Çıkmazdayım tavsiye istiyorum

Boşanmak çözüm mü hemen boşanılıyor ben sadece düzelmek ışıtıyorum kendını düzeltmek tavsıye istedim Allah aşkına boşan git bilmem be böyle tavsıye mı olur ya öyle dıceksınız yazmayın benı daha da kötü hıssetırmeyın rahatlamak içim dökmek için olumlu eleştırşer almak ıstedım ha olumsuz da eleştirebildiniz sorun olmaz ama yapıcı olarak olsa me güzel olur

sen erken degıl yanlıs bır kısıyle evlenmıssın.
evlenmek ıcın evlenmıssın.
Bıraz Sanko öyle oldu artık evlenıp çocuğum olsun ıstedım ama guvendım eşime ıyı eş olur dıye ve çokta isterdim evlenmeyı şimdi böyle düşünmek Onan çok yıpratıyor benı çok ancak benı Allah bilir

Daha erken evlenıp Mutlu olan varmı açaba otuzdan sonra evlenmek lazım oncesı erken

saygın yok sevgın az. zor bır evlılık olacak bu. kaybetmeyı göze alabılır mısın bır de ona bak.
kıloya bende takarım bu yonde baskımda oluyor. ama ben esımı zayıf görmek ıstıyorum. sevgı problemımız yok .

Boşan demiyorum ama artık öyle kabul et sevmeye çalış iyi yönlerini düşün
Herkesin evliliği dört dörtlük değil hepimizin evliliginde sorunlar sıkıntılar var bi şekilde yürütmeye çalışıyoruz
Bazı ufak tefek sorunları görmezden geliyoruz
Sende öyle yapabilirsen mutlu olursun daha yeni evli sayilirsin alışmaya çalış mücadele et yada noktayı koy ikinizede yazık etme

Hmmm

Nasıl Mutlu oluyorsunuz mesela eşiniz size çaybyemek yapıyormu siz demeden ben istiyorum öyle desın ama ya kavga edınce yapar yada kızınca normal Zaman'da yapmaz bende kızıyorum ne bilim mesela Bebek var kızım vakit gecırısın onla istiyorum Kızı sonuçta geliyor eve bılgısyar basına hemen sohbet desen çok az büyüsün bıraz daha dıyor sevıyor öpuyo da yeterlı degıl ne bılım az sanki çocuk olmasada olurdu yanlış düşünüyorsun dıyor bana sevıyorum onu dıyor ama çok gösteremıyprum dıyor . Belkı tüm bunlar etkılı evlılıgı kaldıramamda

27 yaş da pekerken ssayılmaz :) evde kalmaktan son anda kurtulmussun:) şaka bi yana da bence evli olduğun gerçeğini benimse.yolunda gitmeyen şeyler var büyük ihtimal onlara kafani yor..

Eşimle konuşuyoruz bazen dıyorum keşke bıkac yıl sonra evlensyedık dıye oda erkekler otuz yasındakılerle evlenmeyı tercıh etmezler pek dıyor daha genç ısterlermıs sende yaşlanıyorsun dedım sanki daha genç kız sızı ister dedım Allah Allah ya artık günümüzde otuz ve sonrası evlenen çok var

Sizler eşiniz kılosu var dıye sogurmsunuz ondan veya Sevgı azalması olur mu
Bu daha cok erkeklerde olur ...dis guzellige cok onem.verdikleri icin... ne buyuk hata...ben sevmiyorum.boyle insanlari ama siz olur yol bulmaya çalışıyorsunuz giyim tarzini degistirsin ya da sizinle daha ilgili olsun sevildiginizi hissetmeniz lazim bu iyi gelecektir

27 yaş da pekerken ssayılmaz :) evde kalmaktan son anda kurtulmussun:) şaka bi yana da bence evli olduğun gerçeğini benimse.yolunda gitmeyen şeyler var büyük ihtimal onlara kafani yor..
Mesela üstte yazdıklarım haklı degılmıyım daha ilgili olsa çocukla veya benle severdim onu ısınırdım ne bılım benımserdım her erkek öyle degıldır sonuçta çocuğunu deli gibi özleyen seven bar veya eşini

Bekleseydim daha iyisi çıkardı diyorsunuzda sevgiliniz değil bu kocanız emin değilseniz evlenmeseydiniz kocanıza acıdım şuan...

