çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

canım o mahcup falan degil borcları oldugu icin seni kullanıyo. ev benim falan diyosun oda borc icin gitmiyosa ne olursa olsun o evden gidene kadar sen git baska bi yere. aynı yerde bulunma. seni sevmeyen biri neden özlesin neden pisman olsun. evinden kov dava ac hala daha seni kandıran aldatan birini borcları var diye evde tutuyosan sen kabul etmişsin demektir

Neden hala ayni evdesiniz orasini anlamadim.Bosanmak veya aldatilmayi affedip evlilige devam etmek sizin bileceginiz birsey.Ama sizi uzun zamandir sevmedigini soyleyen bi adamdan yalvarmasini beklemek mantiksiz geldi acikcasi.

Borcunu harcinida dusunmeyin aldatirken o sizi ve cocugunuzu dusundu mu? Ev sizinse atin disari gitsin nereye gidecekse.

2 seneye kadar böyle yaşayalım atanayım diyen adamdan pişmanlıkmı bekliyorsunuz!! Gençliğine yazık, daha ağır şeyler yazıp sizi kırmak istemiyorum ancak, o çocuğun annesine bu durumu yakıştıramıyorum, sizde yakıştırmayın!! çocuğunuz için!!! Umarım açık olabilmişimdir...

Oncelikle esinize birhayli kizgon duruma da uzgunum gercrkten, essekligin adini secgi ask koymuslar ya agzina oslak odunla vurasim gelio su esinin beraber oldigu kadin tiplerinin yukarda arkadaslar hakli simdi bi soktasiniz bence yzdiklarinizdan anladigim duygular ve tepkiler tutarsiz gorunuyor cok normal anlayabiliyorum lakin , arkadaslar hakli siz biraz tasin altina eliniiz sokup calissaniz inanin herseyiniz once ruh haliniz imajiniz sayginliginİz evladinizin gozundeki mertebenz hepsi yukselecektir basta zor gelse de, o sizin bu durmunuzu kullaniyir belli dogrsu ben yaptim ustelk 2 yasinda oglum vardi ha bizdeki siddetli gecimsizlikti aldatma degl ama anladi ki sandigindan daha gucluyum simdi toparladi ve hic ummadigim kadar ben simdi diyorum ki bende is varmis ya bosuna hirpalanmisim onca yil

Senin gururun on paralık olduktan sonra onun yalvarması neye yarar. Atanmakmış birde onumu düşüncen, vur tekmeyi gitsin, nafakanızı ödesin, ne derdi varsa görsün.

Ee adam kurnaz sen dava acarsan mahkeme nafaka o bu aldattiguni ispatlarsan maddi manevi tazminat sanirim bunlardan bekletiyo ayni evde rahat rahat aldatmaya devam ediyo pess kendimi dusunemiyorum oyle bi durumda allah sabir versin arkadasim.

Kadinlik gururu diyosunuzda arkadaslar hanginiz kendine yedirebilirdi boyle bi durumu hanginiz hirs yapip bunlari dusunmezdiniz kadincagiz kocasida yasasin bi aci istiyo gificek yeride yokmus iyi tamam gururda ortadada bi cocuk var he kendim kalirmiydim kalmazdim ama herkez farkli cocugun gunahi ne sokaktami yatsinlar gavura kizip orucmu bozsun kendi gitsin evden yolla bence maddi manevide tazminat ac nafakayida baglat evin umarim kira degildir gecinirsn bi sekilde arkdsm ama evinde kiraysa ne yalan soylym durum biraz zor iste bu yuzden HER KADIN KENDI AYAKLARI USTUNDE DURMALI boyle kocalara gebe kalmamak icin.

Ev zaten seninmis hala sen adamin borcunumu dusunuyosun pess yanii diycek biseyim yok.bugun pisman olup evine baglansa yarin yine yapicak alismis kudurmistan beter derler.bu saaten sonra sana donse ne olucak.KULLENMIS BIR ATES YENIDEN YANARMI.iyi gclr rabbim yar ve yardimcin olsun

arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim.Dun bir mesaj attim ona okuldayken bir daha bu eve gelme ben seni istemiyorum,tahammul edemiyorum sana esyalarini kapinin onune koyacagim al git ve bir dahada ne oglunu ne beni goremeyecksin dedim.tamam dedi korktu bayagi dunden beri gelmedi,mesaj atti sadece gece yatmaya geleyim yuzumu gormezsinz dedi.kabul etmedim.simdi otelde kaliyor.bizede bakacakmis maddi ihtiyaclarimizi kiramizi odeyecekmis.dedim git davayida ac ne gerekiyorsa yapacagum mahkemede dedim.Durum bu..

Bosanip mahkemede alabildiğiniz kadar nafaka alicaksiniz cocugunuda haftada VIR anca görür.parasi yetmezse kendine çocuğu da goremicek e ayrilinca da o kadinda esinizi biraktiginda kendiliğinden bunalimlara girer zaten .iki sene niye sabredip onla ayni evde ayri gibi yasican belki karsna çok daha iyi biri cikicak niye hayatından calmasina izin veriyosun.bütün bu yaptiklarini mahkemede ispatlamaya calis ve AC davani.

tam diyecektimki o terk etsin evi koyun kapının önüne yapmışsınız. geçmiş olsun oh kurtulmuşsunuz. bundan sonrası çok iyi olsun inşallah sizin içinde oğlunuz içinde. nafakada alırsınız belki bir işte bakarsınız kendinize uygun.. oğlunuzla huzurla yaşarsınız inşallah.

son durumunu okudum sakın geri adım atma ailene haber ver
boşanma davasına da süre ver bir ay içinde aç falan diye
ne yap et adamın yanında iki sene bekleme

atanması borcunu falan sen düşünme defolsun gitsin aldatmadan önce düşünseydi bunları

Cnm bana dedigi mahkemede sakin delilleri gosterme,ben sana bakacagim anlasmali bosanalim diyor.Bende asla kabul etmeyecegimi soyledim.

Anlaşmalı boşanalım demesinin sebebi belli. Tazminat davanızdan korkuyor. Maddi ve manevi tazminat davası açın. Kiranızı ödeyecekmişmiş. Isterse ödemesin o size 750 tl, çocuğunuza da nafaka 750 tl toplam 1500 tl zaten vermek zorunda. Kiranizi öderim diyerek tazminattan kurtulmaya çalışıyor. Ödemesin. Sizde girin bi işe, kendi ayaklarınız üzerinde durun. Yeni insanlarla tanışın farklı ortamlara girin. Ve en önemlisi çocuğunuzun psikolojisi ve sorunlarıyla bizzat ilgilenin. O da otellerde sürünsün. Zaten öğretmen maaşı 2500 lira ona da size verdiği için 1000 kalıyor. Artık ek iş mi yapar borç mu öder karıya kıza mı yedirir bilemeyiz. Ama siz keyfinize bakın ve derin bir oh çekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…