Çıkmazdayım

kymetgenc12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
479
-115
28
20
Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım

"Yüz yüze görüşme fırsatı bulduk"tan kastınız tam olarak nedir ? Adamla internet üzerinden tanıştınız ve sonrasında sürekli yüz yüze mi görüştünüz ? Adamla ilk kez yüz yüze görüştünüz ve adam size saat mi hediye etti ? Hangisi ?

Bunları sevgiliniz mi gönderdi?
Saatin fiyatını bilmiyorum ama 'senin için 5 bin TL'lik saat aldim' diyen adam bana tuhaf geldi.
Sizde daha ilk kez görüştüğünüz insandan nasıl 5 Bn tl lik hediyeyi kabul edeceksiniz ilginç.
İkinizde tuhafsiniz. Birbirinize uymuyorsunuz beklentileriniz farkli.

Hediyenin fiyatı mı söylenir ya, o ne çiğ hareket öyle.
Sırf bu yüzden bile bir daha görüşmezdim, bırak sahte mi gerçek mi oluşunu..

bana sizin tavrınız çok garip, normal dışı geldi. Herhangi biri bana 5 bin liralık hediye alsa kabul etmem. Bir noluyor hayırdır derim. Üç günlük insandan 5 bin liralık hediye kabul edilmez.

Kutunun üzerinde zaten tahtakale yazıyor. Adamın beyni yok.

Ben küçüklüğünü bilirim bizim köyden

27 aynı lisede okuduk

Peki flört eden 2 insan olarak ne kadar süredir görüşüyorsunuz ?

Şu an size alınmış saatin maddi değeri ne kadar ? İkinizin de gelir düzeyi çok mu yüksek ? Adamdan 5 bin TL'lik hediye ( Size hediyeyi vermeden ve siz kabul etmeden önce söylediği tutar buymuş çünkü. ) kabul ettiğinize göre ; siz de ona 5 bin TL lik bir hediye aldınız mı ?

Hanımefendi 1 milyoncudan alınmış hediyenin neresi 5 bin tl hediye oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…