel yıllarını.....
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
ayrılıp ayrılamak senin kararın ama iki seçeneğide düşün.
evlenip hergün şüphe içinde evliliğinin tadını çıkaramamak mı? daha kötüsü tekrar aldatılmak mı?
ozamana gelmeden daha az yarayla ondan kurtulmak mı?
bir şans daha verirsen ya defalarca yapar yada hiç yapmaz ama riske girmeye gerek yok bence..
evlenip hergün şüphe içinde evliliğinin tadını çıkaramamak mı? daha kötüsü tekrar aldatılmak mı?
ozamana gelmeden daha az yarayla ondan kurtulmak mı?
bir şans daha verirsen ya defalarca yapar yada hiç yapmaz ama riske girmeye gerek yok bence..
herkez gibi bebimde soyliyebilecegim tek sey su kuyruklu bir yalan zaten yatim saat cevap vermeyip zaman kazanmis.. bukadar da yalana pes!
mutsuz bir evliligi olanlara bir sor.. hepsi sana ayni cevabi vericekdir. "keske nisanliyken ayrilsaydim" tabiyki ayriliklar zor kokayda olmicak fakat bunun kararini mantikli bir sekimde dusunmen gerekiyor.
buna benzerini bende yasadim ama benim bay yalancim cokdaha profosyoneldi dolasiyla actigi yara daha izdirap verici gerceklerle yuzlesdiginde yikim yasatiyor.
bunu simdi affetmen demek ileride olanlara temel hazirlamak demek olur..
Hakkinda hayirlisi olsun canim.. gelismelerden bizi haberdar edersen sevirim:)
mutsuz bir evliligi olanlara bir sor.. hepsi sana ayni cevabi vericekdir. "keske nisanliyken ayrilsaydim" tabiyki ayriliklar zor kokayda olmicak fakat bunun kararini mantikli bir sekimde dusunmen gerekiyor.
buna benzerini bende yasadim ama benim bay yalancim cokdaha profosyoneldi dolasiyla actigi yara daha izdirap verici gerceklerle yuzlesdiginde yikim yasatiyor.
herkez gibi bebimde soyliyebilecegim tek sey su kuyruklu bir yalan zaten yatim saat cevap vermeyip zaman kazanmis.. bukadar da yalana pes!
kızlar sağolun hepiniz sayfalrca dil dökmüşsünüz :)
canım ne yaptın kararını verdin mimerhaba kızlar.. artık aklımı kullanamadığım için size anlatayım siz karar verin ben aldatıldım mı ne yapmalıyım nişanlı olunca herşey daha farklı oluyormuş..
aylar önce onun bilgisayarında sahte bir face hesabı görmüştüm açık kız resimleri yabancı açık saçık kızlar ekliydi.. benim değil dayımın dedi atlattık.. bu arada ben ona sürekli dayın ne şerefsiz bir adam insan karısına bunu yapar mı vs deyip duruyordum sonra aylar geçti bu arada sürekli o face sayfası kullanılıyor yani ben arada bakıyordum sayfaya neyse 3 gün önce birden o facen şifresini kırmak aklıma geldi.. ve kırdım.. artık o sahte face benim elimdeydi ve tam kırdığım esnada aynı anda 3 5 kıza birden kanka çok tatlısın ya konuşalım mı tarzı birşeyler yazıyordu birisi hemen dayının eşini aradaım nerdesiniz ne yapıyorsunuz dayı nasıl dedim eşi evde tv izliyoruz dayın yanımda al konuş demesin mi dünya başıma yıkıldı sonra nişanlıma mesaj atmıştım ne yapıyorsun diye odada anneannemle muhabbet ediyorum demişti.. ve birden bire face kapandı yani şifrenin kırıldığını anladı.. hemen ardından nişanlım mesaj attı tam şuan ne yapıyorsun sen dedi bende tam şuan bir o.. cocuğun kızlara nasıl sulandığını izliyorum dedim yarım saat cevap yazamadı.. sonra bana mıydı bu aşkım ddi ve ben telefonu kapattım 3 saat sonra açtım aradı beni ve aynen şöyle dedi... Aşkım sen kafayı kırmışsın ben hiç öyle şey yapar mıyım.. dayımda kullanmıyor artık arkadaşıma verdim o kullanıyor.. ve bana gel giremiyorum face deyince geldim baktım tam o anda sende şifreyi kırdık denk geldik vs dedi.. ben ağladım o güldü.. ben itiraf et dedim o saçmalıyorsun dedi... seni sevmesem seninle nişan yapar mıyım evlenelim diye uğraşıyorum dedi.. ama büyün oklar onu gösteriyor.. çünkü şifreyi kırdığım anda msnde sık görüşülenlerdeki kız aylar öncede orda vardı ve kırdığım anda kızı sildi diğer kızları silmedi sadece onu sildi.. ve sahte msn profil resmindenişamlın tek resmi vardı nicki de nişanlımın baş harfiydi.. nişanlı olunca ayrılmak çok çok zor olur o aldatamz yapmaz diye kendimi kandırıyor olabilir mym. siz nişanlı olunca bu durumda yaşasaydınız ailenizi düşünüpte mi davranırdınız..