• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazdayim

Cok uzuldum arkadasinizada. Umarim cok mutludur suan. Evet haklisiniz, ben ilk soyledigimde gozumle seni orda gordum arabayla takip ettim seni dedigimde cok sinirlendi uc kere bos ol dedi. Anneside aradi bana simdide iftira atiyor annesigile gitmedim diye dedi. Hatta butun aile oturup bu iftirayi dusunmusler benden ayrilmasi icin bur bahanesi oldun diye annesini kiskirtti. Esim aile icinde bi olay yuzunden arada aileme takar kafayi, genelde esimin kendi isleri iyi gitmesse yapar bunu. Aile ortamlarina gelmez beni zor durumda birakir. Sinirlenmekte hakli oldugu taraflar var ama esimin biseyi coo uzatir ve kincidir. Kendisinin yaptigi seyleri unutur ama baskasininkini unutmaz. Ama bu aldatma ne olursa olsun onu hakli gostermez degilmi? Benik beynim durdu. Ask yasamadi ama parayla sex ve erotik masaj yapan yerlerin adresleriyle resmen. Disarida beklemis tovbe tovbe
Oğlu ile beraber gayet mutlu işe girdi güveni özgüveni yerine yerine geldi oğluyla mutlu yaşıyor şu anda.
Siz zaten Allah katinda dinen boşanmışsınız canım bir tek resmiyette kalmış iş ve seninle dinen tekrar evlenmesi icin şartlar var maalesef internetten araştır istersen.
Her ne sebep olursa olsun hicbir sebep ne kadin icin ne erkek icin aldatma hakkı yoktur.
Siz bence valizinizi toplayip ailenizin yanına dönün bir an önce daha büyük sıkıntılar yaşamadan

İçeriye girdiğinin kanıtını bulsan adam arkadaşıma destek olmaya girdim der bu kadar da aptal yerine koydurma kendini tadilat falan bahane ayrılmayacaksan neden hafiyelik yaptın?

Aldatmanın her türlüsü iğrençte masaj salonu sanırım en aşağılık olanı oluyor artık. Nasıl o adamla aynı evde durabiliyorsunuz hala? Umarım hastalık kapıp size bulaştırmamıştır.

Selam hanimlar. Bir onceki konumu asagiya ekledim. Esim bana iceri girmedigini disarida bekledigini soyledi. Baska birilerini goturmus oyle soyluyor. Bende kendileri gidemiyorlarmi diye sordugumda, sarhoslardi o yuzden ben goturdum cok arami iyi tutmak istedigim kisilerdi dedi. Bana sarildi zorla ve ben seni aldatmadim ben oyle bisey yapmadim ve yaptirmadim oyle seylere ihtiyacim yok ben seni aldatmadim dedi. Bende kimdi onlar peki ozaman dedim ve ozamanda soylemiyceni soyledi cunku ben onun arkasindan is cevirip aylarca onu takip etmisim. Bu yuzden soylemiycekmis. Bende inanmadigimi orda baskalarini bekledigine inanmadigima ve kesin uzun zamandir beni aldattigini soyledim. Inkar ediyor gormedim iceri diyor ama evliligimizi kurtarmak icinde hic bisey yapmiyor. Bende hic bisey yapmiyorum (zaten bisey yapmasi gereken ben degilim bence) ve bende bosanmak istedigimi soyledim. Ben bu pisligini bildigimi soylemeden once o benden ayrilmaktan bahsediyordu cunku baska kavgalar yuzunden. Kizlar bosanmam gerektiginin farkindayim ama neden gidemiyorum hala bu evden? Hala burdayim. Annemlerin evinde tadilat var ve heryer karisik evlerinde, bide bu yuzdende gidesim yok yada bahane ariyorum bilmiyorum. Kendimden nefrer ediyorum:KK43: bana lutfen alttaki yaziyida okuyup akil verin ben cok kotuyum:KK43: simdiden tskler

Pazartesi actigim konu:
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi
Yavuz hırsız ev sahibini sasirtitmis

bu yalanı yerseniz cidden çok daha beterini hak ediyorsunuz derim ya. yok kapıda beklemişmiş içeriyi bile görmemişmiş.

Kapıda durup ne yapmış, çıkanlara kolonya mı ikram etmiş?
Adam sizi inandırmaya bile uğraşmadığı halde siz inanmak için çabalıyorsunuz. En sonunda kendi kendinizi ikna edip barışacaksınız bence.

Back