- 5 Şubat 2020
- 105
- 73
- 13
- 37
- Konu Sahibi cadikiz0201
Bazi insanlar burda sadece hakaret etmek laf sokmak icin varlar galiba.yazdiginiz seyleri okuyunca sunu dusunuyor insan.burasi dertlesme platformu peki hata yapmayan herseyi yolunda giden insanlarmi burada biseyler soyleyip yazmalilar sonucta hakli yada haksiz olsun bi duruma dusmus ve burada paylasarak sizlerden fikir belki akil alarak kendi gozunden kacan bi durumu fark edip duzelticek ya da baska gozle gormeyi ogrenicek.bazi arkadslar burda her hata yapani direk bir tekmede ben atayim misali yerden yere vuruyor.boyle olnamali.bende yeri geliyor ters cvp veriyorum ama hassaiyetine gore durumun cvp veriyorum.boyle olmamali bu durum.simdi kendi fikrime gelince sizinki kafada bitmemis heyecani zirvede kalmis bir hikayeyi canlandirma arzusu bence.evlilik bazen tekduzelesebiliyo bazen hele cocuk olunca heyecani yok gibi fakat sunu dusunun bence kendini esinin yerine koyarak dusun ve hareket et herzaman.bu durum senin basina gelse nasil olurdu senin acindan die.o kisiye ulasim yollarinida kapamalisin ve icini rahatlaticaksa konustugun eks kisi adam gibi adam olsa bitmis gitmis bir kisiyle ustelik evlenmisse konusmazdi dahasi o evlenseydi emin ol seninle konusmayacak ve tum iletisim yollarini kapatacakti.erkekler hazirda kendinden gelen bir kadini kolay kolay reddetmez tabi adam gibi adam degilse.grurunu hice sayma kocanida kucuk dusurme bence.