- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
-
- Konu Sahibi deniz17umut
Yazık günah değil mi sana suçun olmadığı halde şu psikolojiyi yaşıyorsun? Sana kötülük yapan kanı bozuklar yüz değiştirme ameliyatı olsun utanıp, sen niye olasın?10 yılı aşkın duymamazlıktan geliyorum zaten nereye gitsem orda 1 ay sonra sokağa çıkamaz oluyorum bazen uyurken bir ses duyuyorum bir kaç kişi nereye gitsem buluruz seni bu rüya değil kendimdeyim ama gözumu acipbakamiyorum şuan iyi bir avukat bulup kimlik ve yüz değiştirme ameliyatı olmak onu da yapacak gucum yok galiba ne yaşadığımi sız düşünün yüzümden bile vazgececk kadar acı iğrenç pislik bir yerdeyim
Canım ne yazık ki üzülerek söylüyorum kadınsan ayağın takılmayacak, düşmen ve üzerinde tepinmek için her yolu deniyorlar.Beni ne güzel anlamışsın tek anlayan sen oldun
Bence de destek al. Kendi değerini kıymetini bil lütfen.. sana bunlari yasatanlar emin ol bu dünyada olmasa da öbür dünya da da çok fena hesabını verecekler. Eşinle beraber destek alın ve geçmişe sünger çekip mutlu olmaya çalışın. Yetmez mi geçmişde yasadiklarin yüzünden suçun günahın olmadan kendini uzdugun. Mutlu olmayı hak ediyorsun10 yılı aşkın duymamazlıktan geliyorum zaten nereye gitsem orda 1 ay sonra sokağa çıkamaz oluyorum bazen uyurken bir ses duyuyorum bir kaç kişi nereye gitsem buluruz seni bu rüya değil kendimdeyim ama gözumu acipbakamiyorum şuan iyi bir avukat bulup kimlik ve yüz değiştirme ameliyatı olmak onu da yapacak gucum yok galiba ne yaşadığımi sız düşünün yüzümden bile vazgececk kadar acı iğrenç pislik bir yerdeyim
Kimse seni asagilamiyor burda niye asagilayalim, tam tersi destek olmak istiyor herkes. Atlatıp mutlu olmanı istiyor inan bana buraya yorum yazan herkes.Burda bile assaliyorsunuz psikolojim bozuk ama salak degilim ki destek alsam ne olacak dışarı çıktığimda insanlar susacak mi yoksa suratına bakıp hakaret mi edecek.... sadece biri beni duysun bilsin ne yaşadığımi dedim
Onu kimse aşağılamamış. Psilojik destek alın diye yorum yapılmış o yoruma cevap olarak yazmış bunu.Başka bir yere gidin o zaman. İnsanlar ne konuşursa konusssun senin suçun günahın yoktu bunu bil. Kendini sev. Bı çok insan yaşıyor böyle şeyler. Sanslisin ki seni seven koruyan bir adam bulmuşsun sanane millet ne derse. Duymak istemiyorsanız taşının. Psikolojin bozulmuş normal olarak haklısın da ailen destek olmamış sana. Ama gerçekten değerli ve özel birisin. Sana yapılan şeyler değerinden eksiltmezz. Karsidakilerin aşağılık olduğunu gosterir
Umarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığıBu durumu nasıl herkes bilebiliyor onu anlamadım.
Eşin seni yalnız bırakmıyor sana destek oluyor sakın sen de onu bırakma.
Farklı bir şehire yerleşseniz. Sizi kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir hayat güzel olmaz mı?
Çok araştırdım çok baktım en sen 6 aydır şönim araştırıyorum her dk yüzümden nefret ediyorum beni bu dertten kurtaracak hic kimse yok düşünüyorum daha önce açtığım dava sırf karşılaşmamak için mahkemeye girmicem diye ifade verdim sonuç sıfır elini kolunu sallıyor geziyorlar dışarda ölürsem birileri bu öyle biri değil ona kötülük yaptı lar desin sadeceCanım ne yazık ki üzülerek söylüyorum kadınsan ayağın takılmayacak, düşmen ve üzerinde tepinmek için her yolu deniyorlar.
Biz çok güçlüyüz bazen bunu geç fark ediyoruz sadece.
En benim diyen bile 2 kere tehditler alsa 3.gün kabusunda uyanır... bunun üzerine gitmek gerkiyor yani dünyanın öbür ucuna da gitsen kafan seninle gelecek tek çaresi var tek bir tane o da "ben değil onlar utanacak, korkacak" diyebilmek. Lütfen destek al. Stk lar avukatta, psikolojik danışmanda sağlıyor. Bir telefon uzağındalar.
