- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
Evet sağlam Sevgı yokBekleseydim daha iyisi çıkar mıydı diyorsanız geçmiş olsun, sağlam bir sevgi yok demek ki arada.
Hayattan beklentinizi gözden geçirip çizin yolunuzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sağlam Sevgı yokBekleseydim daha iyisi çıkar mıydı diyorsanız geçmiş olsun, sağlam bir sevgi yok demek ki arada.
Hayattan beklentinizi gözden geçirip çizin yolunuzu.
Ne Mutlu size23 yaşında evlendim 24 yaşında doğurdum. Ve evlenmeden 6 ay öncesine kadar yalnız yaşıyodum. Sonra eşimle beraber yaşamaya başladık 6 ay sonra da evlendik Ben hiç acaba erken mi evlendim hayatımı yaşayamadım demedim.
ay erken mi evlenmişim acebağ
Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte beklegin eseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
Neden yazınçok şey yazardım ama ban yemek istemiyorum
Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
Haklısın bende de hatalar bar o Zaman istiyordum ilgisi alakası Güzeldi iyi eş olabılırdı dıye ıstedım eşimle de konuştuk bu konuları inş Zaman'la düzelir boşanmak çare degıl çok büyük sorun yok ortada sadece aşmak düzelmek için Zaman lazım işteAilenin istemediği, denkliğin olmadığını düşündüğün,
En önemlisi bunların karşında sevmediğin bir adam la neden evlendin.
Karşına daha iyisi çıkarmıydı bilemeyiz,
ama en azından sevebileceğin biri belki çıkardı.
Seviyorum da işte deme sakın,
O zaman bu mantıkta daha iyisi oldugunu düşündüğün
insan çıksa bile onun da daha iyisi varmıdır diye düşünebilirdin.
İlginç geldin bana.
Somut örnekler vermen lazım. Eşinde seni rahatsız eden ne?Nasıl desem tam istedıgım gibi biri degıl hayalımdekı başka not evlılıktı yada evlılık gercegı bu . Afrıkadayım su an maddi durum normal elh ıdare edıyoruz . Bır buçuk yıl oldu evlenelı acaba evlılıgın kaldıramadımmı dıye dusnuyprum bekar gezıp sonra bağlanmak zor mu geldı dusnuyprum ınanın bende bazen cevaplayamaıyoruö görücü usulü evlendım kafam Okadar karışıkkı
Bır buçuk yıl oldu evet alışmak ta zorlanıyorum eskıden ıstedıgım gibi yasardım gezerdım ne ılım sonra evleneyım çocuk olsun ıstedım eşime karşı çok Sevgı yok ondan dolayı sanırım27 yaş çok erken bi yaş değil. daha iyisi çıkar mıydı çıkmaz mıydı artık bilemezsin. ama yapcak bişey yok evliliğinden zevk almaya çalış. bide yeni evlendiysen alışamamış da olabilirsin daha
Haklısın bende de hatalar bar o Zaman istiyordum ilgisi alakası Güzeldi iyi eş olabılırdı dıye ıstedım eşimle de konuştuk bu konuları inş Zaman'la düzelir boşanmak çare degıl çok büyük sorun yok ortada sadece aşmak düzelmek için Zaman lazım işte
27 yaş evlilik için erken bir yaş değil ama tabiki her insanın hazır olduğu yaş farklılık gösterir...Neden yazın
arkadaşım senin canın dert mi istio?? daha iyisi çıkar mıydı karşımayı bi erkek söylese şurda taşlardık.. oyuncak mı alıosn mal mı da daha iyisi çıkar mıydı diosn.. kavun mu bu ayol iyisini arayacaksın..Tekrar ifade edeyim 27 de evlendım eşim kötü degıl elh orta halli ıdare edıyoruz degıısmesnı ıstedıgım huyları var tabı inş Zaman'la dıyorum ama bekarlıgı özlüyorum keşke ıkı uç yıl sonra evlenseydım dıyorum ailem istemedı bıde ıyıce tanı falan dedıker bıde meslegı nı abim begenmedı yurt dışında bılgısyar okudu denklık olmadıgı ıcın . Neyse işte bekleseydım acaba daha ıyısı çıkarmıydı karşıma dıyorum keşke bekleseydım dıye çok çok dusnuyprum
