Sebep o işte ailemden izinsiz evlendiğim için gitmeye yüzüm yoktu
Bazen bende anlamıyorum kalbim seviyor esasen ama güven olmayınca bir de bu yaptıkları kalbimi susturuyor sevmessm latlanmazdım bu kadar galiba giderdim dğzelicek umuduyla beklemezdim
Bence biraz kendinizi sevmeye kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın yazık böyle biri cekilmezBu aralar çok sık yazar oldum buraya. Dertleşebileceğim akıl alabileceğim kimse yok çünkü. Eşim beni çok kırıyor kendisi evlilikte sorumluluk almayan hataların hepsi ondan kaynaklanan taraf. Kafayı yicem gerçekten. İnsan eşine çalışmıyorsan boşanıcaz ben insan bakamam der mi. Dicekse neden aldı beni soyadına. Çalışan taraf ben olsam kadın halimle ona ben yapmam bunu. Boşanma kelimesi hep ağzında haklı boşanalım haksız olsa boşan o zaman. Alkol probleminden daha önce bahsetmiştim buralara. Evliliğin başında üst üste aldattı da. Hatta çalışıyordum ben çalıştığım işten eşim yüzünden çıktım ordan bi kadınla konuşmasını yakaladım. Eşimi affettim ama unutmak için ordan çıkmam lazımdı her gün görürken yapamıyoddun. Anlaştık takılarımı verdim 15bin lira borcunu kapadım. Baskı yapmayacaktı bana. Özetle bu hatasız olup ezilen taraf benim. Bu boşanmaların arkası gelmedi hiç olurda gelirse ya da ben dava açarsam tazminat alabilir miyim? Maksimum ne alabilirim kişiliğime psikolojime büyük saldırı var üstelij. Bu yaşadıklarımın binde biri. İçince ölünü s*kim diye söver mesela.bilgisi olan yardımcı olabilir mi özetke bu.
Canım zaten hiçbir şey anlatıldığı kadar kolau depil kendime itiraf etmem 9 ayımı aldı bırda o yüzfen kolay yazabildim. Ama haklısın.Bunca şeyden sonra nasıl sever anlamam ben ama hadi kalp sever de, aklınız, mantığınız, gururunuz nasıl bunu dile getirir?
Kendine bile itiraf edemez insan şu durumda seviyorum diye. Canı acır.
Gidin ailenizin ayaklarına kapanın, af dileyin.
Ne bu adamdan koca, ne bu evlilikten yuva olur.
Yol yakınken dönün.
Güveneceğim aailem yok akrabalar var bugün sdönsem ailem olmasa onlar vat işim de hazır üstelik. O an sadece kendi psikolojimi düzeltmeye ihtiyacım vardı.Güveneceginiz bir aileniz yokken işi bırakmanız?
Boşanmam 10 yılda sürse yaptıklarının bedelini ödemeyi gidsrayak öğrensin diye tazminat istiyorum. 30 sene sorumsuz yetişmiş bu biraz hayat dersi olsunAllah korusun böyle şeylerde aklıma hemen kadın cinayeti geliyor bence siz tazminatı düşünmeyin böyle birisinden kurtulmaya bakın.Belli ki bir hata yapmışsınız ailenize sığının bence.Artık evli kaldığın sürece tazminat alınıyor zaten siz canınızı kurtarmaya bakın
Benim arkadaşım olsa yüzüne tükürürdüm ikisininde tanımıyordum bile fotolardan çıkarmıştım o zaman denk geliyorduk şirketteArkadaşınızla aldattığında boşansaydınız keşke bu ahlaksızdan... Söyleyecek söz bulamıyorum
Öyle ama şiddetten korkuyor insan siz bilirsiniz ama temnkinli olunBoşanmam 10 yılda sürse yaptıklarının bedelini ödemeyi gidsrayak öğrensin diye tazminat istiyorum. 30 sene sorumsuz yetişmiş bu biraz hayat dersi olsun
O bence işi bilmek değil de karşındakinin karakteri ben bayan olarak bu söylediklerinizi yakıştıramadığımdan karakterime yapmadım hiçbir zaman dırdırcı bir eş olmadım. Konuşarak çözmeye çalıştım vs olmadı olmuyor işte. Ben nafakasında değilim ama tazminat alabilmek istiyorum yüklüce ki hem ben biraz olsun içimi soğıtıyım hem de o biraz kendine gelşr belkiBu da ilginç. Bu hayatta hiçbir şeyin dengesi yok sanırım. Etrafımda çalışıp kocası parasını alıp üstüne hakaret eden de var. Bütün gün evde yayılıp ev hanımı olup ben temizlik yemek yapamam deyip haftanın 3 günü temizlikçi alıp yemeği dışardan yiyen de var. Kısmet mi deyim işini bilmek mi bilemedimsize gelince bence boşanın alabiliyorsanız altınları talep edin belki nafaka alamıyorsanız da lanet olsun deyip bırakın. Ama önceki konularınızı da okudum geçen günlerde bu adamla evli kalmak insanın kendine saygısını bitirir
O zaman bolca kanıt toplamalısınız. Mahkemeler kanıt ister. Allah yardımcınız olsunO bence işi bilmek değil de karşındakinin karakteri ben bayan olarak bu söylediklerinizi yakıştıramadığımdan karakterime yapmadım hiçbir zaman dırdırcı bir eş olmadım. Konuşarak çözmeye çalıştım vs olmadı olmuyor işte. Ben nafakasında değilim ama tazminat alabilmek istiyorum yüklüce ki hem ben biraz olsun içimi soğıtıyım hem de o biraz kendine gelşr belki
Elalem size ölünü s... lafını etmez ama eşiniz ediyorBeni durduran kısım o ben eşimle ailemin izni olmadan evlendim düğünde bile tektim konuşuyoruz ana evime bile gelmediker daha. Gitmesine giderim ama laflar vs. Çıkmazdayım
Beklicem o zaman kanıtlarımı toplayıp bir süre daha öyle çıkıcam bu yola evlilikte hiç hesap kitap yaomadım ama boşanırken yapıcaDonun ailenizin yanina acin bosanma davasini. Bu adamla hayat gecer mi? Aldatma konusunda alamazsiniz tazminat cunku ogrenip barismissiniz. Alkolu, kufurleri kanitlarsaniz bir miktar manevi tazminat alirsiniz.
Hesap kitap peşinde olmadım hiç. Ailemle çok şükür barıştım onların yanına döndüğüm an da işim hazır zztenÜste niye para verdiniz? Anında evden kovup boşansaydınız, işiniz de, altınlarınız da size kalırdı.
iş yok, aile arkanızda değil, işiniz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?