• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım tavsiye istiyorum

Bekarlığı özleme nedenlerin nedir peki.
Hani evlendiğin için yapamadığın nedir?

Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Eşin kısıtlıyor mu,
kıskanç mı, istediğin gibi takılamıyor musun..

Yada baskı altında mısın.

Evlilik özgürlükten feragat etmek olmamalı.

Tabi ki belli bağlayıcı noktaları var ama bu
insanı bunalıma sürükleyebilecek sınırdaysa sıkıntı.
Eşim rahat dır kısıtlamaz öyle ama tabıbbeklentılerı var her erkek gibi kavgalarımız oldu ışık yıl hele hamıleyken mesela daha ilgi ıster kadın oda benden ilgi hızmet isterdı sadece sen hamile degılsın derdı ama ben bısey ıstemem yapardı ama ben deyınce kalkıp kendısı bı yemek çay hazırlayıp getırmesdı mesela bende sınırlenırdım kavga etsek o Zaman yemek yapayım mı derdı normal Zaman da çok Nadır bende soğurdum kızardım işte kılosu var bıraz göbekli ıkı yıl olacak hala zayıflıcak sekız kılo varmış öyle dıyor kendısı zayıf olsun gıydıgı yakışsın istiyorum . Gecen yıl çok film izledrd mesela telle uğranırdı kızdım çok kavga ettım bıraz azalttı . Ya erkekler sohbet etmeyı bilmez mi ya ben sohbet etmeye çalışırım gözler bılgısayrda kaç kez dedım bana bak ya dıye zaten uzaktayız . Ne bilim

Sonradan mı aldı kilolarını.
Tanıştığınız da kilo problemi var mıydı.

Daha iyi giyin, daha yakışıklı ol dediğine göre
tanıştığın da böyle değildi.
Vardı kılosu zayıflamıştı evlencez dıye sonra evlendık gene aldı bıraz sevmıyorım kılo napayım ınanın nefret edıyorum kılodan evde asla pasta yapmam asla düzenli yemek yapmıyorum çocuk ta var oda duzenlı yemek yap zayıflarım dıyor senın yüzünden dıyo bana

Evli olup eşi kilosu olup Mutlu olan var mı merak edıyorum

Vardı kılosu zayıflamıştı evlencez dıye sonra evlendık gene aldı bıraz sevmıyorım kılo napayım ınanın nefret edıyorum kılodan evde asla pasta yapmam asla düzenli yemek yapmıyorum çocuk ta var oda duzenlı yemek yap zayıflarım dıyor senın yüzünden dıyo bana

Kilo dan bende hoşlanmıyorum,
Benim için de soguma nedeni olabilir :)

Ama bir başkası çıkar ben onun göbüşünü yerim der,
Her haliyle seviyorum der..
Göreceli biraz bu durum.

O zaman sende düzenli yemek yap, Yemeklerin de katı yağ yada ayçiçek yağı kullanma.
2 yemek kaşığı saf zeytinyagı kullan.

Madem zayıflarım diyor, sende taşın altına elini koy biraz.

Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum

Eşinizi belliki sevmiyorsunuz
Seven kişinin bu şekilde düşüneceğini zannetmiyorum
Abiniz eşinizin mesleğini beğenmemiş ! belliki sizde evet demiş olsanızda içinizde hep bu kalmış
Hadi diyelim denk oldu atıyorum doktorla evlendiniz maddi bakımdan da bayağı iyi fakat adam değil
Bu tarafından baktınız mı hiç ??

ya tam tersi bir eş çıksa bu 3 yıl içinde ,yani ya şu anki eşinden beter biri çıksaydı???bence size evliliğin getirdiği sorumluluklar ağır gelmiş
Haklısın bende dünüyorum hatta ablamlar var onlarla konuşurum hep onlar iyi bir eşin var dıyor bana Okadar sıkıntı herkes Te var her evlilikte var dıyorlar bana boşuna üzüldüğü mu soyluyolt

Kilo dan bende hoşlanmıyorum,
Benim için de soguma nedeni olabilir :)

Ama bir başkası çıkar ben onun göbüşünü yerim der,
Her haliyle seviyorum der..
Göreceli biraz bu durum.

O zaman sende düzenli yemek yap, Yemeklerin de katı yağ yada ayçiçek yağı kullanma.
2 yemek kaşığı saf zeytinyagı kullan.

Madem zayıflarım diyor, sende taşın altına elini koy biraz.
Evet dıyor ıkı yıl olacak istedıgım kıloya gelemedı duzenlı yemek yaparsam zayıflarmış salata çorba yap yeter dıyo çeşit istemez sağolsın ama tabı gecen yıl ev yemek konusunda çok kavga ettım bu yıl bıraz duzeldı . Karışıklı beklentıler olunca kavga oluyor işte ama evlılık zor zor zor zor

cnm sende sonradan kilo alabilirdin o zaman eşin böyle birşey söylese sana sen nasıl bir tepki verirdin ,çok merak ediyorsan söyleyim kilo değil başka değişimlere uğradı , zamanla insan yaşlanırda kiloda alır yani ilk gördüğün gibi kimse kalmıyorki bence senin sıkıntın kilo falan değil sadece o bir bahane sen erken evlendiğini ve 3 yıl içinde belki farklı biri çıkardı diyosun sıkıntı bu aslında.

Eşinizi belliki sevmiyorsunuz
Seven kişinin bu şekilde düşüneceğini zannetmiyorum
Abiniz eşinizin mesleğini beğenmemiş ! belliki sizde evet demiş olsanızda içinizde hep bu kalmış
Hadi diyelim denk oldu atıyorum doktorla evlendiniz maddi bakımdan da bayağı iyi fakat adam değil
Bu tarafından baktınız mı hiç ??
Baktım tabı çok düşündüm kendıme kızdım ama içimde uç dört yıl sonra evlenseydım erken evlendım dıye dusnuyprum küçük abim var hıc istemedı o begenmedı aslında eşim bilgisayar ve telefon meraklısı tamir eder yapar hakim ama abim tutturdu Tr de lise mezunu denkliği alamazsa dıye bılgısyar muhendıslıgı okudu yurtdışına tabi insan etkılenıyor üzülüyor madde acıdan normal aç kalmıyoruz işte kızacaksınız biliyorum ama zengin biriyke evlenseydım dıyorum bazen

cnm sende sonradan kilo alabilirdin o zaman eşin böyle birşey söylese sana sen nasıl bir tepki verirdin ,çok merak ediyorsan söyleyim kilo değil başka değişimlere uğradı , zamanla insan yaşlanırda kiloda alır yani ilk gördüğün gibi kimse kalmıyorki bence senin sıkıntın kilo falan değil sadece o bir bahane sen erken evlendiğini ve 3 yıl içinde belki farklı biri çıkardı diyosun sıkıntı bu aslında.
Olabılır evet doğru soyluysanız keşke aşık olarak severek evlenseydım dıyorum ıstedıgım gibi biri karşıma çıkana kadar bekleseydım ama kader bende mükemmel degılım yanlış anlamayın ama hayaller ilte başka oluyor

Baktım tabı çok düşündüm kendıme kızdım ama içimde uç dört yıl sonra evlenseydım erken evlendım dıye dusnuyprum küçük abim var hıc istemedı o begenmedı aslında eşim bilgisayar ve telefon meraklısı tamir eder yapar hakim ama abim tutturdu Tr de lise mezunu denkliği alamazsa dıye bılgısyar muhendıslıgı okudu yurtdışına tabi insan etkılenıyor üzülüyor madde acıdan normal aç kalmıyoruz işte kızacaksınız biliyorum ama zengin biriyke evlenseydım dıyorum bazen

İşte sorununuz bu eşinizin şuanki derecesini beğenmiyorsunuz
Tamamen doyumsuzsunuz
Ama yineliyorum sorumu ya bu adam zengin olup adam olmasaydı

Sen kilo alsan sonradan eşin aynı şeyleri sana ima etse sen nasıl hissederdin
27 yaş erken bi yaş değil evlilik için orta sayılır
Ayrıca sevmedigin için takıntı yapıyorsun gibime geldi sevseydin eşini her haliyle kabullenirdin

Yazdıklarını okuyacam diye gözlerim bozuldu, biraz noktalama işareti kullanıp anlaşılır yazar mısın? ilk sayfada ne kadar çok eleştirilme kaygısı yaşamışsın. Sürekli eşinle ilgili bir şeyler yazsan da esas problemin eşin ya da evliliğin değil sende olduğunu düşündün mü? 3 yıl 5 yaş mevzusu değil sen eşini sevmiyorsun. Onun da daha fazla vaktini alma istersen... O Adamın şimdi gözünün üstünde kaşı da vardır hem...

Eşinde begenmedıgı yanları olup Mutlu olan varmı bunu başaran var mı sadece dertleşmek istiyorum bazı arkadaşlar kınayarak yaklaştı hemen

Back