- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tmm z.yaglilar da bekle beniCilde iyi geliyoo kız düşünceli canom benim neysem kızın konudan bi çıkalım en iyisi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm z.yaglilar da bekle beniCilde iyi geliyoo kız düşünceli canom benim neysem kızın konudan bi çıkalım en iyisi :))
tamam sonra şeyederik onuTmm z.yaglilar da bekle beni
Ellerinze saglikmerabayın hanımlar
bir ege gelini olarak çayı da yakında zeytinyağ ile demleyeceğimden mütevellit bu kategori tam benlik.
internetten bakayım bir tariflere dedim hep fıstıklı üzümlü tarifler yemeğin içinde kuruyemişin ne işi var diye düşündüğüm için bildiğimden şaşmama kararı alıp anam usul yaptım dolmayı. neyse bu kadar lak lak yeter diyerek tarifime geçiyorum.
malzemeler
- 15-16 adet dolmalık biber
- her bir biber için 1 tatlı kaşığı pirinç
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutam dere otu
- yarım su bardağı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 adet büyük boy soğan
- 1 adet domates
- damak tadınıza göre tuz, sumak, nane, toz şeker, yenibahar, nar ekşisi
- su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
Eki Görüntüle 2287798
ilk olarak soğanları küp küp doğrayıp iç harcı hazırlamak için uygun bir kaba alalım.
ardından piriçleri nişastası gidene kadar bol su ile yıkayıp soğanların yanına alıp maydanoz dereotunu kıyıp ekleyelim.
domatesi rendeleyelim kalan diğer bütün malzemeleri de ekleyip homojen bir karışım olana kadar karıştıralım.
Eki Görüntüle 2287800
tatlı kaşığı yardımıyla biberlere dolduralım ve domates ya da biberin kendi sap kısmıyla dolmaların ağzını kapatıp salçalı su yapıp üzerine dökelim kaynayana kadar yüksek ateşte kaynayınca kısık ateşte pişirelim.
Eki Görüntüle 2287803
ve sunum diyerek sahneyi dolmaya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2287959 Eki Görüntüle 2287960 Eki Görüntüle 2287961 Eki Görüntüle 2287962 Eki Görüntüle 2287963 Eki Görüntüle 2287964 Eki Görüntüle 2287965 Eki Görüntüle 2287966 Eki Görüntüle 2287967 Eki Görüntüle 2287968 Eki Görüntüle 2287969 Eki Görüntüle 2287970
Aynen öyle olmuşteşekkür ederim
limondan da yaptım BirTutamMutluluk20 öğrendim domatesten gül yapmayı
ben sana trabzon hasır setiyle geldim sen boş gelmişsin kan çıkacak
sen de mi yoğurtlu seversin
sakin olun hanımlar hepimize yetecek kadar dolma var
Allah hepimizin yardımcısı olsun :) böyle deyince de kendimi üniversite sınavına girecekmiş gibi hissettim
bir dahaki kategoriye takacak altın kalmadıDur hemen dolu geleyim kaç karat hemde Eki Görüntüle 2288024
yaa leyl beni utandırıyorsunAlimiyon kuzum sen ne yaparsan harika sunuyosun taş pişirsen bile onu bize altın gibi sunarsınn maşaAllah
Ellerine sağlık domates kapaklılar çok güzel görünüyor ♥
Oyle en lüksüyle geldim sanabir dahaki kategoriye takacak altın kalmadı
yaa leyl beni utandırıyorsun
hiroşima' ya çevireceğim burayı
çok teşekkür ederim hanım ablamEllerine sağlık harika olmuş,başarılar diliyorum yarışmada.
teşekkür ederimEllerinze saglik
ikram edeyimçokta severim eline sağlık bol şans canım
keşke gerçek olsaOyle en lüksüyle geldim sana
Gerçek olsa bi evalırsınteşekkür ederim
ikram edeyim
keşke gerçek olsa
hiroşima' ya çevireceğim burayı
çok teşekkür ederim hanım ablam
Ellerine sağlık canım süper görünüyor dolman.Sunumun her zaman ki gibi süper.Ben de anam babam usulü severim dolmayı.Başarılar dilerim canım.merabayın hanımlar
bir ege gelini olarak çayı da yakında zeytinyağ ile demleyeceğimden mütevellit bu kategori tam benlik.
internetten bakayım bir tariflere dedim hep fıstıklı üzümlü tarifler yemeğin içinde kuruyemişin ne işi var diye düşündüğüm için bildiğimden şaşmama kararı alıp anam usul yaptım dolmayı. neyse bu kadar lak lak yeter diyerek tarifime geçiyorum.
malzemeler
- 15-16 adet dolmalık biber
- her bir biber için 1 tatlı kaşığı pirinç
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutam dere otu
- yarım su bardağı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 adet büyük boy soğan
- 1 adet domates
- damak tadınıza göre tuz, sumak, nane, toz şeker, yenibahar, nar ekşisi
- su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
Eki Görüntüle 2287798
ilk olarak soğanları küp küp doğrayıp iç harcı hazırlamak için uygun bir kaba alalım.
ardından piriçleri nişastası gidene kadar bol su ile yıkayıp soğanların yanına alıp maydanoz dereotunu kıyıp ekleyelim.
domatesi rendeleyelim kalan diğer bütün malzemeleri de ekleyip homojen bir karışım olana kadar karıştıralım.
Eki Görüntüle 2287800
tatlı kaşığı yardımıyla biberlere dolduralım ve domates ya da biberin kendi sap kısmıyla dolmaların ağzını kapatıp salçalı su yapıp üzerine dökelim kaynayana kadar yüksek ateşte kaynayınca kısık ateşte pişirelim.
Eki Görüntüle 2287803
ve sunum diyerek sahneyi dolmaya bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2287959 Eki Görüntüle 2287960 Eki Görüntüle 2287961 Eki Görüntüle 2287962 Eki Görüntüle 2287963 Eki Görüntüle 2287964 Eki Görüntüle 2287965 Eki Görüntüle 2287966 Eki Görüntüle 2287967 Eki Görüntüle 2287968 Eki Görüntüle 2287969 Eki Görüntüle 2287970
yalnız olmadığıma sevindim yemek çerezin işi ne beni şımarrtığın için teşekkür ederimEllerine sağlık canım süper görünüyor dolman.Sunumun her zaman ki gibi süper.Ben de anam babam usulü severim dolmayı.Başarılar dilerim canım.
teşekkürlerellerine saglik basarilar cnm