Evde ayrı odalara kapatınca erkek kedi durmadan bağırıp miyavliyor geceleri de miyavliyor uyuyamıyorumKonun "evcil hayvanlar"a taşınır, sen uzaklaştırma alırsın.. neyse. Ayrı ayrı olmalarına dikkat edilmeli. Zor ama karşılaşmamalı, veyahut dişi bir kedi alınmalı. Belki de hayvan barınağına verilebilir. Dışarı salmakta olmaz şimdi..
Evde ayrı odalara kapatınca erkek kedi durmadan bağırıp miyavliyor geceleri de miyavliyor uyuyamıyorum
Yavru kedi bakmak istemiyoruz
Hayvan barınağı tekrar sokağa bırakıyormuş diye duyduk
Ve sokak kedilerini aliyorlar ev kedilerini almiyorlar diye biliyorum emin mısınız?
Evcil hayvan konusunu bulamadığım için bu konuya yazdım
Anne kedi daha önce başka bi kediyle çiftlesti yavrusu oldu 1 tane yaklaşık 5 ay sonra yine çiftlesti o kediyle 4 yavrusu oldu onlara bakmak zorunda kaldik kimse almadi tuvalet egitimleri yoktu verecek kimseyi bulamadik evcil olanlari da barinak almiyordu
Sonra sokağa bıraktı sahipleri deyip 4 yavruyu barınağa verdik
Bu sefer buyuk erkek yavru kedi annesiyle çiftleşmek istiyor annesinin de kizginligi geldi o da istiyor
Kedileri sahiplendiren tanıdık kişilerden yardım istedik kedilerin resimlerini bilgilerini aldılar ama geri dönmedilerAllah allah ne saçma, evcil kedileri niye almıyorlar ki? Facebook'ta gruplar yok mu acaba, orada belki verebilirsin kediyi. Ya da hiç yoktan belki biri bir fikir sunar. Veterine sordunuz mu hiç? Ya da petshopa gittiniz mi, belki onlar da alabilirler.
Lütfen saygılı ceGörmek istemiyorum ne yapmalıyım diye bi sey mi var? Aa kızalım simdi onlara. Sahiplenirken evinize alırken bilmiyor muydunuz bunları? Hayvanlar bazı şeylerin bilincinde değiller farkındaysanız. Kücük cocuk gibi sikayet etmissiniz. Ciftlesiyorlarsa yine cocukları olacak ve en az 4-5 tane doğuruyorlar. Kısırlastırın!
Tamam deneyeceğim teşekkürlerŞuan Facebook'a erişimim kısıtlı, öyle akılda kalan grup ismi de yok. Aramalarda illaki çıkar, ama veteriner ile petshopa sorulmadıysa, danışın derim. Belki daha fazla bilgi verebilirler.
Sahiplenirken bilmiyordum tabii ki daha doğrusu ben almadım kardeşim getirdi ailem de bi şey söylemedi annem de bilmiyordu böyle olacağınıGörmek istemiyorum ne yapmalıyım diye bi sey mi var? Aa kızalım simdi onlara. Sahiplenirken evinize alırken bilmiyor muydunuz bunları? Hayvanlar bazı şeylerin bilincinde değiller farkındaysanız. Kücük cocuk gibi sikayet etmissiniz. Ciftlesiyorlarsa yine cocukları olacak ve en az 4-5 tane doğuruyorlar. Kısırlastırın!
4 yıldır baktığınız bir kediyide çöp atar gibi vermek istiyoruz demenizde aşırı garip az sevgi vicdan merhamet.Kedileri sahiplendiren tanıdık kişilerden yardım istedik kedilerin resimlerini bilgilerini aldılar ama geri dönmediler
Facebook a bakmadık ama önereceğiniz sayfalar veya kişiler var mı
Veterinere de sormadık daha önce öneren de olmadı açıkçası
Aslında anne kediyi de vermek istiyoruz
Verebilirsek çok iyi olur
4 yıldır bakıyoruz anne kediye
Ne yapalım böyle devam mi etsin dersiniz?4 yıldır baktığınız bir kediyide çöp atar gibi vermek istiyoruz demenizde aşırı garip az sevgi vicdan merhamet.
Çiftlesmesine izin verenler demek ki bakabilecek durumda ki izin veriyor. değillerse neden kısırlastırmıyolarlar? Kediler icin de sağlıksız bu kadar doğum. Bi yere vermeniz çözüm değilNe yapalım böyle devam mi etsin dersiniz?
Erkek kediyle yavru yapsınlar sürekli?
Bizde yavruları nereye vereceğiz diye uğraşalım?
Kisirlastirsalar istedikleri kadar kalsın kediler
Ama yapmıyorlar
Petsbook diye bi uygulama var oraya bi bakabilirsinEvde gözümüzün önünde erkek kedi annesiyle çiftlesiyor anne kedi bağırıp inliyor
Bende görmek istemiyorum ne yapmaliyim
Kedileri kimse almak istemedi
Kısır da degiller
Ameliyat ücretli
Kaç gündür erkek kedi dışı kediyi kovalıyor bizde peşlerinden koşuyoruz ayırmak için en sonunda ailem de pes etti izin verdiler ciftlesmesine yoksa onlar da bakamıyor yavru kedilereÇiftlesmesine izin verenler demek ki bakabilecek durumda ki izin veriyor. değillerse neden kısırlastırmıyolarlar? Kediler icin de sağlıksız bu kadar doğum. Bi yere vermeniz çözüm değil
Hayvan sahiplendirmek için miPetsbook diye bi uygulama var oraya bi bakabilirsin
Niye bana bu kadar kin kustunuz anlamadım hayvanlar değersiz demiyorumHayvanların da birer canlı olduğunu unutmayalım. Bi çok hayvan baktım hala da kedi bakıyorum. Onların yavrularına bakarak yapacağınız masrafla erkek olanları kısırlastırsaydınız böyle bi sorun yaşamazdınız. Hayvanların da dürtüleri var tabiki. Ayrı odalara koyup miyavlamasından rahatsız oluyorsanız abartmamak kaydıyla ABARTMAMAK KAYDIYLA pasiflora surup verebilirsiniz yatıştırır ve uyur. Barınaklarda ki veterinerler ücretsiz kısırlastırıyor yada veterinerlik fakültelerine de giderek rica edebilirsiniz. Erkeklerin kısırlastırma ücretleri 150 tl bu mama ve bakım masraflarından cok daha az.
Şu an kedim erkek kısırlastırmadım henüz kücük olduğundan ama asla miyavlamasın diye düsünmedim daha önce dişi kedim de evden kaçarak hamile kaldı kısırşastırmamıstım henüz tüm yavrularına baktım ardından sahiplendirdim hala gidip görüyorum iletisim halindeyim. Sahiplendiremeseydim de bakardım ki 5 ay baktım 6 yavru + anne kediye. Biraz saygı demişsiniz ama sizin diğer canlılara pek saygınız yok gibi miyavlamasına bile. Onu sevip oyun oynayıp yorup bu dönemi daha rahat atlatmasını sağlayabilirsiniz. Yakınınızda ki barınağı arayarak kısırlastırmak istediğinizi maddi durumunuzun olmadıgını söylerseniz mutlaka yardımcı olurlar. Zira barınağa bırakmak demek ölüme hastalığa terk etmek demek. Sokağa bıraksanız daha güvenli.
Diğer kedilerden hastalık yapabiliyor bağısıklık düsüyor ve kansere eğilim artıyor. Kedilerin bizim gibi annelik duyguları yok olsa oğluyla çiftlesmezdi. Bi sokağa cıkıp bi eve geliyorsa erkek olan dışarıdaki hastalıkları eve diğer kedilere tasıyor. Yavruları tanıyıp bildiklerinize sahiplendiririn büyük olanlara bakmanızı öneririm aranızda bi bağ vardır sonucta. Ve kısırlastırın barınaklar ücretsiz yapıyor gidin konuşun.Kaç gündür erkek kedi dışı kediyi kovalıyor bizde peşlerinden koşuyoruz ayırmak için en sonunda ailem de pes etti izin verdiler ciftlesmesine yoksa onlar da bakamıyor yavru kedilere
Ücretli diye kisirlastirmiyorlar
Erkek kedinin de 1 kere çocuğu olsun istiyorlar
Dışı kedi yavrularından sonra kisirlastirmak istiyorlardi bu sefer babam istemedi
Erkek kedi sokağa çıkıyor sürekli ama eşi yok
Evdeki anne kediyle çiftlesiyor
Doğum kediler için neden sağlıksız onu anlamadım
Ama dişi kediler evde olunca sıcaklıktan ortamdan dolayı sokaktaki kedilere göre daha çok kızgınlık geçiriyormuş yumurtalıklarında kist oluşabilirmiş bu yüzden
Ama doğumun zararı var diye duymadım
Neden bir yere vermemiz çözüm olmasın?
Verdiğimiz kişi kisirlastirabilir
Gidecegim barinaga insallahDiğer kedilerden hastalık yapabiliyor bağısıklık düsüyor ve kansere eğilim artıyor. Kedilerin bizim gibi annelik duyguları yok olsa oğluyla çiftlesmezdi. Bi sokağa cıkıp bi eve geliyorsa erkek olan dışarıdaki hastalıkları eve diğer kedilere tasıyor. Yavruları tanıyıp bildiklerinize sahiplendiririn büyük olanlara bakmanızı öneririm aranızda bi bağ vardır sonucta. Ve kısırlastırın barınaklar ücretsiz yapıyor gidin konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?