- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 73
- 32
- Konu Sahibi aleynakarakox
-
ay hahahahzah xhjsjzjzEvlilik yaparak beleşe avrupa vatandaşlığı almaya çalışan türkoya yamyam gurbetçi şoku…..
Bazı ülkelerden yatırım yoluyla vatandaşlık alınıyor. Sana para vereceğine o parayla avrupada yatırım yapsın hem işi gücü olur hem sen ve ailenle muhatap olmak zorunda kalmaz. O kadar euroyu altını çıkartabiliyolarsa bunu elaleme vermek büyük bir yatırım hatası
Basta ciddiydim ama suan konu banada fake geliyor
ben çok tuttum acikcasi xjxjzjz bedavaya mi gitsin kızEnflasyon korumali baslik parasini ilk defa duydum, o yuzden emin olamadim. adamlar euro ve altina endekslemis. Cok orijinal degil mi
Ay hahahahajakahKahxjanasnsndEnflasyon korumali baslik parasini ilk defa duydum, o yuzden emin olamadim. adamlar euro ve altina endekslemis. Cok orijinal degil mi
Sonradan olucak seyler degil bunlar bacim, dogustan altindan bi kukuya sahibimBende isterim ama kuku altından değil, sizin ki doğuştan mı yoksa daha sonradan mı oldu rica etsem bilgilendirir misiniz
Konu sahibi cevir kazı yanmasın modunda şu andagerçek gerçekben sanmıyorum fake olduğunu
Enflasyon korumalı kuku benceEnflasyon korumali baslik parasini ilk defa duydum, o yuzden emin olamadim. adamlar euro ve altina endekslemis. Cok orijinal degil mi
ben çok tuttum acikcasi xjxjzjz bedavaya mi gitsin kız
Ahahahahahah bu iyidi bahahah keske dolar bazinda yazsaymisim suan dolar euroyu gecti neyse bidahaki baslikta artik nasipse piahahaEnflasyon korumali baslik parasini ilk defa duydum, o yuzden emin olamadim. adamlar euro ve altina endekslemis. Cok orijinal degil mi
Yo yo istemeyiz abla .iki makara yaptık zatenKur korumalı ban hesabımız ve altın kaplama KK F tipi mapusumuz var, ister misiniz hanımlar?
Sagol baciHakli valla hep erkekler mi maas kartina çökecekben tuttum bu konuyu, destekliyorum konu sahibini
Ben altın kaplama yapsam peki değeri ne olurSonradan olucak seyler degil bunlar bacim, dogustan altindan bi kukuya sahibim
Biz kukudan devam ediyoruz teşekkürlerKur korumalı ban hesabımız ve altın kaplama KK F tipi mapusumuz var, ister misiniz hanımlar?
Prefabrik bile olmuyor artık o parayaBu devirde erkek yatırım yaptığı kadını daha cok seviyor mu? Evet.
Hatta az uyanık gördüm erkek tarafını. Yarin konuşurken 600 bine Türkiye de bodrum kat bile daire olmadığını söyleyerek başlayın.
Yalniz bu vatandaşlık olayındaki yorumunuz beni bitirdi Aleyna hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?