canım o mahcup falan degil borcları oldugu icin seni kullanıyo. ev benim falan diyosun oda borc icin gitmiyosa ne olursa olsun o evden gidene kadar sen git baska bi yere. aynı yerde bulunma. seni sevmeyen biri neden özlesin neden pisman olsun. evinden kov dava ac hala daha seni kandıran aldatan birini borcları var diye evde tutuyosan sen kabul etmişsin demektireşimin kartı var bende parada bırakıyor ama evede çok mahcup bakıyor size bakacağım diyor ayrılmayalım diyor,bende bu şekilde it gibi eve gelip gitmeyi kabul ediyosan gel git istemiyosan çık git dedim bu ev benim ve bana bakacaksın dedim onun gitmesini bekliyorum açıkcası ev eşyalar benim oda kabul ediyor ama gitmiyor çünkü borçları var gidemiyor.
mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?
Öğretmenlikle ne skakası var bu insanlıkla alakalışundan bi de ögretmen mi olur öğrencilere yazık
tam diyecektimki o terk etsin evi koyun kapının önüne yapmışsınız. geçmiş olsun oh kurtulmuşsunuz. bundan sonrası çok iyi olsun inşallah sizin içinde oğlunuz içinde. nafakada alırsınız belki bir işte bakarsınız kendinize uygun.. oğlunuzla huzurla yaşarsınız inşallah.arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim.Dun bir mesaj attim ona okuldayken bir daha bu eve gelme ben seni istemiyorum,tahammul edemiyorum sana esyalarini kapinin onune koyacagim al git ve bir dahada ne oglunu ne beni goremeyecksin dedim.tamam dedi korktu bayagi dunden beri gelmedi,mesaj atti sadece gece yatmaya geleyim yuzumu gormezsinz dedi.kabul etmedim.simdi otelde kaliyor.bizede bakacakmis maddi ihtiyaclarimizi kiramizi odeyecekmis.dedim git davayida ac ne gerekiyorsa yapacagum mahkemede dedim.Durum bu..
Cnm bana dedigi mahkemede sakin delilleri gosterme,ben sana bakacagim anlasmali bosanalim diyor.Bende asla kabul etmeyecegimi soyledim.son durumunu okudum sakın geri adım atma ailene haber ver
boşanma davasına da süre ver bir ay içinde aç falan diye
ne yap et adamın yanında iki sene bekleme
atanması borcunu falan sen düşünme defolsun gitsin aldatmadan önce düşünseydi bunları