- 18 Mart 2020
- 49
- 112
- 8
- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Çoğunluk erkek yada ergen oluyor yada ailevi sorunları olan kendini başka biri gibi gösterme arzusu olanlardan oluşuyorNiye fake oluyorlar ki amaç nedir valla bilmediğimden ve saçma geldiğinden soruyom niye ysparlarki
Haklısınız evet ama ben insanlara karşı biraz daha empati yapılması gerektiğinin taraftarıyım. Onun yerinde biz de olabilirdik. Bence konu sahibinde psikolojik bir takıntı olmuş.Ben kendi adıma kinamadigimi söyleyebilirim çünkü hayat çok tuhaf ama konu sahibinin tutarsızligi insanı delirtiyor
Hepsini içeren seçenek nerde onu istiyor çünküNe yapmanız gerektiğine gelince. Oturup düşünün bir karar verin. Evliyken eski sevgilinize mesaj atmayı düşünebiliyorsanız eşinizle aranızda bir şey kalmadığını düşünürüm. Ya eşinizden boşanıp eski sevgilinize geri dönün ya da onunla irtibatı tamamen kesin.
Gerçekten kafam çok karışık neden sizleO zaman bu tutarsızlık niye?
Size fake olmadığımı nasıl inandırayım siz nasıl görmek isterseniz öyle olsun madem fake görüyorsunuz yazmayın c evap gülün geçinNiye fake oluyorlar ki amaç nedir valla bilmediğimden ve saçma geldiğinden soruyom niye ysparlarki
Değişik aklıma grlmez ne diyim Allah akıl fikir versinÇoğunluk erkek yada ergen oluyor yada ailevi sorunları olan kendini başka biri gibi gösterme arzusu olanlardan oluşuyor
Bu olmaz işte.Hepsini içeren seçenek nerde onu istiyor çünkü
Sen gidip uyusanaHepsini içeren seçenek nerde onu istiyor çünkü
Gerçekten fake değilim insanlarlada kafa bulmuyorum
Yoo uyumicamSen gidip uyusana
Ya sabır diyorumAnla artık o kadar tutarsizsin ki söylediklerinden ancak o sonuç çıkıyor
Ya da bu yaşadıklarının hepsi gerçek ama kocan fake
Hay Allah razı olsun hiç güleceğim yoktu kahkaha attım yorumu okuyuncaAnla artık o kadar tutarsizsin ki söylediklerinden ancak o sonuç çıkıyor
Ya da bu yaşadıklarının hepsi gerçek ama kocan fake
Cocugun için kendini durduracaksin tedavi felan araştır ne diyim seni mutlu eden sorunun olmayan bı adama yapma bunu evliliğini yikarsin yazık olurGerçekten kafam çok karışık neden sizle
Size fake olmadığımı nasıl inandırayım siz nasıl görmek isterseniz öyle olsun madem fake görüyorsunuz yazmayın c evap gülün geçin
Ya sabır diyorum
İyi eğlenceler sanaArkadaslar ben kendi adıma kınıyorum empati mecburiyetim yok kimseyle.
Evlı olup eskı sevgılısıyle mesajlasan herkesi kınıyorum.
+1Ya sabır diyorum
Eglenmıyorum aksine kınıyorum.İyi eğlenceler sana
Ins seninde başına gelir shshshEglenmıyorum aksine kınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?