- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
gelmez mi kuzummSaol bebeim sabah sabah ne iyi geldi❤
=)
nasıl gidiyo bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelmez mi kuzummSaol bebeim sabah sabah ne iyi geldi❤
Ahahaha var galibaaaa yakaladimmmmmmmm
Canimmmmmmmmmm azcık yatak keyfisi yapıyorum sen nasılsın hiç selamsizmi olur ayipsinnnselamsız naber ?
Geldim valla canm günaydın nasilsinValla is yerinde bos bos otururkene can sıkıntisiyla bi topik acim dedim bari.
Belki bi iki ay onceki sohbetler yasanir gene diyerekten.
Ee haydi keyifler keyifler
Beni görmeyince öyle dedimdiCanimmmmmmmmmm azcık yatak keyfisi yapıyorum sen nasılsın hiç selamsizmi olur ayipsinnn
Seni görmemek mumkunmu bebeğim muhabbettesiniz diye sesimi çıkarmadım çok şükür Allah'a bugünümü aratmasın ınsallahhhh kuzum çok iyi çok alıştım aynı gün benimsedimBeni görmeyince öyle dedimdi
iyiyim canım
alıştın mı yeni eve?
=)
Seni görmemek mumkunmu bebeğim muhabbettesiniz diye sesimi çıkarmadım çok şükür Allah'a bugünümü aratmasın ınsallahhhh kuzum çok iyi çok alıştım aynı gün benimsedim
Nolsun valla enyam bos beles yuvarlanip gidiyoz:)gelmez mi kuzumm
=)
nasıl gidiyo bakalım?
Hosgeldin valla ne sicak geldin iyiyim canim sen nasilsinGeldim valla canm günaydın nasilsin
Mesafenin kralı var arayamiyor eşimi beni zaten aramaz gelemez gelsene yapacağım belli o yaptığından sonra kimseye kalmadı anahtarı bende giremiyor oraya o yüzdende kıvranıyor abisine kiraya verecem ilk fırsatta bendeoh ne güzel olmuş canım
kv yle mesafe var dimi arada
çıktığın evi kiraya verebiliyo musun
kime kaldı o ev
Yakaladin valla :) utanan simileyyy hatta kafasini deve kusu gibi kuma gömenindenAhahaha var galibaaaa yakaladimmmmmmmm
Niye utaniyorsun kuzummmmm bunca şeyden sonra hakediyorsun mutlu olmayı Allah gönlüne göre versin ınsallahhhh çok mutlu olursun naçizane bir kardeş tavsiyesi ince ele sık doku :)))Yakaladin valla :) utanan simileyyy hatta kafasini deve kusu gibi kuma gömeninden
Ince eleye sık dokuya pimpirikli hatunun teki oldum baciii:)Niye utaniyorsun kuzummmmm bunca şeyden sonra hakediyorsun mutlu olmayı Allah gönlüne göre versin ınsallahhhh çok mutlu olursun naçizane bir kardeş tavsiyesi ince ele sık doku :)))
Yapacak birşey yok kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş iki evladın var Allah bağışlasın pimpirikli olmak iyidir hoştur bütün sınavlardan başarıyla geçip yanında olacak biri elbet çıkarInce eleye sık dokuya pimpirikli hatunun teki oldum baciii:)
Hoşbulduk canm havaların sıcaklığı banada bulaştı kuzumHosgeldin valla ne sicak geldin iyiyim canim sen nasilsin
Hayirlisi ruhsuz tuzum kismet kismetYapacak birşey yok kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş iki evladın var Allah bağışlasın pimpirikli olmak iyidir hoştur bütün sınavlardan başarıyla geçip yanında olacak biri elbet çıkar
Kiz sicak de baska bisi deme kutuplara tasinacam:)Hoşbulduk canm havaların sıcaklığı banada bulaştı kuzum
Ahahahahahahha kizzzzz ruhsuz değilim ben tuzsuzumHayirlisi ruhsuz tuzum kismet kismet
Ahahahahahahha kizzzzz ruhsuz değilim ben tuzsuzum
Hahaha valla ne iyi olur giderken benide götür kız çok ihtiyacım var yaa kuzum nerde yaşıyorsun yaş kaç ben izmir yaş 26Kiz sicak de baska bisi deme kutuplara tasinacam:)