zaman değil sebat lazım.. çaba lazım.. çözüm üretmek lazım.. el ele verip geleceği planlamak lazım.. daha ne diyim..Haklısın bende de hatalar bar o Zaman istiyordum ilgisi alakası Güzeldi iyi eş olabılırdı dıye ıstedım eşimle de konuştuk bu konuları inş Zaman'la düzelir boşanmak çare degıl çok büyük sorun yok ortada sadece aşmak düzelmek için Zaman lazım işte
Çok güzel konuştun arkadaşım . Aslında evlenırken istedim gerçekten istedim ilgisi sevgısı gerçekti ben aşık olmadım ama iyi bir eş olur dıye istedim şimdide bekarlıgı özlüyorum aşk olmadıgı için batıyor herseye mesela biraz kılosu var çok kızıyorum zayıfla dıye ama kocasını kulplu seven de çok vardır ama ben degıl . Çok şey soyledım ona kızdım ıkı yıl olacak zayıflamadı daha yakışıklı ol dıyorum zayıfla gıydıgın yakışsın belkı yadırgıcaksınız benı bılemıyprum sadece düzelmek ve böyle düşünmek ıstemıyorumm artık ınanın çıkmazdayım boşan dıceksınız oda çözüm degıl kızım var bırde aldatma dayak falan durumu yokkı Ben sadece evliliğimi kurtarmak Mutlu olma yollrını ışıtıyorum inanınSomut örnekler vermen lazım. Eşinde seni rahatsız eden ne?
Hayaller bedava, sınır da çizmen gerekmiyor ki. Ben hayal kuracak olsam, Colin Firth'in 20 yıl önceki hali, hem kariyer sahibi, hem kültürlü, deli gibi bana aşık aynı zamanda benzer bir dünya görüşüne sahip, zeki, eğlenceli biriyle evlilik hayal ederim. Arka sokaktan Hasan'la değil. Kaç kadın hayalimin adamıylayım diyor ki?
Sen bize onunla mı, yoksa yalnız mı daha mutlusun onu söyle. Sevmiyorsan kimseye hayatı zindan etmemeli zaten. Etik değil.
Haklısınızarkadaşım senin canın dert mi istio?? daha iyisi çıkar mıydı karşımayı bi erkek söylese şurda taşlardık.. oyuncak mı alıosn mal mı da daha iyisi çıkar mıydı diosn.. kavun mu bu ayol iyisini arayacaksın..
madem evlendin keşkelerle geriye dönmek yerine elindeki ile uzlaşma yoluna git.. annem şöle dedi abim beğenmedi denmez artık evlisin sen kocana arkasından saygısızlık yapma..
bekar olamazsın artık ya da direk boşanman lazım.. al sana çözüm..
Tamam o zaman, bu kötü düşüncelere fırsat verme, yapıcı ol. Adamı zayıflatmak mı istiyorsun, öyle emir kipiyle değil, akşam yemeğini ona göre hazırlayarak, abur cuburu eve sokmayarak yap. Sonra yürüyüşlere beraber çıkın, sen de güzel ol, tatlı dille sana çek.Çok güzel konuştun arkadaşım . Aslında evlenırken istedim gerçekten istedim ilgisi sevgısı gerçekti ben aşık olmadım ama iyi bir eş olur dıye istedim şimdide bekarlıgı özlüyorum aşk olmadıgı için batıyor herseye mesela biraz kılosu var çok kızıyorum zayıfla dıye ama kocasını kulplu seven de çok vardır ama ben degıl . Çok şey soyledım ona kızdım ıkı yıl olacak zayıflamadı daha yakışıklı ol dıyorum zayıfla gıydıgın yakışsın belkı yadırgıcaksınız benı bılemıyprum sadece düzelmek ve böyle düşünmek ıstemıyorumm artık ınanın çıkmazdayım boşan dıceksınız oda çözüm degıl kızım var bırde aldatma dayak falan durumu yokkı Ben sadece evliliğimi kurtarmak Mutlu olma yollrını ışıtıyorum inanın