- 16 Haziran 2011
- 15.591
- 67.179
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Hanımefendi 1 milyoncudan alınmış hediyenin neresi 5 bin tl hediye oluyor
Peki flört eden 2 insan olarak ne kadar süredir görüşüyorsunuz ?
Şu an size alınmış saatin maddi değeri ne kadar ? İkinizin de gelir düzeyi çok mu yüksek ? Adamdan 5 bin TL'lik hediye ( Size hediyeyi vermeden ve siz kabul etmeden önce söylediği tutar buymuş çünkü. ) kabul ettiğinize göre ; siz de ona 5 bin TL lik bir hediye aldınız mı ?
Tabi efendimKadın eli erkek değil
Tam yerinden almiş tahtakale birmilyoncu bile tahtakaleden pahali satiyor .salak adam bir yalan atiyor bare adres yazan pakedinde vermez.bare pakedini özenli yap .bu erkekler cok akilsiz yaArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldımEki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
E kabul etmişsiniz yüzük sizdeyseAyy bekarken bana da sahte yüzükle evlilik teklifi gelmiştitabi ben yer miyim ertesi gun gittim kuyumcuya sordum. Sahte dedi bende bastım tekmeyi
Etmiştim ertesi gun terkettim. Yüzüğü de geri vermeye gerek duymadım nasılsa çakmaE kabul etmişsiniz yüzük sizdeyse
Ayrıl netArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldımEki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
Hediyenin fiyatını söyleyen bir sevgili daha ortada ciddi birşey yokken 5000 TL'lik hediyeye kabul eden öbür sevgili züccaciyeden alındığını görünce hayal kırıklığı yaşıyorsun sonra parasında değilim diyosun bide kıytırık bir saatin 5000 TL olduguna inanacaginizida düşünmüş bu da ayrı bir salaklık gerçekten ayrılın bundan tek iyi şey sevgilinizin eli çok kibarmisArkadaşlar ben birisiyle görüşüyorum yüz yüze görüşme fırsatı bulduk ama şöyle birsey var sana saat aldım dedi 5 bin tlye ben çok sevindim tabi beni düşünüyor dedim ama saati bana verince hayal kırıklığı yaşadım gitmiş 1 milyoncu züccaciyeden almış ya ben parasında değilim ama bana neden yalan söylüyor ayrılsam mı bilmiyorum kararsız kaldımEki Görüntüle 3289191 Eki Görüntüle 3289192 Eki Görüntüle 3289192
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?