- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
-
- Konu Sahibi deniz17umut
“Ailem inanmaz diye söyleyemedim” minvalinde bir şey yazmış, sessiz kaldığı için de bir süre devam etmişBn de bunu düşündüm okurken ya. Yok dedim merve kendine gel çok Müge anlı izliysn bu ara ondandır dedim ama siz de aynısınu yazmışsınız.
Asla boyun eymem ama nalet olsun insanı uykusunda bayıltan neler yapmaz insana daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dayanamiyorumHayatım fotoğraf ya da video falan mı var yüzümü değiştirmek istiyorum diyorsun? Bunun kanıtı varsa mesaj falan elinde şantaj yapıldığına dair çok çok daha büyük bir suç neden sen işin devamını getirip yardim almıyorsun korkuyor musun? Şantajlara boyun mu eğdin? Ne olursa olsun bu organize suça giriyor, tehdit var, şantaj da var anladığım kadarıyla ve tecavüz de var! Ve sen intiharı düşünüyorsun çünkü kendi başına düşünüp işin içinden çıkmaya çalışıyorsun. Yardim al tekrar tekrar söylüyorum destek al.
Bunu yeni gördüm mahkemeye git elimde olanlarla. Sivil toplum kuruluslarindan yardim alabilirsin. Internetten bak bulunduğun şehirde ki kadın dayanışma derneklerini ara vebyarimdan tezi yok onlara anlat durumu neler yaptın neler oldu vs.Telefonuma gelen msj devamını yazayım istediğimizi yaparsın yada ailene elimizdeki resimleri videoları atarız. Bunlar kanıtlı belgeli poliste var ama kimse umursamadı evime giriliyor diye polis cagirdim bana denen birşey çıkmaz bizi yormayın.. siz artık elinizi vicdanınıza koyun ben kendim için ne yapabilirim daha
Evet bide OĞLU OLACAK KİŞİ falan demesi bende kayışı kopardı . Yaşayan bilir tecavüzün izini. Allahm betern bin beteri var gerçekten.“Ailem inanmaz diye söyleyemedim” minvalinde bir şey yazmış, sessiz kaldığı için de bir süre devam etmiş
Öğrenilince ailesi arkasında durmamış. Aklıma başka bir şey gelmedi
Ya anlatmak zorunda değilsin anlaşamıyoruz bir konuda yaşadıkların sana yasatilanlar "suç" adi suç hemde. Ölmek istiyorum yüzümü değiştirmek istiyorum deyip durma diyelim videon var eee? Hayatım isterse vesikan olsun bu bir suç değil senin suçun hiç değil eşinin suçu da değil bir ayağa kalk.Asla boyun eymem ama nalet olsun insanı uykusunda bayıltan neler yapmaz insana daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dayanamiyorum
Burada hiç kimse seni yargılamıyor, yargılamaz lütfen inan. Herkes sana elinden geldiğince yardım etmek istiyor.Asla boyun eymem ama nalet olsun insanı uykusunda bayıltan neler yapmaz insana daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dayanamiyorum
Yalnız nasıl bı aile ki istismar edene değil kiza yuklenmisler malesefUmarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığı
Bunu yaparsam gazeteci kimli ile gelir haber gözüyle bakar yıprandım yoruldum ben sadece iyi bir avukat istiyorum ne yazacagimi bile düşünemiyorum k. Bakmasın kimse . Tanimadigim insanlardan hakaret yerine destek görmek beni umutlandiriyorSana yapılan şeyler hafif değil lütfen dediğim kişiyle iletişime geç o yardım etsin sana
Belki haklısın ama o kadın böyle olaylara vakıf bizden daha çok şey biliyor. Sadece sana yol göstermesini bile isteyebilirsin.Bunu yaparsam gazeteci kimli ile gelir haber gözüyle bakar yıprandım yoruldum ben sadece iyi bir avukat istiyorum ne yazacagimi bile düşünemiyorum k. Bakmasın kimse . Tanimadigim insanlardan hakaret yerine destek görmek beni umutlandiriyor
Neden kadın dayanışma ile irtibata geçmeyi düşünmüyorsun? Actigin ya da açacağın davanın takibi için önemli aslında. Kamu baskısı olusturulmadan biraz zor hakkımızı alıyoruz malesef. Bak kk yı akıl edip yazıyorsun orada her dertten, acıdan geçmiş kadınlar olacak seni yargılamazlar eğer aksi olursa sosyal medya var sesini duyurabileceğin ki aksi olmaz. Utanma korkma kaçma. Yaşadıklarından daha büyüğü daha kötüsü hiç bir ihtimalde gelmeyecek başına zaten. En iyi ihtimalle yanında onlarca insan olacak seni anlayan dinleyen kanlı canlı.Bunu yaparsam gazeteci kimli ile gelir haber gözüyle bakar yıprandım yoruldum ben sadece iyi bir avukat istiyorum ne yazacagimi bile düşünemiyorum k. Bakmasın kimse . Tanimadigim insanlardan hakaret yerine destek görmek beni umutlandiriyor
Destek mi köstek olmasınlar artık yeter bana sadece huzur bulmak istiyorum en çok neyi istersen o olmaz ya benimde huzurm hiçolmaadiDeniz 17 umut yanlış anlamadıysam ailelerden destek bekliyorsunuz çoğu insan ailesinden destek görmüyor şartlar ne olursa olsun. Muhtemelen ailelerde toplum baskısı altında olabilir Bu konuyu aşmaya çalışın Başka ile yerleşin. Olmuyorsa yurt dışına çıkın.çoğu arkadaşın dediği gibi kendinize güvenin zamanla herşeyin düzeleceğini bilin. Yaşadıkların zor şeyler. Biranda her şey düzelmeyebilir.
Dilerim huzur bulursun.Destek mi köstek olmasınlar artık yeter bana sadece huzur bulmak istiyorum en çok neyi istersen o olmaz ya benimde huzurm hiçolmaadi
Huzurunda mutluluğun da yerine gelir inşallahDestek mi köstek olmasınlar artık yeter bana sadece huzur bulmak istiyorum en çok neyi istersen o olmaz ya benimde huzurm hiçolmaadi
InşallahHuzurunda mutluluğun da yerine gelir inşallah