- 28 Haziran 2017
- 108
- 61
- 39
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
yani bu bebiş şubatta doğucak inş aralarında 22 ay olucak inşZor ya hemen ust uste mi oldu bebisler aralarinda ne kadar varki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bu bebiş şubatta doğucak inş aralarında 22 ay olucak inşZor ya hemen ust uste mi oldu bebisler aralarinda ne kadar varki
Neyse bugünler de geçecek inşallahKlimada icimi kuruttu ceset gibi dolaniyorm ortalikta
Burasi adana diyim baska yorum yapmim benceNeyse bugünler de geçecek inşallah
Oyyyy sustum sustum. Peki. Allah kolaylık versin ne diyeyim!Burasi adana diyim baska yorum yapmim bence
e ne yapıyım benim kız büyüdü senden bi haber çıkmadı :/Cinayettt kime verdin hani besikleri kerttiydik
Silammm bebeimm hosgelmissin❤Heheyyyyyttttt selam mullettttttt
Kiz diyeydin gelir isterdime ne yapıyım benim kız büyüdü senden bi haber çıkmadı :/
sen yoktun ki şaka yaptım kız dünürümü bırakır mıyım hiç❤♡❥ღ❣Kiz diyeydin gelir isterdim
Hosgordukkk bizi yalnız bırakma bidaha adanaya gelir bulurum seniSilammm bebeimm hosgelmissin❤
Gelecegin zaman haber et saklanimHosgordukkk bizi yalnız bırakma bidaha adanaya gelir bulurum seni
❤♡❥ღ❣Heyttt be kimin dünürüsü yirim yirim
Kız resminde gördüm vallahi mağaza mağaza dolaşırım iki çocuk annesi çıtır biri varmı buralarda diye ahahahahhaGelecegin zaman haber et saklanim
Saka saka otogarada kirmizi hali sereceyimmm
Aşka bak dünür aşkı
hahah kıskandı gel kız buraya ❤♡❥ღ❣Aşka bak dünür aşkı
Ahahahhajaha iki dünür arasına girilmez ama ısrar ettin hadi gelimmmmmhahah kıskandı hel kız buraya ❤♡❥ღ❣
Ayh ben ben bana diyioo:)Kız resminde gördüm vallahi mağaza mağaza dolaşırım iki çocuk annesi çıtır biri varmı buralarda diye ahahahahha
Allahim Allahim yok bole ask❤
öyle ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Allahim Allahim yok bole ask❤