Gecen yıl bilgıyar basında çok duruyordu çok kavga ettım çok ona da dedım sevmıyorım senı uğraş ilgi göster sevgım artsın bu yıl azda olsa daha anlayışlı yemek konusunda kızmıyor aksam mutfağı topluyor ama çocukla daha çok ilgilen dıyorum beş aylık olacak sevıyor ama yeterlı gelemiyor bana herkes aynı sevmez dıyor benım Sevgı gösterısım böyle dıyor bende kabullenemıyorum

Benim eşiminde evlenmeden pek göbeği yoktu şimdi maşallahı var ama daha karizmatik geliyor bana geniş omuzları falan gardiyan olsa korkarlar ben herhaliyle severim eşimi bende görücü üsülü evlendim ama sevdimde evlendim daha ilk görüşte Sen sevmeden evlenmişsin belli şimdi sana desem bilemiyorum ama sevmeye çalışmakta çok yıpratır geç olmadan karar ver bence.

Adamlar öyleee çok sever ama uğraşmak zor gelir çocukla iki dakka sever tamam anneye atar çoğu inşallah benim ki öyle olmazda...

Seni seviyorum demeyi denesin sarilmayi kacak opucukler vs soyleyin ...size nasil.davranmasi gerektigi konusunda yardimci olun derim onun yaptigi da bir gelisme ve caba sarfediyor takdire sayan su asamada cunku o sizin karsiniza gecip sevmiyorum seni kendini sevdir dese cok agir olurdu degilmi ? Iyi niyetli biri belli siz onu oldugu gibi sevmeye calisin artilarini gormeye calisin birde kirici olmayin agir konusmadan sizde ilgi gostererek iki tarafli.bu isler diger turlusu bencilik olur siz adim atin oda gelecektir

Çok güzel yazdınız MasAllah evet haklısınız çok ağır laflar ettım ona oda bana ettı ama ben daha fazla seyler söyledım kaç kez sevmedıgımı söyledım Zaman'la seversın dedı çok şey var işte böyle ışıtıyorum kı ben demeden bana bı bardak çay versın demeden çocukla ılgılensın ama illa genel olarak demem lazım sırayla çocuğu ıyutcaz dedım tamam dedı arada yapıyor ama kaçıyor bazen bende kızıyorum ilk çocuğun heves etmen lazım oda herkes aynı degıl dıyor ben sevıyorum onu dıyor büyüsün o Zaman görürsün dıyor daha çok ilgilenecekmiş o manada ama işte ne bilim arkadaşım Mutlu olmak ışıtıyorum kafamdan bu düşünceleri atmak kurtulmak istiyorum artık bekleseydım daha ıyısı olurdu dıye düşünmek istemıyorum bunu bile dedım ona Başkan'ın eşine bakıp kıyas yapmak istemıyorummmm

Boşanmak çare degıl kurtarmaya Mutlu olmaya çalışıyorum sadece eskıden annelerımız boşandımı hayır çok çok büyük sorun olmadıgı surece boşanılmaz bence ha gene mutsuzum ama bu sorunları aşmak istiyorum sadece ne güzel şanslısınız aslında eşim büyük göbegı yok ama var yanı bı on kılo verse yetecek ona çirkşn degıl yakışıklı gören herkes yakıştırıyor hızı ablam lar da yakıştırıyor ama o fazla kılo gıtmelı evde pasta yapmıyorum hıc sırf o yuzden

Sağlık açısından mı diyorsun?

Bekleseydim vs bunlar dogru degil kismet meselesi bu konuyu once kapatin bence..ve erkekler bizim gibi degil biz duygusaliz o anlasin isteriz bosa yorulmayin derim anlatin istedikleriniz i ama ayni zamndada cabalarini gorun kendince sevdigini kabul edin..babalik konusunda da ayni sekilde biraz zaman verin goreceksinizki coxugunu ne kadar seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…