- 5 Şubat 2020
- 105
- 73
- 13
- 37
- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Teşekkür ederimEşiniz kendi halinde bir adam, eski sevgiliniz ise tam tersi karakterdeydi muhtemelen..
Hızlı bir kararla evlenmissiniz, eşinize aşık değilsiniz.
Üzerine biraz da rahat batması eklenince mesaj yazmadan! duramaz hale gelmişsiniz.
Biraz empati yapın yahu eşinize bu durumu anlattığınıza ve beraber çözüm aradığınızda göre iyi niyetli bir adam kendisi, iyi niyet bazı insanlara yaramıyor orası ayrı tabi.
Takıntı yaptım diyorsanız, psikojik yardım alin, buradan nasıl bir sonuç almayı bekliyorsunuz bu konu için?
Neyse size iyi geceler gerçekten kalbim sıkıştı siz tam olarak ne istiyorsunuz anlayamadımGeçim sıkıntımız yok cnm anlatamıyorum her halde bu hattaya tekrar düşmek istemiyorum bunun için bir yol istedim
Teşekkür ederimNeyse size iyi geceler gerçekten kalbim sıkıştı siz tam olarak ne istiyorsunuz anlayamadım
Eşiniz iyi biri seviyorsunuz çocuğunuzda var maddi olarak da iyi durumdasınız
Ama eski sevgiliyle görüşmekte istiyorsunuz
İnstagram hesabını kapatip hattını değiştirip kendinizi izole edebilirsiniz
Aynen cnm onun konusuaaa bu konu cadıkız nickli kişinin konusu değil mi
Muhtemelen o uzun süreli ilişkide çok fazla hayaller kurdunuz, e tabi başkasıyla evlenince hiç biri gerçek olmadı, başkasıyla yaşamış oldunuz onunla kurduğunuz hayalleri. Sanırım sizdeki sadece merak, ilgi. Acaba onla olsaydı Neler olurdu, nasıl olurdu vs. Boş kaldıkça bunlar aklınıza geliyor olabilir.Herkese hayırlı akşamlar kızlar var 6 yılık bir ilişkim vardı onu çok seviyordum oda beni ama nasip olmadı o kişiyle evlenmedim şimdi 3 yıllık evliyim bir oğlum var eşimle de gayet mutluyuz huzurumuz var elhamdülillah lakin şeytan bırakmıyor sürekli eski sevgilime sosyal hesaplardan mesaj atma yada onu arama istediğiyle dürtüyor çocu zaman kendimi tutup arayı yazmıyorum yazmafığum zamanlarda rüyamda o kişiyi iyi görmeyince kendimi tutamayıp yazıyorum oda cevap veriyor normal bir arkadaş gbi ama artık ben bu insana yazmak istemiyorum eşime ihanet etmek zoruma gidiyor uzak durmam için ne yapmalıyım bana yardımcı olun akıl verin
Bence sen gerçekten ne istediğini bilmiyorsun? Eski sevgilin gibi düşün eski kız arkadaşım evli çocuğu var ama bana yazıyor demek ki beni istiyor eşini aldatacak kadar da karaktersiz biraz gönül eylerim olur biter diye düşünüyor büyük ihtimal
ya ne mafyasıııı yerler o mafyayı :d Türkiye’de mafya mı kalmış? Sedat Paker bile bıcımmm bıcımmm kaçtı, bunlar da dizilerden özenti mafyacılık oynuyorlar. Muhtemelen hırsız falandır kendine mafya diyordur bu da öyle sanıyordurşeytan : beni karıştırmayın kendi yaptıklarınıza
6 yıl boyunca mafya olduğunu anlamadınız mı? 6. yıl mı haber verdi ben mafyayım evlenmiycem diye?6 yıl öyle devam ettiysen hayat boyu da ederdin.Eşinin yerinde olsam: eşimin aklı ,rüyaları, iletişim isteği eski sevgilisine olucak kendimi salak yerine koydurtmam, kullandırtmam boşanır beni gerçekten seven biriyle evlenirim.ya da hiç evlenenmem ama kendimi bu durumdan kurtarırım.
