- Konu Sahibi cadikiz0201
-
Allah inşallah kimseyi eşinizin konumuna düşürmesin.
[/QUOTE
Amşn her iki konumada düşürmesin
Sorunda orada başlıyor hatayı bildiğin halde çözümü bulamamk terzi kendi söküğünü dikemiyor meselesi benim kiIlk kişiyi tamamen kafanızda bitirmemissiniz. Sorun sizin tarafta. Çözümü kendinizin içinde aramalisiniz. Sonuc olarak bir kişi size bir "kaçamak" gibi birşey olmuş
Sorunda orada başlıyor hatayı bildiğin halde çözümü bulamamk terzi kendi söküğünü dikemiyor meselesi benim ki
Meslek den dolayı cnm
Meslek den dolayı cnm
Sosyal medya hesaplarınızı kapatın böylece bakamazsınız. Yazamazsınız.
Denedim cnm olmadı
Mafya olduğunu öğrendim evlilik yapamayacagını söyledi yolları ayırdıkYa kusura bakma da beyaz hanımefendi satıcısı değilse ne mesleği olabilir ayrılacak. Madem böyle bir tırt sebepten ayrıldın neden 13 sene unutamadın
Kuzum kendisi mafya oldugunu karanlık işlerle ugraştığını evlilik düşnmediğini söyledi yolları ayırdıkBiraz açabilirmisiniz? Meslek yüzünden ayrı yerlere mi gittiniz? Yoksa meslekler mi farklı?
Mafya olduğunu öğrendim evlilik yapamayacagını söyledi yolları ayırdık
Kuzum kendisi mafya oldugunu karanlık işlerle ugraştığını evlilik düşnmediğini söyledi yolları ayırdık
Eşime bu durumu anlattım sağ olsun yardımcı oldu atlattık dedik ama tekrar başladı tekrardan ona bu konuyu açmak istemedim sizlerden fikir almak istedimEşiniz adına üzüldüm.
Ne zengin olması nede yakışıklılığı var ikiside yok sevgisi vardı banaO zaman bu adama doğru sizi iten nedir? Çünkü böyle işlerle uğraşan birinin öyle fevkalade bir karakteri olduğunu zannetmiyorum. Cok mu yakışıklı veya zengin? Kopamadiginiz nokta ne?
Eşime anlattım il zamanlar sağ olsun yardımvı oldu atlattık dedik telrar başlafı dediğin gbi takıntı olabilir işte en temiz nasıl atlatabilirim o konuda desteğe ihtiyacım varMafya mı bu çocuk yazacaktım vazgeçmiştim ahahha. Ya bak çocugun var kocan var yazık değil mi o adama. Allah korusun fark etse evliliğin bitecek bi de damga yiyeceksin. Yazma düşünme unut. Senin bi ailen var. Onu düsününce başka seylerle uğraş takıntı yapmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?