Ben pek birşey anlayamadım açıkçası. Kötü birşeyler yaşanmış malesef ama bağlantıyı çözemedim. Ama sizin dediğiniz ihtimal daha yüksek gibiUmarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığı
Telefonuma gelen msj devamını yazayım istediğimizi yaparsın yada ailene elimizdeki resimleri videoları atarız. Bunlar kanıtlı belgeli poliste var ama kimse umursamadı evime giriliyor diye polis cagirdim bana denen birşey çıkmaz bizi yormayın.. siz artık elinizi vicdanınıza koyun ben kendim için ne yapabilirim dahaBu durumu nasıl herkes bilebiliyor onu anlamadım.
Eşin seni yalnız bırakmıyor sana destek oluyor sakın sen de onu bırakma.
Farklı bir şehire yerleşseniz. Sizi kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir hayat güzel olmaz mı?
Nerden başlasam bilmiyorum.
Evliyim ve evleneli 1 yıl oldu . Aslında herşey 3 sene once olması gerekti ama ailemin beni bir çöp gibi başından atmak istemesini kaldıramadım.
3 sene önce eşim beni istedi o zaman ailemden sakladığım çok kötü birşey vardı eski sevgilim konuyu biliyordu ve bana hic inanmadı. 13 yaşlarında çok kötü bir olay yaşadım. Kabullenemedim sustum içime kapandım. Nerden bilirdim ki susmak bana herşeyi unutturur bir daha yaşamam sandım. Hicde sandığın gibi olmadı. Daha beteri oldu bu igrencligin devamı geldi .artık dışarı çıkamıyordum. Yaşım 18 ilk aşkım ilk sevgilim beni deliler gibi seven adam beni birakti .ona defalarca anlatmaya çalıştım anlamak istemedi .açık açıkta diyemedim . Ailem öğrendiğimde 21 yaşındaydım. Beni istemedigim birine vermek istediler o zamanlarda eşimle konuşuyordum ablam biliyordu .arayıp durumu anlatmış .istemeye geleceklerdi beni bende onunla evlenmeyi isterdim ama benimle evlenirse insan içine çıkamayacağını biliyordum . Çünkü beni yaptıkları insan kötü biriydi ve ben bunları allaha en çok inandigim zamanlarda yaşadım.oyle bir insan olmamak için evden gittim iş buldum ev tuttum aynı şehirde ablam akrabalarim vardı. Hep isimde gucumde oldum meğerse bunu bana yapanlar pesimi hic bırakmamış. Bir gün gece bir arama telefonum desen kilidi vardı kaldırılmış. Açtım ses yok sonra gelen msj yazmaya bile utanıyorum.... çok sıcaktı..sonu buydu neye uğradığımı şaşırdım hemen savcılıktan suc duyurusunda bulundum kimse beni ciddiye alıp dinlemedi orda bana soru soran kimdi bilmiyorum dava açmak için girdiğim odadaki adamdam korktum basit birseydir diyip gecistirdi sonra fark ettimki yolda yürürken bana tanimadigim insanlar laf atıyor.belki bazıları yalan psikopat sahte der .ama allah bunu bana yapanların kızına anasına bacisina bunu yasatmasın diye dua ettim hep .bu iğrenç kötü birşey. Bir kaç defa intahar ettim olmadı midem küçüklüğümden beri hap kabul etmiyor istifar ettim. Bileklerimi kesmeyi denedim olmadı korkak sindirilmiş bir insanım onu bile yapamıyorum.artik hergun aramalar msj almaya başladım numaramı degistirdim . Ailem benim hep korktuğumu geceleri bilir . Ama neden demediler hic. Sonra aniden işten çıktım bilmediğim bir şehre bilet aldım. Olmadı ailem heryeri alt üst etmiş beni bulmak için. Iste o an sadece eşimi aradım gece 2 yada 3 otobüseydim bana gel dedi sakinles eve varınca ara dedi otogara geldi beni evime giden dolmuşa bindirdi .eve gittim annem çok korkmuş.beni görünce birşey demedi ama ağladı.halbuki beni hep utanılacak birşey yapma sus ses çıkarma benim 1 tane oğlum var bizi rezil etmeyin diye büyüten oydu .ama pişmandı. Ama oglunada asla karşı gelmez onu el üstünde tutar. Eşimle yine evlilik hakkında konuşmaya başladık. Oda biliyordu artık dayanamadığımi beni alıp çekmek istedi . 