• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Hanımefendi 1 milyoncudan alınmış hediyenin neresi 5 bin tl hediye oluyor

1 milyoncu mu kaldı ? Gidin oradaki fiyatlara da bir bakın önce, sonra konuşalım.
Peki flört eden 2 insan olarak ne kadar süredir görüşüyorsunuz ?

Şu an size alınmış saatin maddi değeri ne kadar ? İkinizin de gelir düzeyi çok mu yüksek ? Adamdan 5 bin TL'lik hediye ( Size hediyeyi vermeden ve siz kabul etmeden önce söylediği tutar buymuş çünkü. ) kabul ettiğinize göre ; siz de ona 5 bin TL lik bir hediye aldınız mı ?

Sorduğum soruda detay belirtmiştim, yanıtlamaktan kaçınmışsınız.

Kim ilk defa görüşeceği birine 5 bin liralık hediye alir ki. Şaka maksatlı söylemiş olabilir mi? Kandırmak istese kutusunu değiştirir zaten.

Merhaba,
Ben olsam "Bu kadar pahalı hediye kabul etmiyorum, teşekkür ederim" deyip iade edip bir daha da görüşmezdim. 😏

5 bin TL lik diye kandırmaya çalışan bir insan kutusuna da dikkat etmez miydi? Fiyatını söylemesi zaten rezalet ama böyle kutuda da vermezdi bence. Sizde fiyatını duyunca kabul etmeseydiniz keşke. Pek sağlıklı bir ilişki değil gibi beklentiler farklı.

vay hırtoya hele.
sen de git bir milyoncudan baka birşey al
de ki : 10.000 tlye bunu aldım sana:))))))
ödeşicksiniz bacım ,o ne yaptıysa aynısını yapacaksınız
bilmiyorsunuz bu işleri :KK14:

Ayy bekarken bana da sahte yüzükle evlilik teklifi gelmişti 🤣🤣🤣 tabi ben yer miyim ertesi gun gittim kuyumcuya sordum. Sahte dedi bende bastım tekmeyi:halay:

Daha yüz yüze bile yeni görüştüğünüz biri size 5 bin tlye saat aldığını soyluyor ve siz de buna seviniyor musunuz
Bu saatin 5bin tllik değil 5 tllik cikmasindan daha garip

Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım 😔Eki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
Tam yerinden almiş tahtakale birmilyoncu bile tahtakaleden pahali satiyor .salak adam bir yalan atiyor bare adres yazan pakedinde vermez.bare pakedini özenli yap .bu erkekler cok akilsiz ya

Arkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldım 😔Eki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
Ayrıl net

Hediyenin fiyatını söyleyen bir sevgili daha ortada ciddi birşey yokken 5000 TL'lik hediyeye kabul eden öbür sevgili züccaciyeden alındığını görünce hayal kırıklığı yaşıyorsun sonra parasında değilim diyosun bide kıytırık bir saatin 5000 TL olduguna inanacaginizida düşünmüş bu da ayrı bir salaklık gerçekten ayrılın bundan tek iyi şey sevgilinizin eli çok kibarmis

Back