- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Kadın eli erkek değilEliniz ne guzel de bir erkek eli, sizin mi sjsns
Sana 5 bin TL ye saat aldım diyip fiyatını mı söyledi??
Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım
Hediyenin fiyatı mı söylenir ya, o ne çiğ hareket öyle.Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldımEki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldımEki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
Hediye hediyedir önemli olan fiyatı değil. O fiyatını söylemekle ayıp etmiş sizde pahalı olmadığını düşündüğünüz için.evet ama fiyatı 5 bin degil
Ben küçüklüğünü bilirim bizim köyden"Yüz yüze görüşme fırsatı bulduk"tan kastınız tam olarak nedir ? Adamla internet üzerinden tanıştınız ve sonrasında sürekli yüz yüze mi görüştünüz ? Adamla ilk kez yüz yüze görüştünüz ve adam size saat mi hediye etti ? Hangisi ?
Ben küçüklüğünü bilirim bizim köyden
27 aynı lisede okudukProfilinize göre siz 26 yaşındaymışsınız. Küçüklüğünü bilirim ifadesi genelde karşı tarafın sizden yaşça küçük olduğu durumlarda kullanılır. Adam kaç yaşında ?
27 aynı lisede okuduk
Hanımefendi 1 milyoncudan alınmış hediyenin neresi 5 bin tl hediye oluyorPeki flört eden 2 insan olarak ne kadar süredir görüşüyorsunuz ?
Şu an size alınmış saatin maddi değeri ne kadar ? İkinizin de gelir düzeyi çok mu yüksek ? Adamdan 5 bin TL'lik hediye ( Size hediyeyi vermeden ve siz kabul etmeden önce söylediği tutar buymuş çünkü. ) kabul ettiğinize göre ; siz de ona 5 bin TL lik bir hediye aldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?