- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.126
- 133
Oğlu ile beraber gayet mutlu işe girdi güveni özgüveni yerine yerine geldi oğluyla mutlu yaşıyor şu anda.Cok uzuldum arkadasinizada. Umarim cok mutludur suan. Evet haklisiniz, ben ilk soyledigimde gozumle seni orda gordum arabayla takip ettim seni dedigimde cok sinirlendi uc kere bos ol dedi. Anneside aradi bana simdide iftira atiyor annesigile gitmedim diye dedi. Hatta butun aile oturup bu iftirayi dusunmusler benden ayrilmasi icin bur bahanesi oldun diye annesini kiskirtti. Esim aile icinde bi olay yuzunden arada aileme takar kafayi, genelde esimin kendi isleri iyi gitmesse yapar bunu. Aile ortamlarina gelmez beni zor durumda birakir. Sinirlenmekte hakli oldugu taraflar var ama esimin biseyi coo uzatir ve kincidir. Kendisinin yaptigi seyleri unutur ama baskasininkini unutmaz. Ama bu aldatma ne olursa olsun onu hakli gostermez degilmi? Benik beynim durdu. Ask yasamadi ama parayla sex ve erotik masaj yapan yerlerin adresleriyle resmen. Disarida beklemis tovbe tovbe
Siz zaten Allah katinda dinen boşanmışsınız canım bir tek resmiyette kalmış iş ve seninle dinen tekrar evlenmesi icin şartlar var maalesef internetten araştır istersen.
Her ne sebep olursa olsun hicbir sebep ne kadin icin ne erkek icin aldatma hakkı yoktur.
Siz bence valizinizi toplayip ailenizin yanına dönün bir an önce daha büyük sıkıntılar yaşamadan