güzel görünüyo cnm tadı dışardakiler gibi oldumu bende denicem emegine saglık
Ben dışarıda satılan çiğ köfte tadını pek beğenmiyorum.Onlar makinede yoğrulduğu için çok yavan geliyor bana.Eşim Kayserili olmasına rağmen inan bir Urfalı edası ile yoğurdu çiğ köfteyi ama lezzet tat harikaydı.
Ben dışarıda satılan çiğ köfte tadını pek beğenmiyorum.Onlar makinede yoğrulduğu için çok yavan geliyor bana.Eşim Kayserili olmasına rağmen inan bir Urfalı edası ile yoğurdu çiğ köfteyi ama lezzet tat harikaydı.
Adıvar ,çiğ köfteler harika görünüyor,,afiyetle yiğin inş.aynen senin eşin gibi benim eşimde Yozgatlı olmasına rağmen urfalılara taş çıkartır çiğ köfte konusunda,şimdi bunu görsün hemen yarın yapar,cokacimcoook
ozaman bende buhafta deniyim canım genelde mercimekli köfte yaparım bunuda denemek lazım eşinin ellerine saglık ozaman cokacimcoook
yaa of bn göremiyorum
ama eminim çok güzeldr ellerinize sağlık
birde buna yumurtayı yağda kırıp ekliyolarmış
çok merak ediyorum inşallah bigün yeriim
Mercimek köftesini bende yaparım ama çiğköfte ap ayrı bir lezzet canım
İnan yakın olsan bir tabak ikram ederdim amayerimseniben
güzelim çiğ köfteleri göremiyom nerdeler
evet bende duydum yumurtalı çiğ köfte çok güzel oluyormuş
bilen birisi yapsa da yesek cokacimcoook
Off fffff Offffffffffff Allahım yarabbim ne diyeyim ben sana akşam akşam eşimde yokki git al diyeyim oldumu şimdi hay aklıma nerden baktımki :) Elinize sağlık efenim başkada bişi demiyorum demiyorum demiyorum:)
çok güzel görünüyor yaa harika benimde canım istedi :jeyyar:
:1rolleyes:Ay ben sana kıyamamben hemen ilk uçakla atlıyorum ve bir tabak dolusu getiriyorum birtanemcokacimcoook
Hem seni hemde çiğ köfteleri bir güzel afiyetle yiyorum