N
İlk hamileligimde de çocuk doğduktan sonra da çalıştı işi vardi
Gecen sene cocuk doğdu ve cocuga bakıp kpssye çalıştı bu sene de iş aradı birkac yerle görüştü ama ben çalışma dedim çünkü cocugu okula getirip götürmek için biri gerekli diğer cocuk için biri gerekli sen bak dedim
Hayir hesap yanlışGerçekten bu kafaları anlamıyorum hesap doğruysa adam işten çıkınca çocuk yapmaya karar vermişsiniz birde adama ünv okutmuşsunuz her gün kedi köpek gibi kavga ortamı olan yuvaya matah gibi bir çocuk daha dogurmuşsunuz,bir de normalimiz bu diye misafir çağırıyor utanmadan aynı şekilde davranıyorsunuz insanlar karışınca karışma diyorsunuz .Biz ne yapalım ?
Tüm yanlış tuşlara basıp durmuşsunuz yakında adam çocukları başınıza atar iş bulur boşar kendine yeni hayat kurar adama bu rahatlığı vermişsiniz ya da yine bir çocuk dogurursunuz böyle yaşar gidersiniz aklınız başınıza geldiğinde bıçak kemiği deldiginde kimse size inanıp destek olmaz öylece kalırsınız.....
İlk hamileligimde de çocuk doğduktan sonra da çalıştı işi vardi
Gecen sene cocuk doğdu ve cocuga bakıp kpssye çalıştı bu sene de iş aradı birkac yerle görüştü ama ben çalışma dedim çünkü cocugu okula getirip götürmek için biri gerekli diğer cocuk için biri gerekli sen bak dedim