- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Beli beliEglenmıyorum aksine kınıyorum.
Yoo uyumicam
Ben naptimki niye beni istemediÇözene kadar buradayizndgsgshahah
Çözemeyiz benceÇözene kadar buradayizndgsgshahah
Ben naptimki niye beni istemediuykum yok
Çözemeyiz bence
Ağlayarak uyicam ama ya shhshshhOff seni mi bileceksin uyuma zamanını yoksa bu kadar şeyi yöneten kadın mi lütfen yatıp zibarir misin
Ağlayarak uyicam ama ya shhshshh
Konu sahibi konusunu kapattırmak istiyor ama bilmiyormus nasıl olacağını inanabiliyor musun kaç yıldır üye oysa
Kocasınin haberinin olduğunu zannetmiyorum yada adamin da ilişkisi var başkasıyla konu sahibini tınlamiyorKocası bile sorunu çözmüş elbet bizde kabullenicez kk olarak
Pardon Kuzenim yazmışHala burada misin sgshahajajgelecek şimdi ışıkları söndürecek
Ben yeni üyeyim bı haltini bilmiyom buraninKonu sahibi konusunu kapattırmak istiyor ama bilmiyormus nasıl olacağını inanabiliyor musun kaç yıldır üye oysa
O anlattıklarına inandiktan sonra bu zor değil ayakta inanırım ben
Kocasınin haberinin olduğunu zannetmiyorum yada adamin da ilişkisi var başkasıyla konu sahibini tınlamiyor
Kapatırdım insanların yardımına böyle mi cevap veriyorsun çok sağolKonu sahibi konusunu kapattırmak istiyor ama bilmiyormus nasıl olacağını inanabiliyor musun kaç yıldır üye oysa
mune ablayı yada diğer yönetici leri etiketlemedi ki nasıl kapanacak?Ee yani kapaniyodu bura
Biran önce kapansın siZde kendinize eğlenecek yeni insanlar bulursunuzEe yani kapaniyodu bura
Kapatırdım insanların yardımına böyle mi cevap veriyorsun çok sağol
Etiketledim cnmmune ablayı etiketlemedi ki nasıl kapanacak?
Sen bildiğin konuda cevap verİnsanların yardimina cevap nasıl veriliyor bilmiyorum
Bu cumlede ne anlatılmak isteniyor onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?