Çıkmazdayım artık

Bn de bunu düşündüm okurken ya. Yok dedim merve kendine gel çok Müge anlı izliysn bu ara ondandır dedim ama siz de aynısınu yazmışsınız.
“Ailem inanmaz diye söyleyemedim” minvalinde bir şey yazmış, sessiz kaldığı için de bir süre devam etmiş
Öğrenilince ailesi arkasında durmamış. Aklıma başka bir şey gelmedi

Asla boyun eymem ama nalet olsun insanı uykusunda bayıltan neler yapmaz insana daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dayanamiyorum

Bunu yeni gördüm mahkemeye git elimde olanlarla. Sivil toplum kuruluslarindan yardim alabilirsin. Internetten bak bulunduğun şehirde ki kadın dayanışma derneklerini ara vebyarimdan tezi yok onlara anlat durumu neler yaptın neler oldu vs.

“Ailem inanmaz diye söyleyemedim” minvalinde bir şey yazmış, sessiz kaldığı için de bir süre devam etmiş
Öğrenilince ailesi arkasında durmamış. Aklıma başka bir şey gelmedi
Evet bide OĞLU OLACAK KİŞİ falan demesi bende kayışı kopardı . Yaşayan bilir tecavüzün izini. Allahm betern bin beteri var gerçekten.

Asla boyun eymem ama nalet olsun insanı uykusunda bayıltan neler yapmaz insana daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dayanamiyorum
Ya anlatmak zorunda değilsin anlaşamıyoruz bir konuda yaşadıkların sana yasatilanlar "suç" adi suç hemde. Ölmek istiyorum yüzümü değiştirmek istiyorum deyip durma diyelim videon var eee? Hayatım isterse vesikan olsun bu bir suç değil senin suçun hiç değil eşinin suçu da değil bir ayağa kalk.

Burada hiç kimse seni yargılamıyor, yargılamaz lütfen inan. Herkes sana elinden geldiğince yardım etmek istiyor.
Dünyanın en kötü şeyini dahi yapsan hesap vereceğin tek merci belli, bir de kendi vicdanın. O yüzden kimsenin seni alt etmesine izin verme
Kimse veya hiçbir şey senden önemli değil. Sağlığını düşün, eşinle birlikte destek alın. Uzaklara gidin

Bak arkadaşım insta da armanayse var. Ayşe arman gazeteci. Dm yoluyla yaşadıklarını ona anlat o destek olur sana çıkar bir yol gosterir

Sana yapılan şeyler hafif değil lütfen dediğim kişiyle iletişime geç o yardım etsin sana
Bunu yaparsam gazeteci kimli ile gelir haber gözüyle bakar yıprandım yoruldum ben sadece iyi bir avukat istiyorum ne yazacagimi bile düşünemiyorum k. Bakmasın kimse . Tanimadigim insanlardan hakaret yerine destek görmek beni umutlandiriyor

Belki haklısın ama o kadın böyle olaylara vakıf bizden daha çok şey biliyor. Sadece sana yol göstermesini bile isteyebilirsin.
Biz sana niye hakaret edelim ki. Asıl seni bu hale koyanlara1 tüm hakaretler.. Rabbime sığın büyüktür elbet bir yol gösterir sana. Bak esin elinden tutmuş insallah tüm bu olanlardan siyrilip kocaman mutlu bir aile olursun

Neden kadın dayanışma ile irtibata geçmeyi düşünmüyorsun? Actigin ya da açacağın davanın takibi için önemli aslında. Kamu baskısı olusturulmadan biraz zor hakkımızı alıyoruz malesef. Bak kk yı akıl edip yazıyorsun orada her dertten, acıdan geçmiş kadınlar olacak seni yargılamazlar eğer aksi olursa sosyal medya var sesini duyurabileceğin ki aksi olmaz. Utanma korkma kaçma. Yaşadıklarından daha büyüğü daha kötüsü hiç bir ihtimalde gelmeyecek başına zaten. En iyi ihtimalle yanında onlarca insan olacak seni anlayan dinleyen kanlı canlı.

Deniz 17 umut yanlış anlamadıysam ailelerden destek bekliyorsunuz çoğu insan ailesinden destek görmüyor şartlar ne olursa olsun. Muhtemelen ailelerde toplum baskısı altında olabilir Bu konuyu aşmaya çalışın Başka ile yerleşin. Olmuyorsa yurt dışına çıkın.çoğu arkadaşın dediği gibi kendinize güvenin zamanla herşeyin düzeleceğini bilin. Yaşadıkların zor şeyler. Biranda her şey düzelmeyebilir.

Destek mi köstek olmasınlar artık yeter bana sadece huzur bulmak istiyorum en çok neyi istersen o olmaz ya benimde huzurm hiçolmaadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…