Çıkmazdayım artık

Yazık günah değil mi sana suçun olmadığı halde şu psikolojiyi yaşıyorsun? Sana kötülük yapan kanı bozuklar yüz değiştirme ameliyatı olsun utanıp, sen niye olasın?
Dik dur ve lütfen yardım al. Yardım alırsan “keşke daha önce alsaymışım da kendime eziyet etmeseymişim” diyeceksin
İstismar eden kimse şikayet et.

Esımde iki kere intihara kalkıştı dedin orda koptum ben valla bılemedım eğer doğruysa yazdıkların sızı kimsenin tanımadığı bı şehire yerleşin ana baba dahil herkesi geride bırakın ama inşallah fake sındır

Beni ne güzel anlamışsın tek anlayan sen oldun
Canım ne yazık ki üzülerek söylüyorum kadınsan ayağın takılmayacak, düşmen ve üzerinde tepinmek için her yolu deniyorlar.
Biz çok güçlüyüz bazen bunu geç fark ediyoruz sadece.
En benim diyen bile 2 kere tehditler alsa 3.gün kabusunda uyanır... bunun üzerine gitmek gerkiyor yani dünyanın öbür ucuna da gitsen kafan seninle gelecek tek çaresi var tek bir tane o da "ben değil onlar utanacak, korkacak" diyebilmek. Lütfen destek al. Stk lar avukatta, psikolojik danışmanda sağlıyor. Bir telefon uzağındalar.

Bence de destek al. Kendi değerini kıymetini bil lütfen.. sana bunlari yasatanlar emin ol bu dünyada olmasa da öbür dünya da da çok fena hesabını verecekler. Eşinle beraber destek alın ve geçmişe sünger çekip mutlu olmaya çalışın. Yetmez mi geçmişde yasadiklarin yüzünden suçun günahın olmadan kendini uzdugun. Mutlu olmayı hak ediyorsun

Kimse seni asagilamiyor burda niye asagilayalim, tam tersi destek olmak istiyor herkes. Atlatıp mutlu olmanı istiyor inan bana buraya yorum yazan herkes.

Ne yaşadın bilmiyorum ama çok zor ve üzücü olduğu kesin
Yinede tüm kötülüklere rağmen tüm üzüntülere rağmen eşin var
Seni çok seven biri var seninde sevdiğim o seni sevmese aşağılayıcı konuşsa üzer aglatirsa anlarım seni bu durumunu ama o seni seviyor değer veriyor onun için hayata sıkı sıkı tutunmalisin
Çocuğunuz olur daha dur 1 yıl nedir ki Allah'a tüm kalbin ile dua et herşey düzelir

Tek anlamadığım nasıl her gittiğin yerde herkes öğreniyor durumu
Bunu insanlara anlatan kim
Tüm mahalle veya şehire anlatamaz ki nasıl herkes öğreniyor bunu anlamadım

Yaşadıklarını anlatıp şikayetçi olsan. Gerekirse başka şehre taşının bir süre iletişimi kesin herkesle. Ailen aile değilmiş malesef.
Şunu bil ki sen kirli falan değilsin. Sana bunu yapanlar kirli. Kim ne derse desin. Dik dur başını asla eğme asla. Kendine değer ver. Mutlaka destek al. Kadın derneklerinden yardım istesen en azından psikolojik ve şikayet etmek konusunda. Ezilme. Utanma. Allaha sığın. Büyük bir imtihanın var. Güzel günler senin olsun inşallah.

Onu kimse aşağılamamış. Psilojik destek alın diye yorum yapılmış o yoruma cevap olarak yazmış bunu.

Bu durumu nasıl herkes bilebiliyor onu anlamadım.
Eşin seni yalnız bırakmıyor sana destek oluyor sakın sen de onu bırakma.
Farklı bir şehire yerleşseniz. Sizi kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir hayat güzel olmaz mı?

Umarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığı

Çok araştırdım çok baktım en sen 6 aydır şönim araştırıyorum her dk yüzümden nefret ediyorum beni bu dertten kurtaracak hic kimse yok düşünüyorum daha önce açtığım dava sırf karşılaşmamak için mahkemeye girmicem diye ifade verdim sonuç sıfır elini kolunu sallıyor geziyorlar dışarda ölürsem birileri bu öyle biri değil ona kötülük yaptı lar desin sadece

Telefonuma gelen msj devamını yazayım istediğimizi yaparsın yada ailene elimizdeki resimleri videoları atarız. Bunlar kanıtlı belgeli poliste var ama kimse umursamadı evime giriliyor diye polis cagirdim bana denen birşey çıkmaz bizi yormayın.. siz artık elinizi vicdanınıza koyun ben kendim için ne yapabilirim daha

Yahu sen ne diysn Allasen? Sen ne diysn? Aslan gibi kocan var arkanda. Sen ne intiharından söz ediysn bitanem? Tut kocanın elini alın gidin başınızı. Tecavüze uğramışsın belli. ALLAH KİMSENİN YANINA BIRAKMAYACAK. bunu da bil. Sen beni ağlattın, geçmişimi getrsn gözümn önüne. Sen beni ağlattn ama Allah senin yüzünü güldürsün

İçinizi dökmek bazen birisi beni anladı sonunda demek iyi gelir insana. Yaşadığınız şeyleri az çok tahmin ediyorum lakin sizi iyi veya kötü seven bir adam var. Ailesi boşanacaksınız demesine rağmen yanında duran bir adam. Eşiniz ne iş yapıyor ? Farklı bir şehir, semte gitme ihtimaliniz varsa herşeyi arkanızda bırakıp gidin. Ve intihar gibi şeyleri düşünüp yormayın. Sabır diliyorum size.

Arkadaşım Rabbim insana dert verir ama dermanini da verir. Çok zor şeyler yaşamışsın kimsen arkanda durmamış ama bak eşin var. Senin yaninda sımsıkı saril ona. Eli düşünerek eşini mutsuz etme. Ve mutlaka yardım al canım. Bak herkes gidiyor böyle şeyler yaşamayanlar bile. Sen çok derin yara almışsın bunun iyileşmesi gerek. Bak senin de ileride çocuğun olur. Güçlü bir anne olmak için bunlar şart. Eşine yoldaş omurdas olman için şart.

Sizi kimsenin tanımayacağı başka bir şehre gitseniz ailelerden habersiz arkanızda her şeyi bırakıp... Ayrıca lütfen bu konuda daha fazla susma kim ne yaptıysa çeksin cezasını ortalıkta gezmesin... Sana kötülük eden başkasına da neler yapar.. Senin için dua edecem Rabbim şu mübarek Ramazan ayında senin içini ferahlatsin.. Rabbim sana kötülük edenlerin yanına bırakmasın insallah..

Çok ciddi söylüyorum eşinle birlikte başka bir şehre gidin. Ama kısmet söylemeyin nereye gittiğinizi. Zaten anlaşılan ikinizin aileleri de bunu haketmiyor.
Seni seven ve sana sahip çıkan bir eşin var. İntihar fikrini kafandam at. Kendine de eşine de bu kötülüğü yapma

Hayatım fotoğraf ya da video falan mı var yüzümü değiştirmek istiyorum diyorsun? Bunun kanıtı varsa mesaj falan elinde şantaj yapıldığına dair çok çok daha büyük bir suç neden sen işin devamını getirip yardim almıyorsun korkuyor musun? Şantajlara boyun mu eğdin? Ne olursa olsun bu organize suça giriyor, tehdit var, şantaj da var anladığım kadarıyla ve tecavüz de var! Ve sen intiharı düşünüyorsun çünkü kendi başına düşünüp işin içinden çıkmaya çalışıyorsun. Yardim al tekrar tekrar söylüyorum destek al.

Umarım yanılıyorumdur ama benim anladığım; ailesinden çok yakın(!) birinin istismarına uğradığı
Bn de bunu düşündüm okurken ya. Yok dedim merve kendine gel çok Müge anlı izliysn bu ara ondandır dedim ama siz de aynısınu yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…