- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
gel jetimi gönderiyim uçursun seni burayaBende gelmek istiyommm
süper olur!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel jetimi gönderiyim uçursun seni burayaBende gelmek istiyommm
Sagol kusumkolay gelsin kuzummm
Ayy tozun pisligin icinde yazamazdım yoksa bende geri kalmamKolay gelsinn
ne yaparsak yapalim geri kalmayiz biz muhabbetten
Sagol kusum
Ayy enyaaammm cam falan da silseydim perttim ki pertim suan ayaklarim agriyo kac makine camasir yikadim bilmem ortuleri falan yikadim serdim balkonlari temizledim salonunun halilarini sermemistim.supur sil toz ev buyuk bisey varmia gibi ben.sevmiyorum buyuk ev yaa ihtiyac kadar olaydi iyidi.bitmedi bitmedi balkona brandalari yapcaz kocami bekliyorum fazls esyalardan arindirmaya calisiyodum ki bitmediBitmedi mi kız daha?
bana da var mi ki?işte tam buraya
Hoşbulduk canım,bugün ıslama köfteciye gittik,size de getirmeden içim rahat etmedi,hemde Atalantenin açılış ikramı olsunvar var şekercim
içeriz birazdan
hoşgeldin
=)
İşler biter, sonra bi keyif kahvesi oh missAyy tozun pisligin icinde yazamazdım yoksa bende geri kalmam
Hoşbulduk canım,bugün ıslama köfteciye gittik,size de getirmeden içim rahat etmedi,hemde Atalantenin açılış ikramı olsunEki Görüntüle 2028902 Eki Görüntüle 2028903 Eki Görüntüle 2028904 Eki Görüntüle 2028905
Çıkın çıkın gelin'in papatyalarına afiyet olsun
Ayy kahvem evet onu yapicaam.aklimda :)İşler biter, sonra bi keyif kahvesi oh miss
Sende ona motor yağı içirirsin ellerinlenBende burdan japonlara sesleniyorm o zaman banada bi robot yapsinlar robot sefgili ilgiye bogsun benii ayaklarimi yikasin sirtimin arkasina minder koysunn ne bilim muzlu sut icirsin elleriyle
Benim şikerleri alın litfiiinişte tam buraya
ahhaaSende ona motor yağı içirirsin ellerinlen
Eee adamın yağını eksik etmesin ki,oda hoş tutsun kızımızıahhaa
robocopum bak buraya der
ve robot
Ay akşam akşam ne güldüm
Erkek değilmi robotu da aynı deseneEee adamın yağını eksik etmesin ki,oda hoş tutsun kızımızı
İyilik senden ne haber hala o somon ekmegi ve süte devammıNaber bakışlarını sevdiğim=))
Tabi ki de=)) onlar la besleniyoruz ister misin sende=)İyilik senden ne haber hala o somon ekmegi ve süte devammı
İsterimTabi ki de=)) onlar la besleniyoruz ister misin sende=)