Ben tavana atarım, annemde beni kapıya atar
Teşekkür ederim kuzumm
Görmedim valla az geldi gözüme demekki
Ellerine saglik nanacimcigkoftemin icinde ciy et yok muymus ya ben yillardir onun icinde cig et oluyor saniyordum tabagi da hemen tanidim yalniz
Teşekkür ederim miniğimEllerine emeğine sağlık Nana mm
Çok güzel olmuş tabağını da çok beğendim
Ellerine emeğine sağlık yarışma da basarila dilerim ...
❤N ❤e yaptın böyle Nana
❤A ❤lmizsin çiğ köfteyi...
❤N ❤ e güzel olmuş böyle...
❤A ❤ldım hemen tarifini
Teşekkür ederimoffff çiğköfteeeeee:)
bunu favorilerime ekleyim..:)
ellerine sağlık:)
Sonucta etlisi oluyo dimi yanlis bilmiyorumBen etli yemem, etsiz çiğ köfte candır, pişmemiş et bakteri dolu
Benim bal böcügüm biricik tabağım o
Evet etlisi ve yumurtalısi da var ama onlar satışta dayanmaz sanırımSonucta etlisi oluyo dimi yanlis bilmiyorum
Çok teşekkür ederim hemşomEllerine sağlık canım hemşom,lezzetinden sual olunmazYarışmada bol şanslar
Çok teşekkür ederim ❤Eline sağlık
Çok teşekkür ederim hemşom
bu bildiğin kısır olmuş nerede görülmüş ki çiğ köfteye sıcak su katıldığı allah için adam gibi yapın yada hiç yapmayın 30 yaşında ve bir ŞANLIURFA lı olarak kınıyorum sizi yazık ya yöresel yemek yarışması ve kültürümüzü yemek tadlarımızı bu şekillde bozamazsınızNevreste bu yapılana karşıyım çiğ köfte dediğin böyle olmaz asıl çiğ köfte kırmızı parça etten olur sıcak su katarak çiğ köfte adıaltında kısır olarak önünüze seremez.Ki Nevreste sizde gaziantepte yaşayan biri olarak bu olayda ikaz da bulunmanız gerektiğini düşünüyorum.
doğruları söylediğim için mi acaba????Bende 29 yaşında bir Bursalı olarak sizin bu tutumunuzu kınıyorum.
Hayır yazış şekliniz için. Asla orjinal tarifi yapiyorum demedim. Keske okusaydiniz. Tepsim yok ve kolay yogurmak icin pratik tarif demistim. Ki burası orjinal tarif yarışması değil imkanımız doğrultusunda yapıyoruz. Ayrıca sizin yazınıza göre et demissiniz maalesef biz et tercih etmiyoruz. Saygılı olabilirdiniz..doğruları söylediğim için mi acaba????
eğer ki bu yarışma yöresel yemek yarışmasıysa bu şekilde katılmayacaktınız yalan yanlış şekilde tarif vererek direk kısır yazsaydınız daha doğru olurdu.Çiğ köftenin aslıda et tir. buda böyle bilinsin.....Hayır yazış şekliniz için. Asla orjinal tarifi yapiyorum demedim. Keske okusaydiniz. Tepsim yok ve kolay yogurmak icin pratik tarif demistim. Ki burası orjinal tarif yarışması değil imkanımız doğrultusunda yapıyoruz. Ayrıca sizin yazınıza göre et demissiniz maalesef biz et tercih etmiyoruz. Saygılı olabilirdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?