Selam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi zorla ve ben seni aldatmadim ben oyle bisey yapmadim ve yaptirmadim oyle seylere ihtiyacim yok ben seni aldatmadim dedi. Bende kimdi onlar peki ozaman dedim ve ozamanda soylemiyceni soyledi cunku ben onun arkasindan is cevirip aylarca onu takip etmisim. Bu yuzden soylemiycekmis. Bende inanmadigimi orda baskalarini bekledigine inanmadigima ve kesin uzun zamandir beni aldattigini soyledim. Inkar ediyor gormedim iceri diyor ama evliligimizi kurtarmak icinde hic bisey yapmiyor. Bende hic bisey yapmiyorum (zaten bisey yapmasi gereken ben degilim bence) ve bende bosanmak istedigimi soyledim. Ben bu pisligini bildigimi soylemeden once o benden ayrilmaktan bahsediyordu cunku baska kavgalar yuzunden. Kizlar bosanmam gerektiginin farkindayim ama neden gidemiyorum hala bu evden? Hala burdayim. Annemlerin evinde tadilat var ve heryer karisik evlerinde, bide bu yuzdende gidesim yok yada bahane ariyorum bilmiyorum. Kendimden nefrer ediyorum
bana lutfen alttaki yaziyida okuyup akil verin ben cok kotuyum
simdiden tskler
Pazartesi actigim konu:
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi