Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayilirim ciy köfteye esinizin ellerine saglik bencede en iyi erkekler yogurur diye düsünüyorum bilek lazim yemesini cok seviyorumda yapmaya gelince asla diyenlerdenim :)
üfff cig köftede varmis bayilirim ama tabi yemesinecokacimcoook esinizin ve sizin ellerinize saglik.. ama keske bi seslenseydiniz belkimde uyumamisizdir gelirdik yemege:kedi: benim esim yapmaz sanirim bende becerebilirmiyim bilmem:uhm: belki bigün denerim tarif icin tesekkürler ellerinize emginize saglikopuyorumnanaktan
çok güzel görünüyor canım iştah acıcı benim eşimde elazığlı oda süper yapar ama artık bıktım çiğ köfteden ailedeki kadınlar kızlar erkekler hepsi yapıyor nereye gitsem çiğ köfte eee insan ister istemez sıkılır.
çok güzel görünüyor canım iştah acıcı benim eşimde elazığlı oda süper yapar ama artık bıktım çiğ köfteden ailedeki kadınlar kızlar erkekler hepsi yapıyor nereye gitsem çiğ köfte eee insan ister istemez sıkılır.
Ay her gün yesem sıkılmam herhalde. Bak uzun zamandır yapmıyorduk evde çiğ köfteyi,tekrar eşimin kollarını sıvayacağım herhal sanırsamkaydirigubbakcemile3
yalnız rengi biraz acıkmı olmuş ben daha koyu biliyorum bu biraz mercimek köftesi gibi görünüyor ımmmm mercimek köftesine bayılırım ayy bak şimdi niyetliyimde kötü bukaydirigubbakcemile3 size şimdiden afiyet olsun canım..
oofff o ne öyle yaaa:1shok: gözüm açıldı vallahiii ağzım sulandı yaaa cokacimcoookcokacimcoook çağırsaydın keşke yaaa ben gelir yer sonra uykuma kaldıgım yerden devam ederdim mışıl mışıııllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ellerinize kollarınıza sağlık harika görünüyor yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
eee papatyacım şeey sana özelden adresimi atıyom alkisalkisalkis sen bıkmışın ben doymam çiköfteye sen gödner ben yerim hep cokacimcoookcokacimcoookalkisalkisalkis:roflol: sizinde ellerinize sağlık yaacokacimcoook
biz satıcılardan almaya devam :sinifsinif::gitme::gitme: