Köfteler Çiğ Köfte (resimli)

oyoy oy şimdi gördüm resmlerii
çok güzel gözküoo
canım çekti
avcumu yalayım bari :KK43:(((

bayilirim ciy köfteye
esinizin ellerine saglik
bencede en iyi erkekler yogurur diye düsünüyorum
bilek lazim
yemesini cok seviyorumda yapmaya gelince asla diyenlerdenim :)

üfff cig köftede varmis bayilirim ama tabi yemesinecokacimcoook
esinizin ve sizin ellerinize saglik..
ama keske bi seslenseydiniz belkimde uyumamisizdir gelirdik yemege:kedi:
benim esim yapmaz sanirim bende:nazar: becerebilirmiyim bilmem:uhm:
belki bigün denerim tarif icin tesekkürler ellerinize emginize saglikopuyorumnanaktan

çok güzel görünüyor canım iştah acıcı benim eşimde elazığlı oda süper yapar ama artık bıktım çiğ köfteden ailedeki kadınlar kızlar erkekler hepsi yapıyor nereye gitsem çiğ köfte eee insan ister istemez sıkılır.

çok güzel görünüyor canım iştah acıcı benim eşimde elazığlı oda süper yapar ama artık bıktım çiğ köfteden ailedeki kadınlar kızlar erkekler hepsi yapıyor nereye gitsem çiğ köfte eee insan ister istemez sıkılır.

Ay her gün yesem sıkılmam herhalde.
Bak uzun zamandır yapmıyorduk evde çiğ köfteyi,tekrar eşimin kollarını sıvayacağım herhal sanırsamkaydirigubbakcemile3

yalnız rengi biraz acıkmı olmuş ben daha koyu biliyorum bu biraz mercimek köftesi gibi görünüyor ımmmm mercimek köftesine bayılırım ayy bak şimdi niyetliyimde kötü bukaydirigubbakcemile3
size şimdiden afiyet olsun canım..

oofff o ne öyle yaaa:1shok: gözüm açıldı vallahiii ağzım sulandı yaaa cokacimcoookcokacimcoook
çağırsaydın keşke yaaa ben gelir yer sonra uykuma kaldıgım yerden devam ederdim mışıl mışıııllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ellerinize kollarınıza sağlık harika görünüyor yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eee papatyacım şeey sana özelden adresimi atıyom alkisalkisalkis
sen bıkmışın ben doymam çiköfteye sen gödner ben yerim hep cokacimcoookcokacimcoookalkisalkisalkis:roflol:
sizinde ellerinize sağlık yaacokacimcoook

biz satıcılardan almaya devam :sinifsinif::gitme::gitme:

çiğ köfteye bayılırım nasıl canım çekiyordu
cokacimcoookakannehir

X