Çıkmazdayım tavsiye istiyorum

Eşinde begenmedıgı yanları olup Mutlu olan varmı bunu başaran var mı sadece dertleşmek istiyorum bazı arkadaşlar kınayarak yaklaştı hemen
, ben sizi bir 10 yıl sonrasında düşünemiyorum niyemi?
bunu sık sık sorduğun için cevap vereyim ,ben evlendiğimde eşimin saçı boyu posu herşeyi yerinde bir adamdı tabi ozaman 21 yaşındaydı şuan 39 yaşında ne saç var ne bişey bazen traş olmaya gidiyorum diyor ne traşı diyorum bunu bile espriye çeviriyorum gülüşüyoruz, yani takılmıyorum ,saçına göbeğine takılacak vaktim olmuyor ki ,ben aynı benmiyim hayır oda hiç bir zaman dememiştir sen kilo aldın şöylesin böylesin diye ,senin eşinden beklediğin hizmeti çoğu kadınlar çalıştığı halde göremiyor ,yinede adam yardım ediyormuş sana iyi yönlerini düşünsen biraz ,ha 3 yıl sonra evlenmişsin ha şimdi ,zengin olsa ne fakir olsa ne ,yeterki gönlü güzel olsun , bu tür şeylere takılıp bence psikolojinizi boşuna bozuyorsunuz.

Son düzenleme:
Doğru ben bı konu açtım bu konu üzerine ama güzel söylerdiniz sağolun

bence herkes zaman zaman bu duygulara kapılır, normal hissettikleriniz, yani çevremden de duyuyordum ben bu tarz seyler surekli, başak burcumusunuz yoksa :) belkide kocanız çok avucunuzun içinde şuan yani bi kaybetme korkusuna ihtiyacınız olabilir, hayatınız da renk olmaması da sizi bu hale getrmiş olabilir yani bi aktiviteye ihtiyacınız var belki, beklentilerimizi de minimuma indirmemiz lazım galiba

Evli olup eşi kilosu olup Mutlu olan var mı merak edıyorum

Eşim 185, kilosu 130. Enine boyuna, kapı gibi adamdır. Her haline de hastayım, bayılırım.

Kilo verse nasıl olur, elbette sağlığı açısından daha iyi olabilir ancak geçen hafta efor testine girdi, maşallah turp gibi geldi sonuçları, o yüzden bir şey de demiyorum yani, neticede ben de kürdan gibi bir hatun değilim.

Sizin sorununuz eşiniz değil bence. Daha iyisi olur muydu sorunuzu okuduğumda eşiniz için üzüldüm, yazdıklarınızdan geçimsiz birisi olmadığı izlenimine kapıldım, eminim sizden iyisini bulurdu.

Sizdeki sorun sizsiniz diye düşünüyorum.

Daha zengin birisi olsaydı gibi bir şey yazdığınız bir yorumunuz var, bu fikirde olmanıza şaşırmadım zira bence şu an kendinizi bazı açılardan kazıklanmış hissediyorsunuz. "Zengin olsa en azından katlanmam daha kolay olurdu" dediğinize neredeyse eminim.

Adam size çorba salata yeter diyor onu da yapmıyorsunuz. Size siz isteyince çay yapıyormuş(ben olsam yapmazdım), siz ona neden istediği halde yemek yapmıyorsunuz?

Yapıcı yorum yapma niyetim vardı ama yazdıkça nereden tutsam elimde kaldınız.

Bende de suç var haklısınız bende de degısmesı gereken şeyler var bısey demıyorum ama onunda degıstırmesı gereken şeyleri var

yasnz ckta kucuk saylmaz hemdedgnz gıbı o saydklarınızı smdıde yapablrsınz ewlennce esır olmyokı ınsan yıne gezıp dolasablrsınız... zamnla alısırsnz belkı yenı ewlıysenız...

yasla alakasi yok erken evlenmisim.diyosun sen hazir degilken evlenmissin insan egerki kendini hazir hissediyosa 18indede cok guzel evlilik surdurebilir.aynen evlenincr.insanin sosyal hayati pek olmuyo

Tek dert bu olsun valla bana çok saçma geliyor bazı şeyler ... Erken değil evlenmek için bende 27de evlendim geç bile kaldım diyorum demekki bende bir terslik var.. Gezme tozma isine gelince esinle gez toz olmadı esinle biseyler paylaş.. Başkalarına özeniyorsun belki başkaları da sana ozeniyordur.. Eşinin sevgisine inanıyor güveniyorsan bence takıntı yapma belki de problemli bir evreden geçiyorsndur .. Takilacak şeyler değil bunlar ,bunlar dert bile degil başkasının derdini dinlemeyen kendinin derdi olduğunu zannedermis .. Yarina çıkacağımz muamma toprak olup gideceğiz esinizle hane içinde mutlu olmanın yollarını arayın bence

Hak
haklısın muhakkak öyledir yada eldeıklerle Mutlu olmaya çalışmak be daha ıyısı ıcın çabalamak lazım belkıde

Yazdım sadece samimi tavsıye ve tecrubelerınıze ihtiyaç m var

Konuyu açmamissin ama içi boş. Sonra altına gidip yorum yazmışsın. Bak bakalim kim böyle konu acıyor. Sonra da gelen yorumlara atarlaniyorsun.

Sana vereceğim tavsiyeye gelince: evlilik özgürlüğü kısıtlamaz! Bekarların neyine özeniyorsun? Evlilerin yapamadıgi neyi yapıyorlar? Yüksek yapmak isteyen yine yapar. Git ne yapmak istiyorsan yap kim sana engel oluyor. Kocan engel oluyorsa onunla sevgili iken yine bunları yapamazdın o zaman.

Sen evlilikten değil kocandan memnun değilsin.
Denk olmadıgınıza inanıyorsun.
Böyle dusunursen tabi mutlu olamaz pişman olursun.27 erken bir yas değil

eşiniz için çok üzüldüm gerçekten. şimdi benim eşim bir yerde yazsa dese ki "evlendim ama acaba Hazirundan iyisi çıkar mıydı karşıma?" ne kadar çok kırılırdım. İnsan eşini seviyorsa böyle bir cümle kuramaz bence. Hele dış görünüşü hiç umursamazsınız. Siz onun içini, kişiliğini, değerlerini ve en çok da onun yanında olmayı seviyor olmalısınız. Tabi ki eşi kilolu olup mutlu olan insanlar vardır, bu nasıl bir genelleme?

Evlendiğin halde bekleseydim daha iyileri çıkarmıydı acaba diyorsan boşan bacım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…