Çıkmazdayım.

Hesap kitap peşinde olmadım hiç. Ailemle çok şükür barıştım onların yanına döndüğüm an da işim hazır zzten
Dediğim gibi bu postu tazminat alabilir miyim diye açtım. Yazdıklarım yaşadıkşarımın binde biri. Annesinin bile çekme kızım bunu boşan git çile çekmek için mi evlendin dedipi biridir kendisi

Arabayi ustune alman onemli degil ki. Evlilik sirasinda elde edinilen mallar bosanirken paylastiriliyor. Yani arabanin yarisi senin, yarisi esinin olacak bosanirken, kimin izerine oldugu onemli degil. Takilarini bosanirken talep et, geri almak icin. Taki davasi acabilirsin. Hatta simdi bile taki davasiyla isteyebilirsin cunku takilar senin. Dugun cd sini ya da takilarin gozuktufu bir fotografi delil olarak mahkemeye sunabilirsin.

Beklicem o zaman kanıtlarımı toplayıp bir süre daha öyle çıkıcam bu yola evlilikte hiç hesap kitap yaomadım ama boşanırken yapıca
Alkol konunda yazmistim, ben de bosaniyorum alkol yuzunden diye. 6 ay evli kaldim ben de, altinlarimdan 50binini verdim, kredi karti borcunu odedi geri kalan da hesabinda kaldi, 1 gun bile ne kadar kaldi demedim. Ama ayrilirken o kadar cirkin bir muamele gordum ki, hepsini geri isteycegim, vermeSe dava acicam. Sen de iste herseyi. Bize acimayana, evliligi bu hale getirene biz neden aciyalim

Boşanınca çok çirkinleşiyor erkekler istesen de vermez hakkını

Araba kendisinindi bana devretti yine dr hak iddaa edebilir mi ama ben daha fazlasını istiyorum bu yaşadıklarım bir araba takı değil yani. Dahs rahat içsin diye çalışmamı isteyen bir adam çalışmszssn boşsnıcaz diyorsa yapıcaklarım da fazla. Çalışırjeb bana kendi maaşımdab bir şey aldırmayan evi geçindşren borç ödeteb kendi maaşıyla gidip içen adan daha fazlasını hakediyor

Ayikken de oyle diyor mu calismazsan bosanicaz diye. Gerci alkollu iken bence soylemek istediklerini soyluyolarlar ama ayikken akli basindayken de oyle mi konusuyor?

Eşinizin elle tutulur hiç bir yanı yok. Eşinin kahrını çekeceğine ailenden bir kaç laf yersin. Zaten gidemeyeceğini düşündüğü için bu kadar eziyor seni.

Ayikken de oyle diyor mu calismazsan bosanicaz diye. Gerci alkollu iken bence soylemek istediklerini soyluyolarlar ama ayikken akli basindayken de oyle mi konusuyor?
Benim eşim öyle ayıkken der içkiliyken der eblendiğimizden beri boşanma boşanma adamın bahanesi de sende sorun yok ben ehlilik afamı değilmişim lafı bu

Eşinizin elle tutulur hiç bir yanı yok. Eşinin kahrını çekeceğine ailenden bir kaç laf yersin. Zaten gidemeyeceğini düşündüğü için bu kadar eziyor seni.

Çalışmadığım halde ailem destek oluyor burada bunu da belirtmek istiyorum ki yakın zamanda ameliyat olucam onu dahi ailem karşılıuo alkollğyken gene kaza yaptı masrafını ailem karşıladı

Benim eşim öyle ayıkken der içkiliyken der eblendiğimizden beri boşanma boşanma adamın bahanesi de sende sorun yok ben ehlilik afamı değilmişim lafı bu
Canim bosan o zaman. Cekme sunu. Ayikken de sarhosken de ben adam bakamam calismazsan bosaniriz diyen koca mi olur. Nasil saygi ve sevgi duyabiliyorsun? Ailene git, ne olacak birkac gun biz demistik derler gecer, huzurun olur

Çalışmadığım halde ailem destek oluyor burada bunu da belirtmek istiyorum ki yakın zamanda ameliyat olucam onu dahi ailem karşılıuo alkollğyken gene kaza yaptı masrafını ailem karşıladı
Ailen arkanda o zaman. Hic bekleme derim. Yakin zamanda duzgunce son bir kez konus ve bosanalim diyorsa topla esyani git ailenin evine aonra da dava ac

Ailen arkandaysa ne duruyorsun ki? Çekilecek dert mi bu? Tazminatı falan boşver biran önce kurtul adamdan. Çalışmazsan seni besleyemem diyen adam tazminat verir mi, anlaşmalı boşan kurtul.

Arabayi siz evli iken senin uzerine devretmis, hak iddia edebilir. Mal paylasiminda yarisini alir eger mal paylasimi davasi acip talep ederse. Diger duruma gelince tazminat talep edebilirsin ancak tazminatlar da cok cok yuksek degil. Gelire bagli ama genelde 20 000- 40 000 arasi. Manevi tazminatlar maddi tazminatlardan daha dusuk oluyor genelde. Zaten manevi tazminat maddi tazminati gecemez yaziyor kanunda. Tazminatlarin tutari odeyecek olani fakirlestirmeyecek oranda gelirine gore verilir diyor kanunda. Avukata sorman daha uygun yine de.

Bu adamla aynı metrekare içinde bile bulunmak istemezdim.kaç kurtar kendini lütfen kendine acı biraz...

Affetmem hata keske en basinda ayrilsaydin

Ailen arkandaysa ne duruyorsun ki? Çekilecek dert mi bu? Tazminatı falan boşver biran önce kurtul adamdan. Çalışmazsan seni besleyemem diyen adam tazminat verir mi, anlaşmalı boşan kurtul.
Yok benim o yeminim boşanırken sürüncekk madrm çok istiyodu boşanmak verip kurtuluxk madem o kadar kolau söyleniyosu bu kelime kolay ödesin o zaman.

Arabanın devri hediye niteliğinde yapıldı ise boşanma sırasında bir takı gibi hediye addedildiğinden ortak paylaşıma girmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…