1 yıl sonra nişanlandık ailem burnumuzdan getirdi herseyi ozellikle annemin kiymetli oglu . Son noktada eşimle ev için eşya bakarken el ele tutuşmusuz . Eve gidene kadar beni rezil etti . Alttan aldım. Bir gün sonra oğlu kavga çıkarıp nişan atılacak dedi . Beni dövdü ilk değildi zaten . O gün eşimi aradım geldi beni aldı eve gidelim konuşalım dedi ben yok dedim gittik hemen nikâhımızı yaptık. Eşimin ailesi ilk başlarda çok iyiydi .Çünkü ne derlerse yaptım. Sonra ailesi 4 5 ay sonra yanlarına çağırdı bizimle kalın dedi onada tamam dedik .esimin hep hayli buydu anlatırdı. Aç bile kalsak arkamızda aile olsun derdi. 1 ay sonra kavgalar başladı. Laf sokmalar meğer akrabalarından biri benin hakkımda çok kötü şeyler demis. O an anladım ki benim sustugum herşey canlanıp karşıma dikildi bana bunu yapanlar artık beni nasıl ne yaptılar bilmiyorum düşünemiyorum. Ailem karakola kayıp başvurusu yapmış kayinbabamin numarasını bulup aramışlar o kızı sakın bu aileye vermeyin buraya getirmeyin diye .bana yapılanları herkes biliyordu ve sustu yada onlarda .bilinmesini istemedi.. şuan eşim ailesi ile konuşmuyor saçları dökülüyor sıkıntıdan. Ben böyle olacağını bilerek mahvettim onun hayatını boşanmak istedim ama kopamıyor benden sen gidersen ölürüm diyor ve iki kez intahar etti sokağa çıkamaz oldu ama bunların benim geçmişim yüzünden olduğunu anlayamıyor. Yara bere içinde kaldı heryeri .Ben hergun intahar etmek istiyorum sonra aklıma eşim geliyor .çocuğumuz da olmuyor zaten benim gibi biri bu denli güzel birseyi haketmiyor demi.kendimi kurtaramadım ama eşimi benden kurtarmam gerek gitmeye ne zaman karar versem beni daha çok sevdiğini hissediyorum . Şu dünyada sanki ikimiz kaldık ve herkes bize düşman dayanamıyorum oruç biter bitmez galiba ya gideceğim yada bu defa kesin bir şekilde intahar edeceğim.esim bir kaç defa ne olduğunu sordu ama anlatamadım .ailesi toplandı boşanacaksınız dedi .boşanmadı
Biliyorum çok uzun oldu ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki .inanmayanlara=bana bir kişi inansaydı şuan çok mutlu bir insandim
Çok ciddi söylüyorum eşinle birlikte başka bir şehre gidin. Ama kısmet söylemeyin nereye gittiğinizi. Zaten anlaşılan ikinizin aileleri de bunu haketmiyor.Telefonuma gelen msj devamını yazayım istediğimizi yaparsın yada ailene elimizdeki resimleri videoları atarız. Bunlar kanıtlı belgeli poliste var ama kimse umursamadı evime giriliyor diye polis cagirdim bana denen birşey çıkmaz bizi yormayın.. siz artık elinizi vicdanınıza koyun ben kendim için ne yapabilirim daha
Hayatım fotoğraf ya da video falan mı var yüzümü değiştirmek istiyorum diyorsun? Bunun kanıtı varsa mesaj falan elinde şantaj yapıldığına dair çok çok daha büyük bir suç neden sen işin devamını getirip yardim almıyorsun korkuyor musun? Şantajlara boyun mu eğdin? Ne olursa olsun bu organize suça giriyor, tehdit var, şantaj da var anladığım kadarıyla ve tecavüz de var! Ve sen intiharı düşünüyorsun çünkü kendi başına düşünüp işin içinden çıkmaya çalışıyorsun. Yardim al tekrar tekrar söylüyorum destek al.Çok araştırdım çok baktım en sen 6 aydır şönim araştırıyorum her dk yüzümden nefret ediyorum beni bu dertten kurtaracak hic kimse yok düşünüyorum daha önce açtığım dava sırf karşılaşmamak için mahkemeye girmicem diye ifade verdim sonuç sıfır elini kolunu sallıyor geziyorlar dışarda ölürsem birileri bu öyle biri değil ona kötülük yaptı lar desin sadece
Bn de bunu düşündüm okurken ya. Yok dedim merve kendine gel çok Müge anlı izliysn bu ara ondandır dedim ama siz de aynısınu yazmışsınız.Umarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığı