• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiftleşme

birçok hatanız var hangi birinden başlasam bilemedim sanki yeni kedi sahiplenmiş gibi bir haliniz var.kediyi kısırlaştıracak durumunuz yok ama eve alıp bakıyorsunuz.anne-oğul,baba-kız,kardeşler çiftleşebilir.hayvanlarda ensest ilişki,aile kavramı yok yani rahatsız olma sebebiniz ne bilmiyorum.o kedileri kısırlaştırmazsanız hem onların hem doğacak yavruların günahına gireceksiniz.doğurtup barınağa vererek öncekilerin günahına zaten girmişsiniz bundan sonrasını kurtarmaya bakın.istanbuldaysanız belediyenin veterinerlik hizmetleri var.uygun fiyata kısırlaştırabilirsiniz kedileri.değilsenizde kendi şehrinizde mutlaka vardır bu hizmet veya uygun ücretli veteriner.biraz araştırın vebalini almayın şu hayvanların.cins olmayan kedilerin yuva bulma şansı çok çok az bu nedenle ben üretilmelerine karşıyım.

Kisirlastirsalar.derken siz bakiyorsunuz siz kisirlastirin. Erkek kedilerin daha kolay kisirlastirmasi en azindan bunu yapan belediyeler var bi zahmet oralarla irtibata gecip ogrenin 4 yildir surekli dogurtuyormusunuz en azindan bunun hormon igneleri var hic mi arastirmadiniz. 4 yildir degil 4 aydir bakiyor gibi yazmissiniz
Ailem bakıyor ben öğrenciyim
Benim gittiğim belediyenin veterinerligi kedinin asını bile parayla yapiyor ameliyati mi bedava yapacak
2 kere doğum yaptı
1. Doğumunda 1 yavru
2. Doğumda 4 yavrusu oldu
Hatir hormon iğnesini duymadım internette sadece kızgınlık döneminin süresini davranışlarını öğrendim iğneyle alakalı bi yazı okumadım
4 ay baksaydım bu kadar rahatsız olmazdım siz merak etmeyin

birçok hatanız var hangi birinden başlasam bilemedim sanki yeni kedi sahiplenmiş gibi bir haliniz var.kediyi kısırlaştıracak durumunuz yok ama eve alıp bakıyorsunuz.anne-oğul,baba-kız,kardeşler çiftleşebilir.hayvanlarda ensest ilişki,aile kavramı yok yani rahatsız olma sebebiniz ne bilmiyorum.o kedileri kısırlaştırmazsanız hem onların hem doğacak yavruların günahına gireceksiniz.doğurtup barınağa vererek öncekilerin günahına zaten girmişsiniz bundan sonrasını kurtarmaya bakın.istanbuldaysanız belediyenin veterinerlik hizmetleri var.uygun fiyata kısırlaştırabilirsiniz kedileri.değilsenizde kendi şehrinizde mutlaka vardır bu hizmet veya uygun ücretli veteriner.biraz araştırın vebalini almayın şu hayvanların.cins olmayan kedilerin yuva bulma şansı çok çok az bu nedenle ben üretilmelerine karşıyım.
Dediğim gibi biz böyle olacağını bilmiyorduk yorumları nasil okuyorsunuz anlamadım aynı şeyi herkese yazıyorum
Barınağa isteyerek vermedik vermek zorunda kaldık
Diyorum ya babam kisirlastirmaya karşı cıktı
Benim gibi rahatsız olmuyorlar
Belki ben yaptıracağım desem karşı çıkarlar öyle söyleyeyim
Bilseydim en başta istemezdim
Böyle olmasindan pişmanım
Buraya yardım almak için sordum
Herkes de eleştirdi
Hayvanın bakımı sadece bende değil
Ailem de bakıyor
Kediyi getiren de ben değilim
Kedilerle çok uğraştıkları da yok
Herkes sevmeye gelince seviyor gerisiyle uğraşmıyor
Bende araştıracağım birini bulacağım veya belediyeye götürüp soracağım ameliyat için
Bu böyle olmayacak

Dediğim gibi biz böyle olacağını bilmiyorduk yorumları nasil okuyorsunuz anlamadım aynı şeyi herkese yazıyorum
Barınağa isteyerek vermedik vermek zorunda kaldık
Diyorum ya babam kisirlastirmaya karşı cıktı
Benim gibi rahatsız olmuyorlar
Belki ben yaptıracağım desem karşı çıkarlar öyle söyleyeyim
Bilseydim en başta istemezdim
Böyle olmasindan pişmanım
Buraya yardım almak için sordum
Herkes de eleştirdi
Hayvanın bakımı sadece bende değil
Ailem de bakıyor
Kediyi getiren de ben değilim
Kedilerle çok uğraştıkları da yok
Herkes sevmeye gelince seviyor gerisiyle uğraşmıyor
Bende araştıracağım birini bulacağım veya belediyeye götürüp soracağım ameliyat için
Bu böyle olmayacak
hayvan sahiplenme sorumluluğunu alamamış bireyler,ihmalkarlıktan hayatı kaymış yavrular tabiki eleştiri alacaksınız.çözüm istiyorsanız söyleyeyim mesela istanbulda fatih belediyesi sahipsiz hayvanlara ücretsiz kısırlaştırma,aşı,tedavi sağlıyor.kedinin mahallenizde yaşadığını söylerseniz belki ücretsiz kısırlaştırma yapılır.kedi sizden alınır mı alınmaz mı orasını bilmiyorum.yok bu tür şeylere gelemem derseniz erkek kediyi kısırlaştırın sadece şimdilik daha sonra para biriktirip dişiyi kısırlaştırırsınız.erkek kedi kısırlaştırma ücreti daha uygun oluyor.istanbul dışındaysanız kendiniz araştırma yapmanız gerekiyor.benim bilgim yok.
şuradan bakabilirsiniz;

hayvan sahiplenme sorumluluğunu alamamış bireyler,ihmalkarlıktan hayatı kaymış yavrular tabiki eleştiri alacaksınız.çözüm istiyorsanız söyleyeyim mesela istanbulda fatih belediyesi sahipsiz hayvanlara ücretsiz kısırlaştırma,aşı,tedavi sağlıyor.kedinin mahallenizde yaşadığını söylerseniz belki ücretsiz kısırlaştırma yapılır.kedi sizden alınır mı alınmaz mı orasını bilmiyorum.yok bu tür şeylere gelemem derseniz erkek kediyi kısırlaştırın sadece şimdilik daha sonra para biriktirip dişiyi kısırlaştırırsınız.erkek kedi kısırlaştırma ücreti daha uygun oluyor.istanbul dışındaysanız kendiniz araştırma yapmanız gerekiyor.benim bilgim yok.
şuradan bakabilirsiniz;
Ailemden kisirlastirmak icin izin alsam daha sonra belediyedekiler kediyi de benden alirlarsa ailem icin problem olabilir
Gönderdiğiniz siteye bakacağım teşekkürler
Dediğim gibi bu olayın tek sorumlusu ben değilim
Bilgisizlikten oldu
Hayvanın sahibi de bize verirken bir şey söylemediği için sahiplendik

Back
X