- 5 Şubat 2020
- 105
- 73
- 13
- 37
- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Saplantın ona ulaşmadan geçmeyecek malesefBen o insana olan saplatınmdan uzak durmak istiyorum çözüm istedim hepsi bu
Işte tamamdir cok fazla lafa gerek yok bence sen daha fazla zıplamasan iyi olucak zira eğer ki kocan uykudan uyanırsa son mahkeme gözüküyor ki umarim uyanır çünkü eşini kalben zihnen ne türkü olursa olsun aldatana ve buna kılıf uydurama zerre acımam yok diyeceklerim bu kadarZıplayan sinirine söyle otursun cnm
Sorarsan büyük ihtimal kimse yerini dolduramadı seni unutamadım gibi şeyler duyacaksınBilmiyorum sormadım
kocasının üzerine kuma getirmek istiyo galibaGercekten sizi anlayamadım
Bence kafası karışık sadecekocasının üzerine kuma getirmek istiyo galiba
Bazi insanlar burda sadece hakaret etmek laf sokmak icin varlar galiba.yazdiginiz seyleri okuyunca sunu dusunuyor insan.burasi dertlesme platformu peki hata yapmayan herseyi yolunda giden insanlarmi burada biseyler soyleyip yazmalilar sonucta hakli yada haksiz olsun bi duruma dusmus ve burada paylasarak sizlerden fikir belki akil alarak kendi gozunden kacan bi durumu fark edip duzelticek ya da baska gozle gormeyi ogrenicek.bazi arkadslar burda her hata yapani direk bir tekmede ben atayim misali yerden yere vuruyor.boyle olnamali.bende yeri geliyor ters cvp veriyorum ama hassaiyetine gore durumun cvp veriyorum.boyle olmamali bu durum.simdi kendi fikrime gelince sizinki kafada bitmemis heyecani zirvede kalmis bir hikayeyi canlandirma arzusu bence.evlilik bazen tekduzelesebiliyo bazen hele cocuk olunca heyecani yok gibi fakat sunu dusunun bence kendini esinin yerine koyarak dusun ve hareket et herzaman.bu durum senin basina gelse nasil olurdu senin acindan die.o kisiye ulasim yollarinida kapamalisin ve icini rahatlaticaksa konustugun eks kisi adam gibi adam olsa bitmis gitmis bir kisiyle ustelik evlenmisse konusmazdi dahasi o evlenseydi emin ol seninle konusmayacak ve tum iletisim yollarini kapatacakti.erkekler hazirda kendinden gelen bir kadini kolay kolay reddetmez tabi adam gibi adam degilse.grurunu hice sayma kocanida kucuk dusurme bence.
[/QU
Allah razı olsun kuzum aynen bütün sözlerine katılıyorum kimse başına gelmeyecek gbi konuşuyor
Görürsem söylerimşeytan : beni karıştırmayın kendi yaptıklarınıza
6 yıl boyunca mafya olduğunu anlamadınız mı? 6. yıl mı haber verdi ben mafyayım evlenmiycem diye?6 yıl öyle devam ettiysen hayat boyu da ederdin.Eşinin yerinde olsam: eşimin aklı ,rüyaları, iletişim isteği eski sevgilisine olucak kendimi salak yerine koydurtmam, kullandırtmam boşanır beni gerçekten seven biriyle evlenirim.ya da hiç evlenenmem ama kendimi bu durumdan kurtarırım.
Eşi bence efendi kendi halinde bir adam işinde gücündeşeytan : beni karıştırmayın kendi yaptıklarınıza
6 yıl boyunca mafya olduğunu anlamadınız mı? 6. yıl mı haber verdi ben mafyayım evlenmiycem diye?6 yıl öyle devam ettiysen hayat boyu da ederdin.Eşinin yerinde olsam: eşimin aklı ,rüyaları, iletişim isteği eski sevgilisine olucak kendimi salak yerine koydurtmam, kullandırtmam boşanır beni gerçekten seven biriyle evlenirim.ya da hiç evlenenmem ama kendimi bu durumdan kurtarırım.
İnşallah cnmLütfen bu kadar iradesiz olmayın. 3 senelik evli bir annesiniz. Bakmayacağım diyceksiniz bakmıycaksınız, bir zamandan sonra unutursunuz alışkanlığı da zaten
valla dediğine göre eski sevgilisini eşine anlatmış da beraber aşmışlar da bu mevzuyu , şimdi yine aynı tas aynı hamam.hangi aklı fikri yerinde , Fatmagül'ün abisi tarzında bir adam değilse eğer ,gururlu türk erkeği buna "tamam karıcım hadi unutamadığın rüyalarına giren ulaşmak istediğin eski sevgilini beraber aşalım"der?Eşi bence efendi kendi halinde bir adam işinde gücünde
Geçim sıkıntısı yüzünden farkında değil büyük ihtimal kendi iyi olduğundan karısına konduramiyor olabilir
Konu sahibi de eski hareketli hayatı olan sevgiliye özlem duyuyor kocasının tam tersi karakterde olduğu için
Geçim sıkıntımız yok cnm anlatamıyorum her halde bu hattaya tekrar düşmek istemiyorum bunun için bir yol istedimEşi bence efendi kendi halinde bir adam işinde gücünde
Geçim sıkıntısı yüzünden farkında değil büyük ihtimal kendi iyi olduğundan karısına konduramiyor olabilir
Konu sahibi de eski hareketli hayatı olan sevgiliye özlem duyuyor kocasının tam tersi karakterde olduğu için
Hanimefendi karistirdiniz sanirim o kisi ben degilim .Lütfen bu kadar iradesiz olmayın. 3 senelik evli bir annesiniz. Bakmayacağım diyceksiniz bakmıycaksınız, bir zamandan sonra unutursunuz alışkanlığı da zaten
Kuzum boşnma meraklısıysan git kendin boşan ben aynı hataya düşmemek için çözüm yolu istedimvalla dediğine göre eski sevgilisini eşine anlatmış da beraber aşmışlar da bu mevzuyu , şimdi yine aynı tas aynı hamam.hangi aklı fikri yerinde , Fatmagül'ün abisi tarzında bir adam değilse eğer ,gururlu türk erkeği buna "tamam karıcım hadi unutamadığın rüyalarına giren ulaşmak istediğin eski sevgilini beraber aşalım"der?
adamın da bence kendi hayatı var zaten.o da kendi aşkını bulduğunda boşanma protokolüyle gelip hadi herkes kendi yoluna diycek.
Olabilir belki adam farkında ama çocuk büyüsün yada hata yapan bu olsun bende sorunsuz bosanayim diye düşünüyor olabilirvalla dediğine göre eski sevgilisini eşine anlatmış da beraber aşmışlar da bu mevzuyu , şimdi yine aynı tas aynı hamam.hangi aklı fikri yerinde , Fatmagül'ün abisi tarzında bir adam değilse eğer ,gururlu türk erkeği buna "tamam karıcım hadi unutamadığın rüyalarına giren ulaşmak istediğin eski sevgilini beraber aşalım"der?
adamın da bence kendi hayatı var zaten.o da kendi aşkını bulduğunda boşanma protokolüyle gelip hadi herkes kendi yoluna diycek.
Hanimefendi karistirdiniz sanirim o kisi ben degilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?