- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.089
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
Tsk ederm cnm sn ve _heidi_ olmasa kimse bni hatirlamick :))))
Atalente hayirli olsn bi sn kalmistin sohpet acmayan bide ben hahaah :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederm cnm sn ve _heidi_ olmasa kimse bni hatirlamick :))))
Kiz icirmem mii her hafta sanayiye goturup kaportayi duzelttirirmSende ona motor yağı içirirsin ellerinlen
Tesekkur ederim arbedem sanada geliriz insallah bigunTsk ederm cnm sn ve _heidi_ olmasa kimse bni hatirlamick :))))
Atalente hayirli olsn bi sn kalmistin sohpet acmayan bide ben hahaah :)))
Suanlik dusunmuyorum henuz cevrem yok buralarda =)) zaten daha cok sıkıntılarimi arastirmaya giriom keske sohpete gelsem :/Tesekkur ederim arbedem sanada geliriz insallah bigun
O zaman dedem şimdi senin için hemen süt sağarr =)İsterim
Ask olsun biz neciyiz hem sen hic uyuman mi bacimmmm:)Suanlik dusunmuyorum henuz cevrem yok buralarda =)) zaten daha cok sıkıntılarimi arastirmaya giriom keske sohpete gelsem :/
Biri sutmu dedi bende istiyoremmO zaman dedem şimdi senin için hemen süt sağarr =)
Gece kuşuAsk olsun biz neciyiz hem sen hic uyuman mi bacimmmm:)
Adres belli alp dağları=)))Biri sutmu dedi bende istiyoremm
Kiz ora ne guzel serindir simdi burda cehenneme yakin yasamak yoruyo beni:/Adres belli alp dağları=)))
Buz gibi Ay haftaya gelcem de tam ağustos ortası valla gözüm kesmiyor hiç=)Kiz ora ne guzel serindir simdi burda cehenneme yakin yasamak yoruyo beni:/
Gelmeeee yanarsin.Buz gibi Ay haftaya gelcem de tam ağustos ortası valla gözüm kesmiyor hiç=)
düğün var bi de düşün ağustos ortası düğün öyle bi şehir deGelmeeee yanarsin.
Acip acip seda sayan dinliyorm yaniyorum söndurelim miiii
Valla üşenirim ben bu sicakta evlenmeyedüğün var bi de düşün ağustos ortası düğün öyle bi şehir de
Bari bahar olsaydı yine böyle olmazdi=))Valla üşenirim ben bu sicakta evlenmeye
Ben olsam kışı beklerim
Yok daha uyumadim elbet bir gun uyurum :)))Ask olsun biz neciyiz hem sen hic uyuman mi bacimmmm:)
Bnmde dugunm agustos ortasinda nolmus yani hihhhhh :)))düğün var bi de düşün ağustos ortası düğün öyle bi şehir de
Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutlasdir ne gaddar kliseyimYok daha uyumadim elbet bir gun uyurum :)))
İykkkkkk :))) bugunde uyumayi planlamiorm acaba bn dahi hastaliginami yakalandim :)))Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutlasdir ne gaddar kliseyim
Şehir farklı =) belki bizim memleket gibi değildir inşallah=)Bnmde dugunm agustos ortasinda nolmus yani hihhhhh :)))