- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.978
- 598
- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Içten içe kapanmasin istiyormune ablayı yada diğer yönetici leri etiketlemedi ki nasıl kapanacak?
Konuda mune ablayı etiketledigini göremedim de o yüzden yazdımEtiketledim cnm
Sen bildiğin konuda cevap ver
yani açma ,eşinin yerine kendini koy ,atlatıldı sanıyor ,takıntı olmus bence sende ,kafanda bitirmek icin bence bahsetme ne burada ne baska şekilde zamanla unutacaksın ,cok önemli bi sırmış gibi sakla herkesten en yakin arkadaşından hatta kendinden bile zamanla nasirlasir gider ama hic bir sekilde dusunme hemen dikkatini başka bir şeye ver yoksa dahada büyür ,insanın kafasında büyümesin yeter ki bsy önünü alamazsınEşime bu durumu anlattım sağ olsun yardımcı oldu atlattık dedik ama tekrar başladı tekrardan ona bu konuyu açmak istemedim sizlerden fikir almak istedim
Bana özelden fake değilim yazdı bende yorumlardan rahatsızsin madem konuyu kapattır yazdımİnsanların yardimina cevap nasıl veriliyor bilmiyorum
Bu cumlede ne anlatılmak isteniyor onu da
Girme kabusum olursun
Haydaaaa mafia abi kabus olmuyor ama ben oluyorumGirme kabusum olursun
Bunu benimle paylaşabilrdiniz orası ile değilBana özelden fake değilim yazdı bende yorumlardan rahatsızsin madem konuyu kapattır yazdım
Oda bilmiyorum yazdı mune ablayı ben etiketleyip kapattırayim yazdim bir an gaza gelip ama düşününce konu benim değil neden kapatılmasını talep edeyim ki dedim ve buraya yazdım konu sahibi konu kapattırmayi bilmiyor biri kapatırsın hayrına diye
Yani taş bana geldi
Özür dilerimBunu benimle paylaşabilrdiniz orası ile değil
konunuza yazdım başka kimseyle paylaşmadım yaniBunu benimle paylaşabilrdiniz orası ile değil
Fake değil ama siz myle görüyorsanız yapacak bir durum söz konusu değilkonu fake miymiş bende baya bi yazdım ya
Herşey için sağolun teşekkür ederimkonunuza yazdım başka kimseyle paylaşmadım yani
Bir yere gitmez uyu sen en geç sabah konu kapanmış olurÇok uykum var ama konu nereye gidecek diye uyuyamıyorum
dur yahu yorumlara gore dedim sende baya bi savunmuşsun kendini bana da başladın oyle diyorsan öyledir o zaman o yazdığım uzun mesajı dikkate al ,yazik şimdiki evliliğin ne güzel esin anlayışlı ,iyi biri de mutluyum da diyorsunxsenin yerinde olmak isteyen bi sürü insan var lütfen dediklerimi dusun o zamanFake değil ama siz myle görüyorsanız yapacak bir durum söz konusu değil
Sağol kuzum düşünücem diğer arkadaşların söyledikleri ile birliktedur yahu yorumlara gore dedim sende baya bi savunmuşsun kendini bana da başladın oyle diyorsan öyledir o zaman o yazdığım uzun mesajı dikkate al ,yazik şimdiki evliliğin ne güzel esin anlayışlı ,iyi biri de mutluyum da diyorsunxsenin yerinde olmak isteyen bi sürü insan var lütfen dediklerimi dusun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?