çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

eliniz de aldatma delilleri var ise sakın silmeyin yok etmeyin...
karşı taraftan da tazminat alabilecekken bu şansınızı kaybetmeyin...
belli ki döneceksiniz hakkınızda hayırlısı olsun ama eliniz de ki delilleri ne olursa olsun yok etmeyin, yok edilmesine izin vermeyin

kadın tefecimi ne işi konuşuyormuşki. inanmadım ben

Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,

iş görüşmeleride görmeyeli değişmiş

nasıl çıkmaz. adam yusuf yusuf olmuş korkudan. ama siz yine kandırılmışsınız oda ayrı

sakın inanma seni kandırmıs amacı belli kadına ve kendisine maddi ve manevi dava acmaman için bence kadını ara ve ağzına geleni say haketmişler artık adam direk duygu sömürüsü ve kaybetcek bişeyim yok sen bilirsinle psikolojini etkilemiş inanmaaaaaa

Bu kadar yalan dolan ...Kocan seni inandırarak elindeki delilleri yok etmesin sakın...Hem kocana hemde kadına aç dava...

Kendisini affetmeni ve aldatma nedeniyle tazminattan kurtulmayı amaçlıyor olabilir. Atıyorum tekrar 1 sene önce beni aldatmıştı ama affettim , olmuyor yürümüyor dendiğinde kusurluluk yüklemiyor o aldatma mevzusu. İlk neden bu olabilir.
Borcu olduğu için kalacak yere para yetiştirmekle uğraşmamak için sana yalan söylemiş olabilir.
Kadına tazminat davası açmanı, kadının hayatını olumsuz etkilemeni önlemek için yalan söylemiştir belki.
Çevresi, iş arkadaşları öğrenirse düşeceği durumdan korkmuş olabilir.
Yoksa aşkım diye gelen bir mesajın açıklaması sadece aldatmadır. Üstüne ben zaten senden ayrılacaktım, sevmiyordum sen anlamadın dendiyse ortada kabak gibi aldatılmışlık oluyor.
Aldatıldığınızı kabul edip hayatınıza bu yönde devam edeceksin etmelisiniz. İsterseniz affedin kime ne. Acaba yaptı mı, doğru mu söylüyor diye boşa ümitlenmeyin derim.

Sizi aldatan ve inkar eden sonra sıkışınca ben seni sevmiyordum diyebilen bir adam bu saatten sonra kapınızda yatsa , yalvarsa, yakarsa ne yazar.
Yerinizde olsam aldatma ile ilgili kanıtları toplar, mahkemede elinden alabileceğim neyi varsa alırdım. En iyi dersi böyle verirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle yalandan yemınler etmeyı alıskanlık edınmıs bır serefsızle aynı evde bıle yasamana gerek yok..Senın yapacagın cok basıt,kilidi değiştir ve kapıyı acma..Gelsın ve eve gıremesın..Önce o detayları da saklamayı ıhmal etme,kanıtları topla koy kapıya..Barodan bedava avukat talebınde bulunabılırsın ,sonra kanıtlarınla maddı-manevı tazmınat davası ve nafaka ıcın dava ac..Gerısını o dusunsun kazanan sen olursun...

Cocugun var nafaka alırsın, aayrıca yaptıklarını ispat edersen tazminat da alırsın..
Senin amacin düzelir umuduyla beklemek ise, it gibi surundurme planlarından vazgeç.. Millete anlatmaktan da..
Ama duzelmeyecegine inaniyorsan, kendini ömrünü orda yaşayarak heba etme.. Bu pişman etme planları yalnızca sana zarar verir , kafani yordugunla, uzuntunle kalırsın..

Böyle adam yanınızda olsa ne olacak Allah aşkına bırakın, çabalamayın.

Esinizle beraber cevrenizide degistirin.size dogruyu soylemiyorlar

Kızlar,eşim dün yine 1 saat geç geldi bana söz vermesine rağmen artık zamanında gelip gideceğim dışarı falan çıkmayacağım demişti.dün yemeğe bekledim gelmeyince aradım,hani erken gelecektin dedim işlerim var biraz gelicem şimdi dedi..
Eve geldi yemek yerken artık hep beni takipmi edicen hiç dışarı çıkamıycakmıyım dedi,çıkarsın tabii dedim fakat sen her çıktığında o kadınla görüşütüğün için bir muddet çıkmassan iyi olur dedim..
yada telefon detaylarını göster bir süre dedim.
Ben okul dönüşü sahile gitmek istiyorum hemen eve gelmek istemiyorum demeye başladı git dedim ama arada benide götür dedim.bana demezmi seninle muhabbetmi edilir,sen iste ben muhabbette edrim sana 10 adımda ben gelirim yeterki sen iste dedim.
Sana bir fıkra anlatyım dedi,fıkra şu kızlar,varın siz yorumlayın,
Adamın biri kaynansının ismini bilmiyormuş,sormuşlar niye bilmiyorsun? diye adam geçinmeye niyetim yokki zaten sevmiyorum kaynanmı ismini bilsem ne olur bilmesem ne olur dedi..
Ben ne demek istiyorsun sen şimdi?dedim,hiiç öylesine fıkra anlattım sana dedi..
Ve bana geçmişte ettiğimiz kavgalardan bahsetmeye başladı işte sen şöyle yaptın böyle yaptın sürekli suçlamalar yaptı,sonra işte bu toz ne bütün gün evde boş boş oturuyosun falan filanlar.
Bana gelenler geldi bir çığlık attım yeter artık dedim pılını pırtını topla ve git bu evden dedim en yakın zamandada her ikinizede dava açacaığım dedim.sen dedim kesin o kadınla konuştuın bugün yine ondan böyle u dönüşü yaptın dün böyle değildin dedim.
yok konuşmadım valla billa dedi.ozaman ac fatura detayına bakıcam dedim yoksa git birdaha gelme dedim.gösteremem ben çocuk değilm dedi.
ve sonuç sabah evden çıkarken gelme bu eve birdaha dedim benimle geçinmeye niyetin yok madem dedim,işte ben öyle demek istemedim falan filanlar mahcup mahcup bakmalar,neoldu dedim özgüvenin gitmiş git kadınla konuşta özgüvenin yerine gelsin dedim..anlayacağınız bu evlilik bitti artık....

Aç canım davanı her iki tarafa da maddi manevi.. Allah yardımcın olsun.Değmez insanlar

Herşey ortadaydı ama siz ona inanmış olmayı,olanı yok saymayı tercih ettiniz.
barıştınız.
yine barışırsınız. sorun yok

Son düzenleme:
Her affetmenizde daha da uzecek seyler duyuyorsunuz inanin şoktayim tamam kolay degil bi yuvayi dagitmakta artik bu kadar sozden sonra duzelir diye beklerseniz sizi hic anlamayacagim

cnm her iki tarafada tazminat davası açabilirsin ve tel. görüşmelerini mahkemeye söylersin onlar araştırıp bulur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…