Cikmazdayim

Bu tarz yerlerde kayıt zorunludur. Büyük ihtimalle vermek istemediler ama evi terk etmeyi basarabilirseniz bosanma davası açtığınızda delil için mahkeme kararıyla mutlaka almalısınız derim ben

Konu sahibi erotik masaj salonundan bahsediyor hanımefendi. Zaten yasadışı bir yer. Gerçekten kayıt tuttuklarını mı düşünüyorsunuz? Kayıt tutup ticari defterlerine mi işliyorlar yani?

Allah yardımcınız olsun . Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İyi dileklerden başka bir şey söyleyemiyorum her şey çok net

Erkekler bu kadar klasik olmak zorunda mı? 'Ben yapmadım arkadaşlarım yaptı' kandırmacasının gelenekselliğini ve güncelliğini hala koruması beni gerçekten şaşırtıyor. Neredeyse bu yalanın Y kromozomuyla taşınan genetik bir yalan olduğuna inanmaya başlayacağım. O derece şaşkınım şu an.

Artık kadınlar daha yaratıcı yalanlar bekliyor erkeklerden. Bunu eşinize söyleyin. Bu konuda kendisini geliştirsin(çok demode kalmış). Yalanın bile bir yaratıcılığı olmalı bence, Dikkat! inandırıcılığı demiyorum. Ne kadar yaratıcı olursa olsun her yalan kendini belli eder ama yaratıcı bir yalan olsa en azından yalan atmak için çaba sarf etmiş olurdu. Yalanlarının bile tembel ve sıkıcı olduğunu söyleyin.

Gitmek zor ama bu yükü bir kere taşıyacaksınız. Ancak kalmak daha zor, çünkü kalmanın yükünü her gün taşıyorsunuz.

Bence bahane üretiyorsunuz kendinize.

Zaten boşanmışsınız, eşiniz alenen bunu yüzünüze söylemiş.
O işler şakaya gelmez, çocuk oyuncağı değil...

Hazmedemezdim ben olsam ve asla bu kadar uzun sürede aynı ortamda onunla kalmazdım.

Hep kapıda bekliyor bu erkekler , peki gidenler kim? İnanmayın bence

benimde inkar etti saçmalama dedi faturayı önüne koydum evet hayat kadınıydı dedi gittim boşandım megersem adamın sevgilisi varmış.şimdide görüşelim mi diye yazdı en kestirme yoldan boşandıgımızı ve rahatsız etmemesi gerektigini yazdım

Hanımefendi anlıyorum hayal kırıklığına uğramışsınız ama adam sizi Allah katında zaten boşamış. kendini temize çıkarmak için çok afedersiniz ama s.çmış üzerine sıvamış. sizde kalmak için bahaneler uyduyorsunuz kendinize. ömür boyu 'acaba' lar yaşayıp hayatı kendinize zindan etmek istiyorsanız evliliği sürdürün tabi. ama sizin yerinizde olsam ben gitmezdim toplar o adamın pınılı pırtını kapının önüne koyardım.

Haklisiniz surekli derinlerde bi bahane uretiyorum gibi

Uzuldum sizin adiniza. Benimkiside oyle olacak kesin. Ben malesef hesabina bakamiyorum ve eldende odeniyormis yani banka kartiyla odememistir zaten. Odemis olasa malesef goremiycem hic bi zaman

Evet omut boyu hep acabalar olacak devam edersem. Zaten kendiside devam etmek icin hic bisey yapmiyor. Sanki gercekten suclu degilmis gibi davraniyor

Evet omut boyu hep acabalar olacak devam edersem. Zaten kendiside devam etmek icin hic bisey yapmiyor. Sanki gercekten suclu degilmis gibi davraniyor
Suçluluk psikolojisi işte üste çıkmaya çalışıyor. yok sayın o yokmuş gibi davranın. burada inanılmaz bilgili kadınlar var.siz gitmeyin o gitsin.

Eşiniz sizi zaten dinen boşamış arkadaşım resmi nikahda bir yere kadar aklını başına topla hemen o evden uzaklaş derim!
Hakikaten saçma bahaneler uydurmayin ailemin evinde tadilat var ne demek yani.
Adam gözünüzle görmüşsünüz sizi aldatmış yalan dese de nasil hala onunla ayni evde 3 kere boş ol demesine rağmen o evde duruyorsunuz bu kadar mı saygınız yok kendinize bu kadar mı gururunuz yok yapmayın lütfen ailesi bile 5para etmez daha fayda göreceğinizi mi sanıyorsunuz yalvarıp yakarıp size af mı etmeyi düşünüyorsunuz ki yazdıklarınızdan o çıkıyor sonuç olarak.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah akıl gözünüzü açsın Rabbim.

Kesinlikle gitmelisiniz o evden esiniz size ve evliliginize deger vermiyor sirf sucunu bastirmak ve sizin bu olaylari ailelere duyurup haksiz cikmaktan korkup kendisi ayaklandirmis ortaligi boyle bi rezillik olamaz kendinin aklandigini dusununcede gelip sizin gonlunuzu almaya calismis belliki icinde vicdan yapmis. yapacaginiz tek sey uzaklasmak o evden

Bence bu konuyu kapatuzatma artik... insanlarda burda bosuna fikir verieyoelar sana.. bosanmaya niyetin yok cunku

Amin cok tesekur ederim. Telefon uygulamasindan o adreste oldugunu gordum. Daha sonra o orada yokken gidip baktim o civarlarda baska neler yapilabilir diye. Telefon uygulamasi tam birtane adres gostermedi cunku, arada 100metrelik fark olabiliyormis. Ama kendisi sonradan o adreslere gittim ama iceri girmedim dedi yani gitmis. Disarda bekledik girmedim diyor ve istelik aciklama yapmiycakmis beni aldatmamis ama evliligimiz zaten bitmis bir geregi yokmus aciklamanin oyle dedi

Tam bir suclu savunması bana güvenmiyorsan açıklama yapmayacağım bla blaa blaaa diye uzar gider.
Bak bende sana bir arkadasimin basina geleni benimde sahit oldugum bir olayi yazayim sana.

Seneler evvel 3 arkadaş bulunduğumuz yerin çarşısına gidiyoruz evli olan arkadaşımızın bir oğlu var benim kucağımda yürüyoruz.
Esi taksici ve tekin biri değildi, neyse yolda yürüyoruz çarşıda bir sokaktan gecerken 3umuz bir baktik arkadaşımın eşi taksiye ön koltuğa bir kız bindi bunu öptü ve çantayı arkaya koydu. Cocuk bizi gördü şok oldu ama çaktırmadı çekti gitti. Bizde hepimiz şok olmuştuk atlayamadık önüne tabii cocukda kucagimizda.
Hepimiz üzgün şekilde evimize döndük arkadaşım eşini aramış ne kızı ne saçmalıyorsun sen ben şişlideyim diye. Arkadaşım beni aradi Kase yanlış görmedik dimi oydu aradim boyle boyle dedi diye sinirlendim oyle deyince. Dedim ki hadi ben kördüm seb kördüm x arkadaşımızda mi kördü 3ümüzde ayni anda hayal mi gördük diye. X arkadaşı aramış o da benim gibi demiş 3umuzde salak degiliz diye.
Uzun lafın kısası erkeklerin gozle gorsen bile inkar etme özelliği var yakalaninca.

Cok uzuldum arkadasinizada. Umarim cok mutludur suan. Evet haklisiniz, ben ilk soyledigimde gozumle seni orda gordum arabayla takip ettim seni dedigimde cok sinirlendi uc kere bos ol dedi. Anneside aradi bana simdide iftira atiyor annesigile gitmedim diye dedi. Hatta butun aile oturup bu iftirayi dusunmusler benden ayrilmasi icin bur bahanesi oldun diye annesini kiskirtti. Esim aile icinde bi olay yuzunden arada aileme takar kafayi, genelde esimin kendi isleri iyi gitmesse yapar bunu. Aile ortamlarina gelmez beni zor durumda birakir. Sinirlenmekte hakli oldugu taraflar var ama esimin biseyi coo uzatir ve kincidir. Kendisinin yaptigi seyleri unutur ama baskasininkini unutmaz. Ama bu aldatma ne olursa olsun onu hakli gostermez degilmi? Benik beynim durdu. Ask yasamadi ama parayla sex ve erotik masaj yapan yerlerin adresleriyle resmen. Disarida beklemis tovbe tovbe

Boşuna insanları meşgul ettiğinizi düşünüyorum.. Hala sizi aldatmış, yetmemiş boşamış, yetmemiş bu evlilik zaten bitti diyen bi adamla aynı evde oturup, söylediği lafları da yutmanız?? Bilemiyorum Ve hala neresinden tutsam da acaba bu adamı bu işin içinden sıyırsam diye çaresizce çırpınıyosunuz enteresan olan Kadınlar için çok özel olan böyle bi günde şu okuduklarıma gerçekten inanamıyorum..utanıyorum. Lütfen biraz "özsaygı" !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…