Amin cok tesekur ederimEşinşz sizi aldatmış hatta suç bastırmak için kontra atak yapmış hatta aşırtma bi vuruşla gol bile atmış size şimdi her türlü yeniksiniz... Bence hükmen galip gelebileceğiniz tek yer duruşma salonu... Allah yardımcınız olsun...
Neden beni buldu boyle bisey. Bende cogu kisi gibi mutlu huzurlu durust bir evliligim olsun istemistimbence eşiniz iyi yakalanmış. yakalanınca da yanlış anladın ayakları çekmiş. fena yakalanmış.
Her zamanki gibi yapması gerekeni bilen ama yapmaya cesareti olmayan birisinin. Bunu yapmamış bile olsa sizi iftira atmakla suçladı kendi ailesini buna inandırdı sizi herkese karşı küçük düşürmek istedi. Eğer sizi aldatmamis olsaydı en baştan birini götürdüm ama ben içeri girmedim derdi çünkü bu iftiradan daha mantıklıSelam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi zorla ve ben seni aldatmadim ben oyle bisey yapmadim ve yaptirmadim oyle seylere ihtiyacim yok ben seni aldatmadim dedi. Bende kimdi onlar peki ozaman dedim ve ozamanda soylemiyceni soyledi cunku ben onun arkasindan is cevirip aylarca onu takip etmisim. Bu yuzden soylemiycekmis. Bende inanmadigimi orda baskalarini bekledigine inanmadigima ve kesin uzun zamandir beni aldattigini soyledim. Inkar ediyor gormedim iceri diyor ama evliligimizi kurtarmak icinde hic bisey yapmiyor. Bende hic bisey yapmiyorum (zaten bisey yapmasi gereken ben degilim bence) ve bende bosanmak istedigimi soyledim. Ben bu pisligini bildigimi soylemeden once o benden ayrilmaktan bahsediyordu cunku baska kavgalar yuzunden. Kizlar bosanmam gerektiginin farkindayim ama neden gidemiyorum hala bu evden? Hala burdayim. Annemlerin evinde tadilat var ve heryer karisik evlerinde, bide bu yuzdende gidesim yok yada bahane ariyorum bilmiyorum. Kendimden nefrer ediyorumbana lutfen alttaki yaziyida okuyup akil verin ben cok kotuyum simdiden tskler
Pazartesi actigim konu:
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi
Kayit yapilmiyormus malesef. Gucumu toplayip evi terk etmem gerektigini dusunuyorum:)Salona direk gidip kaydı varmı diye neden ogrenmiyorsunuz.?
Girişte açıklayın bisanacagim delil olarak gerekli diye verirler
cok haklisiniz, bencede yapmamis olsa direk oyle demesi gerektk eger gercekten iceri girmemis olsaydiHer zamanki gibi yapması gerekeni bilen ama yapmaya cesareti olmayan birisinin. Bunu yapmamış bile olsa sizi iftira atmakla suçladı kendi ailesini buna inandırdı sizi herkese karşı küçük düşürmek istedi. Eğer sizi aldatmamis olsaydı en baştan birini götürdüm ama ben içeri girmedim derdi çünkü bu iftiradan daha mantıklı
Bu tarz yerlerde kayıt zorunludur. Büyük ihtimalle vermek istemediler ama evi terk etmeyi basarabilirseniz bosanma davası açtığınızda delil için mahkeme kararıyla mutlaka almalısınız derim benKayit yapilmiyormus malesef. Gucumu toplayip evi terk etmem gerektigini dusunuyorum:)
Kayit yapilmiyormus malesef. Gucumu toplayip evi terk etmem gerektigini dusunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?