Yöresel Tarif Çiğ Köfte - Adıyaman Yöresinden-İsot Sponsorluğuyla

Yöresel Yemekler
Ellerine emeğine sağlık Nana mm

Çok güzel olmuş tabağını da çok beğendim

Ellerine emeğine sağlık yarışma da basarila dilerim ...

N e yaptın böyle Nana
A lmizsin çiğ köfteyi...
N e güzel olmuş böyle...
A ldım hemen tarifini

offff çiğköfteeeeee:)
bunu favorilerime ekleyim..:)
ellerine sağlık:)

Teşekkür ederim miniğim gece gece kafam durdu, bir ara siir-i iade yapacağım

bu bildiğin kısır olmuş nerede görülmüş ki çiğ köfteye sıcak su katıldığı allah için adam gibi yapın yada hiç yapmayın 30 yaşında ve bir ŞANLIURFA lı olarak kınıyorum sizi yazık ya yöresel yemek yarışması ve kültürümüzü yemek tadlarımızı bu şekillde bozamazsınız NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bu yapılana karşıyım çiğ köfte dediğin böyle olmaz asıl çiğ köfte kırmızı parça etten olur sıcak su katarak çiğ köfte adıaltında kısır olarak önünüze seremez.Ki NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sizde gaziantepte yaşayan biri olarak bu olayda ikaz da bulunmanız gerektiğini düşünüyorum.

Bende 29 yaşında bir Bursalı olarak sizin bu tutumunuzu kınıyorum.

doğruları söylediğim için mi acaba????
Hayır yazış şekliniz için. Asla orjinal tarifi yapiyorum demedim. Keske okusaydiniz. Tepsim yok ve kolay yogurmak icin pratik tarif demistim. Ki burası orjinal tarif yarışması değil imkanımız doğrultusunda yapıyoruz. Ayrıca sizin yazınıza göre et demissiniz maalesef biz et tercih etmiyoruz. Saygılı olabilirdiniz..

eğer ki bu yarışma yöresel yemek yarışmasıysa bu şekilde katılmayacaktınız yalan yanlış şekilde tarif vererek direk kısır yazsaydınız daha doğru olurdu.Çiğ köftenin aslıda et tir. buda böyle bilinsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…