Çıkmazda kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim

Geçim sıkıntımız yok cnm anlatamıyorum her halde bu hattaya tekrar düşmek istemiyorum bunun için bir yol istedim
Neyse size iyi geceler gerçekten kalbim sıkıştı siz tam olarak ne istiyorsunuz anlayamadım
Eşiniz iyi biri seviyorsunuz çocuğunuzda var maddi olarak da iyi durumdasınız
Ama eski sevgiliyle görüşmekte istiyorsunuz
İnstagram hesabını kapatip hattını değiştirip kendinizi izole edebilirsiniz

Teşekkür ederim

Muhtemelen o uzun süreli ilişkide çok fazla hayaller kurdunuz, e tabi başkasıyla evlenince hiç biri gerçek olmadı, başkasıyla yaşamış oldunuz onunla kurduğunuz hayalleri. Sanırım sizdeki sadece merak, ilgi. Acaba onla olsaydı Neler olurdu, nasıl olurdu vs. Boş kaldıkça bunlar aklınıza geliyor olabilir.
Psikolojik destek almayı deneyin bu süreçte de Allah’a sığının bol bol dua edin bu vesveselerden nefsinizin oyunlarından uzak kalabilmek için. Anladığım kadarıyla çok iyi anlayışlı sabırlı bir eşiniz var kıymetını bilin.

ya ne mafyasıııı yerler o mafyayı :d Türkiye’de mafya mı kalmış? Sedat Paker bile bıcımmm bıcımmm kaçtı, bunlar da dizilerden özenti mafyacılık oynuyorlar. Muhtemelen hırsız falandır kendine mafya diyordur bu da öyle sanıyordur çok şükür şu devrin en sevdiğim yanı mafyaların Türkiye’de bitmiş olması. Bence bu hanımın canı sıkılmış fake konu açmış. Bakın, dikkat edin bir dediği diğerini tutmuyor bir eşimin haberi vardı diyor, bir mesaj atıyorum diyor bi artık yapmıyorum yapmamak için sordum diyor sallıyor da sallıyor. Kendinizi yorup yorum yazmayın. Eğlenmek istiyorsanız siz de onun gibi onun hakettiği dilden konuşun

Teşekür ederim

Kuzum fake değilim iyi bak

Büyük ihtimal ya psikoloji iyi değil yada kafa buluyor

Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Konu sahibi hanımefendi yazıldığı gibi kötü biri olsaydı emin olun buraya konu açıp bundan nasıl kurtulabileceğini sormazdı aksine eski sevgilisi ile konuşmaya devam ederdi.
Hanımlar kimin yarın ne olacağını bilmiyoruz. Kınamayın.

Bu forumda yıllarca kalıp fake olduğu sonradan anlaşılan üyeler oldu bence fake olabilirsin yada burada kafa buluyorsun insanlarla
Niye fake oluyorlar ki amaç nedir valla bilmediğimden ve saçma geldiğinden soruyom niye ysparlarki

Ben kendi adıma kinamadigimi söyleyebilirim çünkü hayat çok tuhaf ama konu sahibinin tutarsızligi insanı delirtiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…