Teşekür ederimMuhtemelen o uzun süreli ilişkide çok fazla hayaller kurdunuz, e tabi başkasıyla evlenince hiç biri gerçek olmadı, başkasıyla yaşamış oldunuz onunla kurduğunuz hayalleri. Sanırım sizdeki sadece merak, ilgi. Acaba onla olsaydı Neler olurdu, nasıl olurdu vs. Boş kaldıkça bunlar aklınıza geliyor olabilir.
Psikolojik destek almayı deneyin bu süreçte de Allah’a sığının bol bol dua edin bu vesveselerden nefsinizin oyunlarından uzak kalabilmek için. Anladığım kadarıyla çok iyi anlayışlı sabırlı bir eşiniz var kıymetını bilin.
Kuzum fake değilim iyi bakya ne mafyasıııı yerler o mafyayı :d Türkiye’de mafya mı kalmış? Sedat Paker bile bıcımmm bıcımmm kaçtı, bunlar da dizilerden özenti mafyacılık oynuyorlar. Muhtemelen hırsız falandır kendine mafya diyordur bu da öyle sanıyordurçok şükür şu devrin en sevdiğim yanı mafyaların Türkiye’de bitmiş olması. Bence bu hanımın canı sıkılmış fake konu açmış. Bakın, dikkat edin bir dediği diğerini tutmuyor bir eşimin haberi vardı diyor, bir mesaj atıyorum diyor bi artık yapmıyorum yapmamak için sordum diyor sallıyor da sallıyor. Kendinizi yorup yorum yazmayın. Eğlenmek istiyorsanız siz de onun gibi onun hakettiği dilden konuşun
Büyük ihtimal ya psikoloji iyi değil yada kafa buluyorya ne mafyasıııı yerler o mafyayı :d Türkiye’de mafya mı kalmış? Sedat Paker bile bıcımmm bıcımmm kaçtı, bunlar da dizilerden özenti mafyacılık oynuyorlar. Muhtemelen hırsız falandır kendine mafya diyordur bu da öyle sanıyordurçok şükür şu devrin en sevdiğim yanı mafyaların Türkiye’de bitmiş olması. Bence bu hanımın canı sıkılmış fake konu açmış. Bakın, dikkat edin bir dediği diğerini tutmuyor bir eşimin haberi vardı diyor, bir mesaj atıyorum diyor bi artık yapmıyorum yapmamak için sordum diyor sallıyor da sallıyor. Kendinizi yorup yorum yazmayın. Eğlenmek istiyorsanız siz de onun gibi onun hakettiği dilden konuşun
Ben ıyı baktım fakesın?Kuzum fake değilim iyi bak
Bu forumda yıllarca kalıp fake olduğu sonradan anlaşılan üyeler oldu bence fake olabilirsin yada burada kafa buluyorsun insanlarlaKuzum fake değilim iyi bak
+1Ben ıyı baktım fakesın?
Gerçekten fake değilim insanlarlada kafa bulmuyorumBu forumda yıllarca kalıp fake olduğu sonradan anlaşılan üyeler oldu bence fake olabilirsin yada burada kafa buluyorsun insanlarla
O zaman bu tutarsızlık niye?Gerçekten fake değilim insanlarlada kafa bulmuyorum
Niye fake oluyorlar ki amaç nedir valla bilmediğimden ve saçma geldiğinden soruyom niye ysparlarkiBu forumda yıllarca kalıp fake olduğu sonradan anlaşılan üyeler oldu bence fake olabilirsin yada burada kafa buluyorsun insanlarla
Ben kendi adıma kinamadigimi söyleyebilirim çünkü hayat çok tuhaf ama konu sahibinin tutarsızligi insanı delirtiyorKimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. Konu sahibi hanımefendi yazıldığı gibi kötü biri olsaydı emin olun buraya konu açıp bundan nasıl kurtulabileceğini sormazdı aksine eski sevgilisi ile konuşmaya devam ederdi.
Hanımlar kimin yarın ne olacağını bilmiyoruz. Kınamayın.
Can sıkıntısıNiye fake oluyorlar ki amaç nedir valla bilmediğimden ve saçma geldiğinden soruyom niye ysparlarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?